:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Инцидентите бяха провокирани от футболната агитка на "Левски", срещата ще с доиграе утре пред празни трибуни
Тя обяви, че не иска предлаганите от руското посолство услуги
От ареста тя уволнила и.д. кмета и назначила нов заместник
Според Еврокомисията страната ни покрива три от четирите числови критерия
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 381,722,972
Активни 1,158
Страници 148,927
За един ден 1,302,066

Нинова: Няма да позволя петно върху БСП заради действията на неин член

 
"Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на неин член, бил той и част от ръководството". Това каза лидерът на БСП Корнелия Нинова в коментар на скандала около срещата между главния прокурор Сотир Цацаров и собственика на "Овергаз" и издател на в. "Сега" Сашо Дончев.
В четвъртък Дончев съобщи, че разговорът се е е провел с посредничеството на бизнесмена Георги Гергов, който е част от Изпълнителното бюро на БСП.
Нинова съобщи още, че левицата ще обсъди казуса чак във вторник.
"Във вторник, когато се събере ръководство, ще обсъдим въпроса и ще ви информираме за решението", заяви Корнелия Нинова и отказа да отговаря на журналистически въпроси по темата.
"Няма да позволя на БСП като партия да се слага петно заради лични действия на нейни членове. Доколкото знам от вас в тези събития има трима участници - намерете си ги, питайте ги какво са правили и защо", каза още Нинова.
60
4077
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
60
 Видими 
21 Април 2017 12:27
Членът си е член, ама е и спонсор.
21 Април 2017 12:32
А кой носи отговорност за това поредно престъпление?
Эшелон САУ "Гвоздика" в Бургасе 21 апреля, 10:23
http://colonelcassad.livejournal.com/3372549.html
21 Април 2017 12:46
Аз пък с този пост бих искал да обърна внимание на модераторите за спамене или тролене от страна на JimiHendrix, който copy/paste-ва едно и също под всяка статия незвисимо дали е по темата или не.
Колкото до позцията на Нинова, ако го разкара Гергов от ръководството на БСП ще бъде правилно.
21 Април 2017 12:48
А кой носи отговорност за това поредно престъпление?


Кое е престъплението?
21 Април 2017 12:49
Това е като боклукчията на Титан, дето два пъти седмично мята кофите на квартала в боклукчийския камион, да се възмути, че имал бил петно по гащите и да се зарече никога повече да не се цапа Тези образи от "Позитано" наистина имат яко чувство за хумор
21 Април 2017 13:02
Другарката Нинова на яве толкова ли е страховита или още повече?
На тази снимка Корнелия прилича на цар Терес, от прочутата му маска открита от доц Китов. Ако си пусне мустаци, то в метрото може и да я сбъркат с него - не с доцента, а с царя.
За невярващите в приликата -
http://sanovnik.bg/n3-53642-%D0%9C%D0%B0%D1%81%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B0_%D0%BD%D0%B0_%D0%A2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D1%81
21 Април 2017 13:09
Много фронтове отваря Нинова и отстраняването й е въпрос на време.
Тръгва и срещу тези, с чиито гласове я избраха за председател.
Освен пловдивския оперен деятел , Нинова е оставила на течение и Краси Янков , чиито около 50 гласа наклониха везната в нейна полза / Гочето беше пробит на конгреса от областната му организация / .
Разбити областни структури , заради кадрови грешки - Варна , Бургас ,Търговище , Габрово и т.н.
Жаблянов, обаче, е добро нейно попадение като втори вече в партията им .
Болезнени амбиции + неумение да работи в екип , хронична неопитност в политическото инжинерство , странно СДС минало , сянката на един обичащ да играе карти с Баце човек , загуба на едни нарисувани за спечелване избори - нищо добро не я чака на председателското място . И то скоро.
21 Април 2017 13:16
Нинова се опитва да яде мед с мечката?
W12 колко като нея е отстрелял...
А и отношенията и с Фрадков, М.Е. не са много ясни...
21 Април 2017 13:17
Разбити областни структури , заради кадрови грешки - Варна , Бургас ,Търговище , Габрово и т.н.
Най-вероятно тя е виновна за разбитите структури в тия градове. Може да се видят резултатите от изборите от 2005 г. насам - плачевни са. А там (Варна, Бургас, Търговище) имаха кметове.
21 Април 2017 13:17
Ни бойти съ, др. Нинова... Има некои неща дет' петна не хващат...
21 Април 2017 13:18
"Няма да позволя БСП и стотиците хиляди хора в партията да носят отговорност за личните действия на неин член, бил той и част от ръководството".

Да беше само това Гочиту с мед да го намажат...
И да беше само Гочиту...

21 Април 2017 13:19
Има некои неща дет' петна не хващат...

По дефиниция...
21 Април 2017 13:22
Десенът ви е такъв, на петна. Едно повече, едно по-малко, все тая.
21 Април 2017 13:29
Другарката Нинова си изглежда много добре. Това обаче няма никакво значение по темата. Значение обаче има решението което ще се вземе по казуса. Гергов трябва да бъде отстранен от ръководството. Няма да е никак лесно, но е наложително. "Нарисуваните спечелени избори" бяха само в главите на хора които си нямат представа за действителната обстановка в държавата(централно и по места) и за лостовете за влияние върху гласоподавателите които притежава ГЕРБ. На целият този фон, и ако се вземе предвид само вота по съвест, представянето на Нинова на парламентарните избори не може да се нарече загуба.
21 Април 2017 13:29
***
21 Април 2017 13:30
Ся, може ли да попитам, абстрахирайки се кой е Гочиту и има ли той почва у нас, в какво всъщност се състои прегрешението му в случая с Китоподобния и Краля на газа?
21 Април 2017 13:39
Tjan 21 Април 2017 13:09
Много фронтове отваря Нинова и отстраняването й е въпрос на време.
...
Болезнени амбиции + неумение да работи в екип , хронична неопитност в политическото инжинерство , странно СДС минало , сянката на един обичащ да играе карти с Баце човек , загуба на едни нарисувани за спечелване избори - нищо добро не я чака на председателското място . И то скоро.


Болезнени амбиции + неумение да работи в екип
са глупости, най-вероятно породени от оплакването на загубили синекурата си „деятели“ очаквали че ще си пролежат оставащите им до пенсия години в парламента или зад партийните мебели на завет и с мърдане само като им се наложи да се завъртят на другата кълка.

хронична неопитност в политическото инжинерство

Неопитността в политическото инженерство доведе до спечелването на президентските избори и нанасянето на първата изборан загуба на тлъстака обгрижван по някаква (не)ясна причина вече десетина години от джурналистическата гилдия и сите чорбаджии притежаващи медии.

странно СДС минало
– Това е досадно повтаряща се лъжа. Нинова никога не е била в СДС.

сянката на един обичащ да играе карти с Баце човек
– Не съм го срещал до сега този слух, но вероятно отново идва от „интервюирани очевидци“, „източници вътрешни за Позитано“, или „свидетели на станалото“.

загуба на едни нарисувани за спечелване избори
– Абсолютна глупост. БСП се представи изненадващо добре на изборите. Само няколко години преди тези избори десни "интелигенти" и политикани (не един и двама от тях с родители от БКП номенклатурата) на рояци се изреждаха пред винаги щедрата за тях джурналиститеска гилдия да обясняват, че БСП е де факто загинала и няма как да е вече фактор в парламента.
21 Април 2017 13:39
в какво всъщност се състои прегрешението му в случая с Китоподобния и Краля на газа?


Въпрос с понижена трудност - състои се в участие в/сътрудничество със задкулисната власт, в паралелната държава, която Корни обеща да разгради, щото изяждала дор 10 милиарда лева годишно.

„Ако отрежем главата на паралелната държава, ще има пари за всичко - за пенсии, за младите семейства, за икономика и индустрия. 10 млрд. краде паралелната държава и мафията от джобовете на българския народ“, обясни председателят на БСП.

Натисни тук
21 Април 2017 13:51
Нинова взе не малко добри решения - резултатите от президентските и парламентарните избори го доказват. Партията й беше се превърнала в маргинална, изчезваща структура. Разкара част от безличните тунеядци и не малко червени олигарси. Риториката й стана по-лява. Гергов и др. подобни може да се окажат част от поредната чистка.
Но прави впечатление, че на партията й липсва достатъчен интелектуален, управленски и експертен потенциал - обща болка на държавата ни. Затова се налага сама да върши черната работа. Следствието - все по-често ще бъде на прицел на отстранените от ръководните структури. Трябва да намери поне 5-6 стойностни човека в екипа си. Не го ли направи - много бързо ще се изхаби.
21 Април 2017 14:01
Това изказване на др. Нинова може само да се приветства.
Пък във вторник ще видим...
21 Април 2017 14:02
Няма да пипате Гочиту. Аз на него се надявам да поведе робите на труда в бой последен срещу чорбаджиите изедници. С развято червено знаме от мерцедеса.
21 Април 2017 14:03
Нинова взе не малко добри решения - резултатите от президентските и парламентарните избори го доказват.

Решенията не струват и пукнат лев, след като не може да ги приложи на практика.
Даже Нинова я устройват тези 4 години опозиция.
Ще си лае отдолу, а кервана ще си върви.
21 Април 2017 14:07
Решенията не струват и пукнат лев, след като не може да ги приложи на практика.
Аха, президент Радев и от 40 на 80 депутата - прав си.
Даже Нинова я устройват тези 4 години опозиция. Ще си лае отдолу, а кервана ще си върви.
В тази ситуация си прав - много по-лесно е да си в опозиция.
21 Април 2017 14:08
Даже Нинова я устройват тези 4 години опозиция.

БСП свикнаха да са опозиция, уютно им стана да са в опозиция, превърнаха се в професионални опозиционери, затова нека и занапред да правят това, което умеят най -добре, да бъдат опозиция.
21 Април 2017 14:12
Ще си лае отдолу, а кервана ще си върви.
Това ще има допълнителното преимущество,, че понякога даже ще може да си позволява да проявява и почтенност. Което си е лукс за всеки комунист.
21 Април 2017 14:13
Резултатът от президентските избори не беше вот за "добрите решения" на Нинова , а вот и на много въобще не симпатизиращи на БСП българи срещу Баце .
Резултатите на парламентарните бяха инерция .Безхаберното редене на листи във Варна , Търговище , Бургас , Разград и др. МИР , където заради отстранени хора , които мъкнеха на гърба си организациите / Наско Зафиров -Бургас, в Разград местното ръководство вкупом си подаде оставака заради парашутиста Св.Бъчварова , Търговище отстраниха избрания от местните стойностен Явор Куюмджиев и т.н / . убита инерцията и изборите загубени .
Едва ли отстранените по схемата "12" са пречели на седесарското битие на Нинова под патронажа на "лакираните нокти" / , в т.ч. изстрелването й във външно-търговските дружества / , опита й да оглави СДС- София срещу хората на Валяка и Антоан .
Още малко ще фащат декиш оправданията с "12" и отстранените от областните структури .
21 Април 2017 14:19
Резултатът от президентските избори не беше вот за "добрите решения" на Нинова , а вот и на много въобще не симпатизиращи на БСП българи срещу Баце .

Не точно срещу Баце, а срещу крайно неподходящия кандидат Цецка. Хората бяха поставени в положение да избират да гласуват или за Радев или въобще да не гласуват.
Щото ако вотът беше срещу Баце, щеше да се повтори и на парламентарните избори.
21 Април 2017 14:22
Tjan 21 Април 2017 14:1
На другаря Гочиту нож ще вади. Кой те направи шеф на БСП-то, ма другарке. От околвръстното те доведе Гочиту, ти сега нож ще му вадиш.
21 Април 2017 14:27
Резултатът от президентските избори не беше вот за "добрите решения" на Нинова , а вот и на много въобще не симпатизиращи на БСП българи срещу Баце .
Този вот не можеше да се осъществи без Радев - лично наложен от нея. Да си припомним останалите кандидати - Манолова, Гечев, Йотова, Миков и Стоилов. Кой от тях щеше да има шанс , въпреки несъстоятелната кандидатура на Цачева? Според мен, с изключение на Ян. Стоилов, никой нямаше шанс.
21 Април 2017 14:29
Нинова: Няма да позволя петно върху БСП заради действията на неин член

Ами... Търкай тогава!
21 Април 2017 14:29
Д-р Тормозчиян
21 Април 2017 13:39
в какво всъщност се състои прегрешението му в случая с Китоподобния и Краля на газа?


Въпрос с понижена трудност - състои се в участие в/сътрудничество със задкулисната власт, в паралелната държава

Много сложно им го обясняваш бе докторе!
Кажи го с една дума
Сводник.
21 Април 2017 14:38
Аха, президент Радев и от 40 на 80 депутата - прав си.

И?
Практически тя загуби изборите, което е факт неоспорим.
Ако беше западен тип политик, до сега да си беше подала оставката и напуснала сцената.
21 Април 2017 14:39
А Гечев и Вигенин пак са депутати.
21 Април 2017 14:41
Ако беше западен тип политик, до сега да си беше подала оставката и напуснала сцената.
Обърни се към Бай Хой, загуби президентските избори с 20%разлика и още си е на сцената. А той е един от водещите политици в ЕНП.
21 Април 2017 14:46
Партнерите-спецялисти по БСП, мязат на зарязани заради Нинова, съпруги на Балзакова възраст - вресливи и свадливи.
21 Април 2017 14:46
Обърни се към Бай Хой, загуби президентските избори с 20%разлика и още си е на сцената. А той е един от водещите политици в ЕНП.

Президентските избори са афиф-работа.
Важни избори са тези, които формират изпълнителната власт.
А президент Радев ще чурулика това, което му кажат от НАТО и Брюксел.
Във вътрешните дела ще се обажда, колкото да се каже, че е казал нещо.
Самият той много добре осъзнава, че от него нищо не зависи.
21 Април 2017 14:50
Президентските избори са афиф-работа.
Афиф не афиф, но не е действие на западен тип политик.
А президент Радев ще чурулика това, което му кажат от НАТО и Брюксел.
Не го бъркай с предното НИЩО или Слънцето - вече го доказа в срещите си.
21 Април 2017 14:54
Ако беше западен тип политик, до сега да си беше подала оставката и напуснала сцената.


Да оставим настрана Нинова за момент (а и аз не мисля, че тя трябва да подава оставка) и да си припомним официалното изявление на Главния прокурор:
Главният прокурор е приел среща с него като представляващ интересите на една от официално признатите работодателски организации в България. Това не е и първата среща с г-н Дончев.


Излиза, че Главният прокурор на Република Българияприел да се срещне с Дончев, като "представител на работодателска организация" официално .... в офиса на Гергов в ЦУМ и им отишъл там на крака, вместо както е редът да ги приеме в своя кабинет по тяхна молба.

21 Април 2017 14:55
В Ямбол - МИР БСП показа резултат по-добър от ГЕРБ , въпреки, че структурите бяха градени и обгрижвани години наред от низвергнатия по "12" Мерджан, а водач беше недолюбвания в БСП Вагинин / номинацията му е реверанс към Сатанишев , дето ги докара до хал да копат под дъното / .
Във Видин , БСП показа първи резултат - би с близо 11 % ГЕРБ .Структурите са градени от Кулския , а и самият Филип Попов е негов кадър .
Новите лица в БСП , като Кирето , бяха разгромени в Габрово с 40:25 %.
Преди избори конете на переправата не се сменят , а се използва всичко положително градено от предшествениците .
Но затова се иска умения да работиш в екип , да отсяваш .
21 Април 2017 14:55
Не го бъркай с предното НИЩО или Слънцето - вече го доказа в срещите си.

Нищо не е доказал.
И нищо не зависи от него, че тепърва да доказва.
Нещо повече - по Конституция е ампутиран да се доказва.
Може да говори, каквото си иска.
Глас в пустиня.
Политиката на държавата я формира изпълнителната власт, а не президента.
Междудругото, в Полски Тръмбеш, кои спечелиха на последните избори, че ми е гайле?
21 Април 2017 15:02
Междудругото, в Полски Тръмбеш, кои спечелиха на последните избори, че ми е гайле?
Радан, като автентичен тръмбеш
21 Април 2017 15:04
Политиката на държавата я формира изпълнителната власт, а не президента.
Не я ли формират Доган, Пеефски и Гочиту?
21 Април 2017 15:04
Дончев, като "представител на работодателска организация" официално .... в офиса на Гергов
Ами всичко е ясно. Прокурорът се е срещнал балансирано с представители на експлоататорите (Дончев) и пролетариата (Гергов).
21 Април 2017 15:06
Tjan
21 Апр 2017 14:55
Мнения: 55
От: Canada
Скрий: Име,IP
2014 г. да не би Нинова да ги градеше тези структури? Доколкото имам спомени - не. И защо тогава резултатите бяха катастрофални?
Но всеки си има право на мнение и не изпитвам нужда от продължаване на спора.
21 Април 2017 15:08
Радан, като автентичен тръмбеш


Браво. Изненадан съм.


Не я ли формират Доган, Пеефски и Гочиту?


Гледаш в дълбочина, Хамеле.
Аз отгоре-отгоре.
21 Април 2017 15:27
участие в/сътрудничество със задкулисната власт, в паралелната държава, която Корни обеща да разгради, щото изяждала дор 10 милиарда лева годишно

...те така се събаряше и царизма и прогнилия капитализъм, за да го построят сетне по свой тертип лично за себе си.
21 Април 2017 15:32
nooo 2014 г. да не би Нинова да ги градеше тези структури? Доколкото имам спомени - не. И защо тогава резултатите бяха катастрофални? "

След 10 години неолиберална политика, водена от Сатанишев, и фактически разгром на БСП , след него и дядо Господ да градеше структури през 2014 г , щеще да му е необходимо време да изправя партията си на крака.
21 Април 2017 15:34
След 10 години неолиберална политика, водена от Сатанишев, и фактически разгром на БСП , след него и дядо Господ да градеше структури през 2014 г , щеще да му е необходимо време да изправя партията си на крака.
Така е.
21 Април 2017 16:03
Долу неолиберализма, да живее живее неосвинаризма
21 Април 2017 16:16
е като турите два или пет пъти това: няма да позволя, какво?!
на никого не му дреме какво смята да позволява или непозволява някоя си корнелийка нинова. още по-малко на дъртия гергов, врял и кипял в мошенгии и комунистически далавери.
работата е там че им личи на комунетата пколко надълбоко са загнили, толкова че няма накъде повече. да не би да е само този или асмо онзи, това не са единици, това неща и хора, върху които се гради целият им червен апарат и същност.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД