:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Инцидентите бяха провокирани от футболната агитка на "Левски", срещата ще с доиграе утре пред празни трибуни
Тя обяви, че не иска предлаганите от руското посолство услуги
От ареста тя уволнила и.д. кмета и назначила нов заместник
Според Еврокомисията страната ни покрива три от четирите числови критерия
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 381,721,313
Активни 1,184
Страници 147,268
За един ден 1,302,066

Герджиков се надява кадровите промени да се приемат положително

 
Служебният премиер проф. Огнян Герджиков пристигна в сградата на парламента, за да бъде изслушан за кадровите промени по време на управлението на служебното правителство, предаде „Фокус“. Служебният премиер поясни, че през цялата нощ е подготвял отговорите за кадровите промени в администрацията. "Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа“, посочи Герджиков и поясни, че заради това е прекъснал визитата си в Кърджали.
При изслушването Герджиков обясни, че се надява немалка част от кадровите промени, направени от служебния кабинет, да бъдат оценени позитивно от новото правителство. "В администрацията на МС не съм извършил нито едно уволнение, нито една смяна", декларира Герджиков.
С решение на правителството са били освободени 22 областни управители, което по думите на служебния премиер не е ново и има такава практика. Той даде пример със служебните кабинети на Стефан Софиянски и на Георги Близнашки, когато също са освобождавани областни управители. Освободени са и 27 от заместник-областните управители.
"Назначих заместник-председател на агенция "Архиви" по предложение на председателя на агенцията, заместник-председател на Агенцията за закрила на детето по предложение на министъра на труда и социалната политика, освободих председателя на УС на Стопанската академия и назначих нов по предложение на земеделския министър, освободих директора на Центъра по подготовката и провеждането на българското председателство на Съвета на ЕС поради назначаването му за заместник-министър на външните работи и назначих временно изпълняващ длъжността - това са моите кадрови промени, посочи Герджиков.
12
1582
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
21 Април 2017 12:13
Брачеда на доц. Денев:
- Шивачева, ъ-ъ, такова хубаво, ъ-ъ, такова... младо момиче като теб, да си лежи в леглото и... да си мисли точно това!
21 Април 2017 12:33
А кой носи отговорност за това поредно престъпление?
Эшелон САУ "Гвоздика" в Бургасе 21 апреля, 10:23
http://colonelcassad.livejournal.com/3372549.html
21 Април 2017 12:41
А кой носи отговорност за това поредно престъпление?

Няма политици в България. Има само представители на чужди интереси.
21 Април 2017 12:59
Според мен Герджиков прекали много с кадровите рокади които направи.
21 Април 2017 13:11
Вай, завалията!!!
А дали е пил "Дуфалак"?
21 Април 2017 13:18
Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа

Т.е., когато е правил промените, не е знаел защо ги прави? И се е наложило за една нощ да измисли мотиви?
21 Април 2017 13:21
Тоя човечец, Герджиков преди малко си призна, че дори не успял да изготви читави мотиви за уволненията на областните управители и се извини за това .....
21 Април 2017 13:24
Герджик, събирай си областните, дето ги назначихте с Радев и хайде друм- да те няма! Няма да си играем тука на абстрактен хуманизъм!
21 Април 2017 13:32
Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа“


Сценарий за реклама на Дуфалак
Първи кадър
Нощ. Кабинет с дълга заседателна маса. Отрупана е с лаптопи, чаши кафе и намръщени висши чиновници. За кратко камерата наднича през прозореца. Вижда се рехавият уличен трафик. Става очевидно, че полунощ е отминала. Отново ракурс към кабинета. Чиновнически лица в едър план - сковани, напрегнати, с болезнено прехапани устни.

Втори rкадър
Пресконференция. Микрофони, светкавици. Говори познато лице от предишния кадър. Гласец като на педя човек - лакът брада изрича:

- Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа.

Глас зад кадър:
Дуфалак, за да не се мъчите цяла нощ!


21 Април 2017 13:39
"Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа“, посочи Герджиков и поясни, че заради това е прекъснал визитата си в Кърджали.


Няма да казва, ама тоооолкоз мнооого му се иска да каже...
21 Април 2017 14:16
Дедо Оги тия месеци го вя вятър връз бела кобила
21 Април 2017 15:04
"Няма да казвам какво и колко ми е коствало на мен и моя екип, за да подготвим това. Трябваше тази нощ да свършим тази работа“

и този човек е професор, еродит и има претенции за каквото и да е. дуфалак, чиста проба. за съжаление повечето са такива.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД