:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водачът, който е от Беларус твърди, че не бил пил, докато карал
Предупреждение и за намалена видимост на АМ "Тракия"
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
В профила му излязла публикация на турски
Друг тежък камион блокира движението по пътя между Враца и Оряхово
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
СТАТИСТИКИ
Общо 365,385,020
Активни 650
Страници 1,675
За един ден 1,302,066

Кинофестивалът "Трайбека" стартира в Ню Йорк

Робърт де Ниро е създател и главен програматор на фестивала "Трайбека".
Ежегодният кинофестивал "Трайбека" (Tribeca Film Festival) беше открит онзи ден в Ню Йорк, а съдържанието му е по-политизирано от всякога. Мото на събитието е призивът "Намери себе си у другите", като контрапункт на последните политически събития в САЩ. Фестивалът е създаден преди 15 години непосредствено след терористичните нападения от 11 септември 2001 г. "Трайбека" продължава 12 дни и този път включва около 100 филма в различни жанрове и стилове.

Кинофорумът беше открит с документалния филм Soundtrack of Our Lives за американския музикален продуцент Клайв Дейвис.

Много от филмите на "Трайбека" са с подчертан политически подтекст. Няколко документални ленти се занимават с тенденциите, довели до това Тръмп да стане президент. "Няма по-добър момент отново да се гледат филми от епохата на управление на Тръмп", казва съорганизаторката на фестивала Джейн Розентал.

Победителите получават неголеми парични награди, затова най-популярните призове са самолетни билети в бизнес класа до всяка точка на Земята, 2000 метра професионална кинолента и специализирана компютърна техника.
567
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД