:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
От "Ботев" обвиниха съдията за загубата с 0:1
Здравко Здравков бил санкциониран, защото отказал право на строеж
Гражданите протестират заради променен маршрут на трамвай
Според него има 80% вероятност Симеон Сакскобургготски да осъди България по своето имотно дело
Е-досието също предизвиква спорове между социалните партньори
СТАТИСТИКИ
Общо 377,697,039
Активни 1,066
Страници 891
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Напред към миналото III

Откак Банкянският кандидат обязди властта за първи път, парламентите в България се сменят на 2-3 години. Случвало се е и по-начесто, но само за да си научим урока - че в управлението на държавата може да има само една непреходна личност и това не е Тодор Живков.

Четвъртото Народно събрание в епохата на Баце Борисов, известно също като 44-то в общото летоброене, откри сезона в сряда. "Парламентът тръгна со кротце, со благо", лисва менчето "Стандарт" с надеждата, че изсипаната течност не е силно радиоактивна.

Това обаче е съмнително, поради което "24 часа" щрихира неотложния дневен ред: "Мажоритарен вот, вода с уран и председателство на ЕС - първите теми на парламента". Но не само, ето "Труд" също нахвърля акценти: "Парламентът започва с разпит на министрите".

Ако ги разпитват като в прокуратурата, няма много смисъл. "Разследваният Марешки стана шеф в парламента", буден е флагманът на социалната правда "Дума", който сипва допълнително и разредител в евтиното гориво: "Марешки прави хотел и жилище в Пощенската палата на Варна".

Кой каквото ще да прави, кабинетът "Борисов 3" е неизбежен. "Радев дава мандата на ГЕРБ другата седмица", съобщава "Монитор". Този филм сме го гледали няколко пъти, трябва да се помисли за по-качествена екранизация. И понеже "Завръщане в бъдещето" вече е ангажирано като франчайз, нашата трилогия засега може да получи работното заглавие "Напред към миналото".

Подозрителното в случая е отсъствието на Бащицата от семейния фотос на стълбището пред НС. Колкото и да се вглежда със зоркия си поглед, прелитащият не откри на различните кадри нито една от двете най-корпулентни фигури сред 240-те особи, макар преди това и двамата да бяха в залата. Все пак трябва да се отбележи, че за единия дори това е постижение, като се има предвид, че той избягва да ходи на работа, откакто не го назначиха в ДАНС.

Другият пък явно е бързал за купона: "Бойко Борисов отиде на рождения ден на Сидеров". Подаръка вероятно ще го научим при съставянето на кабинета.
950
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД