:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Хиляди декари се присвояват за евросубсидии, оплакаха се собственици в Северозападна България
Държавен глава не е бил там от 7 години
Президентският Комитет по изящни изкуства на САЩ също подаде оставка
Държавното управление е сведено единствено до изпълняване на поръчки и лобиране за интересите на мафията и олигархията, твърдят "Да запазим Корал"
Одобрявате ли действиета на вицепремиер Валери Симеонов в морските ни курорти?
Да, категорично
Да, Симеонов е прав, макар и действията му да са груби
Не. Симеонов може и да е прав, но действията му са неприемливи
Не, категорично. Това е недопустим държавен натиск
Нямам мнение
Резултати
Протестиращи разрушават паметник на военен от силите на Конфедерацията в град Дърам, щата Северна Каролина
СТАТИСТИКИ
Общо 344,259,781
Активни 887
Страници 54,933
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Напред към миналото III

Откак Банкянският кандидат обязди властта за първи път, парламентите в България се сменят на 2-3 години. Случвало се е и по-начесто, но само за да си научим урока - че в управлението на държавата може да има само една непреходна личност и това не е Тодор Живков.

Четвъртото Народно събрание в епохата на Баце Борисов, известно също като 44-то в общото летоброене, откри сезона в сряда. "Парламентът тръгна со кротце, со благо", лисва менчето "Стандарт" с надеждата, че изсипаната течност не е силно радиоактивна.

Това обаче е съмнително, поради което "24 часа" щрихира неотложния дневен ред: "Мажоритарен вот, вода с уран и председателство на ЕС - първите теми на парламента". Но не само, ето "Труд" също нахвърля акценти: "Парламентът започва с разпит на министрите".

Ако ги разпитват като в прокуратурата, няма много смисъл. "Разследваният Марешки стана шеф в парламента", буден е флагманът на социалната правда "Дума", който сипва допълнително и разредител в евтиното гориво: "Марешки прави хотел и жилище в Пощенската палата на Варна".

Кой каквото ще да прави, кабинетът "Борисов 3" е неизбежен. "Радев дава мандата на ГЕРБ другата седмица", съобщава "Монитор". Този филм сме го гледали няколко пъти, трябва да се помисли за по-качествена екранизация. И понеже "Завръщане в бъдещето" вече е ангажирано като франчайз, нашата трилогия засега може да получи работното заглавие "Напред към миналото".

Подозрителното в случая е отсъствието на Бащицата от семейния фотос на стълбището пред НС. Колкото и да се вглежда със зоркия си поглед, прелитащият не откри на различните кадри нито една от двете най-корпулентни фигури сред 240-те особи, макар преди това и двамата да бяха в залата. Все пак трябва да се отбележи, че за единия дори това е постижение, като се има предвид, че той избягва да ходи на работа, откакто не го назначиха в ДАНС.

Другият пък явно е бързал за купона: "Бойко Борисов отиде на рождения ден на Сидеров". Подаръка вероятно ще го научим при съставянето на кабинета.
855
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД