×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,715,231
Активни 427
Страници 10,700
За един ден 1,302,066

22-ма са изгонени от България за тероризъм през 2016 г.

Българското контраразузнаване е изгонило 22-ма души заради съпричастност към терористична дейност. Това става ясно от годишния доклад на Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) за 2016 г. Без да се влиза в детайли в какво са били замесени, в доклада се посочва, че на заподозрените са били наложени принудителни административни мерки да не влизат в страната. При акция на ДАНС е бил заловен човек, който се обучавал да стреля с автомат, за да участва в бойни действия в Близкия изток.

Според годишния доклад на Държавната агенция "Разузнаване" рискът от преминаващи през страната джихадисти, инфилтрирани в миграционните потоци, създава предпоставки за формиране на терористични и логистични клетки на наша територия.

И двете специални служби отчитат засилен разузнавателен интерес на други специални агенции към България, но не се дава информация на кои държави са. От ДАНС посочват, че "за изпълнение на разузнавателни задачи се използват служители на прикритие в дипломатическите мисии, субекти в религиозната, икономическата, образователната, културната област и местни лица и структури, съпричастни към чуждите разузнавателни интереси и действия". От разузнаването посочват, че активността им представляват траен риск за сигурността на страната - създават се позиции за оказване на влияние върху общественото мнение и процесите за вземане на решения.

4
1321
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
18 Април 2017 19:38
Абе, за тероризъм не трябваше ли да се съди?
------------------------
Сайтът на Генек
18 Април 2017 21:25
Чаках, чаках наще СМШ, па като стана въпрос за терористи, поствам това:
СМИ: Русские и сирийские разведчики задержали Абу Бакра Аль-Багдади

Как сообщает сайт Европейского департамента по безопасности и информации (DESI), в Сирии арестован один из главарей террористической группировки «Исламское государство»(запрещена в России) Абу Бакр Аль-Багдади.
....
Действия сирийских властей более чем оправданы – такая фигура как Абу Бакр Аль-Багдади является носителем многих секретов. Второй по значимости террорист наверняка способен приоткрыть завесу над тем, кто, с какой целью и с чьей поддержкой (а без нее не обошлось) организовал провокацию с химической атакой в Хан-Шейхуне и рассказать много интересного о том, кто финансирует ТОЗР ИГИЛ и снабжает оружием.

http://politikus.ru/events/93457-smi-russkie-i-siriyskie-razvedchiki-zaderzhali-abu-bakra-al-bagdadi.html

Та, терористите се АРЕСТУВАТ, когато е възможно, иначе се трепят, а не изгонват...
18 Април 2017 23:10
иначе се трепят, а не изгонват..

Имаш мерак техните да ни върнат жеста ли?
19 Април 2017 12:51
Ето какво правят добрите терористи, за което може само да бъдат похвалени:
На западе города Алеппо в районе Ар-Рашидин прогремел взрыв на стоянке автобусов, которые перевозят мирных жителей шиитских поселков Кефрая и Аль-Фуа, много лет окруженных боевиками.
В результате не менее 70 человек погибли, более 130 ранены. Мирные шииты ожидали доставки в районы Алеппо, контролируемые правительством, в рамках недавней договоренности с бандформированиями.

http://rusvesna.su/news/1492267528

В цивилизования свят не се чу НИЩО за тези МИРНИ жители от околностите на Алепо, взривени в автобусите. При това, сред загиналите има над 40 ДЕЦА, за които никой вече не се сеща да прави снимки и клипова. Нито Иванка се е стреснала, да поиска от баща си ракетна атака на Асад, заради теракта на добрите джихадисти.
Вината на мирните жители е, че са поискали да отидат на територията, подконтролна на правителствените сили. Това ОНИЯ не прощават.
В Ирак ИД е използвала иприт срещу американски и австралийски военни инструктори. Вероатно доставен от Асад...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД