:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Водачът, който е от Беларус твърди, че не бил пил, докато карал
Предупреждение и за намалена видимост на АМ "Тракия"
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
В профила му излязла публикация на турски
Друг тежък камион блокира движението по пътя между Враца и Оряхово
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
СТАТИСТИКИ
Общо 365,385,014
Активни 648
Страници 1,669
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Султанати и сватби

Рядка находка за прелитащия - колчем отвори вестник, да се натъква първо на външнополитическа тема, и тогаз на милите родни картинки. Референдумът у комшутата предизвика разнообразни редакторски напъни. Дежурното ""Ердоган стана султан (на разполовена Турция)" е взето на въоръжение от "24 часа". Вестникът вмъква международното положение всред всенародните ежегодни чествания за рождения си ден, този път минаващи под надслов "Ние се гордеем с нашите тролове". В крак с времето!

Останалите, навярно за повече красноречие, залагат на чуждоезикови елементи в заглавията си. "Тайп Баба уби Ататюрк", съобщава скръбно "Труд". "Пътят към Тюркланд юбер алес е открит", прави паралели "Стандарт", използва и по-антични примери - "Пирова победа за Ердоган".

Все пак, добре е българинът да владее чужди езици, ако и да е за сметка на родния! "Пълният член може да отпадне", дава "Телеграф" думата на доц. д-р Руска Станчева от БАН, която в интервюто си дава ответ на тежненията на хиляди родни илитерати, колебаещи се кой извършва действието и върху кого го извършва. Пълният член може и да отпада, важното е да не отпада пълната гръдна обиколка, че отиде зян газетата и нейните атракции от трета страница, пък и бизнесът на д-р Енчев.

Пак "Телеграф" ликуй следвъзкресенски: "Сватбите разрешени от утре", гаче народът се е изтрепал да се бракосъчетава. По темата има какво да допринесе и "Стандарт". Вече няма да е само Том Ханкс български зет, внася светска нотка вестникът във венчалната тематика. "Орландо Блум - български зет", съобщава "Стандарт" за забежката на елфа Леголас в обятието на Нина Добрев. Което не го прави точно "български зет" - все пак от муш до Менделсон разликата е Балкан, ако не и океан!

993
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД