:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Младите хора емигрират на Запад, а оставащото население застарява, констатира "Блумбърг"
Ако вие сте слаби, той ще се възползва от това, добавя френският президент
БСП твърди, че ГЕРБ водят координирана атака срещу президента Радев
Напрежението в търговската сфера и безпрецедентно високото равнище на световния дълг също влошават ситуацията, твърди МВФ
Прокуратурата си свърши перфектно работата, заключи шефът на КПКОНПИ
Гражданите недоволстват от пенсионната реформа в страната
СТАТИСТИКИ
Общо 377,395,378
Активни 1,340
Страници 112,631
За един ден 1,302,066

Кабинетът решава за концесията на летище София


Служебният министър на транспорта Христо Алексиев ще обяви плановете си относно концесията на летище София, предаде БНТ. Преди дни стана ясно, че аеропортът е в катастрофално финансово състояние.
Новото ръководство на летището разполага и с данни за скандални обществени поръчки при предишното управление на аерогарата. Плановете за концесия на Летище София провокираха периодични протести на служители на аеропорта през последните месеци. Протестиращите се опасяват за работните си места и твърдят, че планираната сделка е неизгодна за държавата.
10
1429
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
21 Март 2017 07:36
Много по-резонно е временното правителство да не решава въпроси за дългосрочни ключови концесии на държавно имущество (това е редно да направи след няколко седмици редовното правителство), а да се концентрира върху гарантиране на демократичното провеждане на предстоящите избори, заради които е съставено.
21 Март 2017 08:04
Всъщност точните думи на шефа на летището бяха "катастрофална печалба", тоест ниска печалба, а не за някакви загуби.
21 Март 2017 08:23
Радев много се изложи с това правителство. Тези правят всичко друго, но не и да организират едни нормални избори. То с "академични" кадри ясно, че работа не се върши, но поне да си кротуваха и да не крадяха като за последно.
21 Март 2017 08:39
Щото другите не крадяха! А тези дори нямат време са се пооправят.
21 Март 2017 12:50
Не става така! Има си ред. Ще дойде избрано превителство и то трябва да решава. Мисля че за летището някой поиска да се облажи с комисионни,ама няма да стане. Не бива да стане! Тази концесия трябва да се дискотира в Народното събрание. Летището е национален обект. При добър мениджмънт то може да печели много много пари. Аре стига - неналапали се...!
21 Март 2017 12:59
Продават летището за да хвърлят парите на нереформираното БДЖ. И защо трябва да падне една партия за да бъдат спрени кражбите. Защо контрола не е от другите партии. Щяхме ли да видим кражбите ако Цецка беше президентка ?
21 Март 2017 13:35
Летището е виновно България да се обезлюдява.
21 Март 2017 13:36
При всяко положение летището не трябва да става чужда собственост, особено турска. Това е въпрос на национална сигурност, стратегически обект.
21 Март 2017 16:13
Не става така! Има си ред. Ще дойде избрано правителство и то трябва да решава.

Ами ако не дойде скоро, както поне на мен ми се струва?!
21 Март 2017 16:17
ТЪй с тея две "новини" съобщаващи едно и също, а именно че ресорния министър ще внесе предложение за прекратяване на процедура по отдаване на концесия се уляхте.
А в добавка и кво пръднали от ИПИ
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД