:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Комисията не откри картел в търговията с горива
Валери Симеонов имаше късмет, че се разминахме, защото едно е да се закачаш с 80-годишна бабичка, друго е да се срещнем като мъже, каза лидерът на ДОСТ
"Не сме устремени към властта на всяка цена и няма голяма драма, ако тази коалиция стане и без нас", твърди още той
Подкрепяте ли идеята "Европа на 2 скорости"
Да
Не
Нямам мнение
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 323,822,827
Активни 1,423
Страници 82,021
За един ден 1,302,066
Избори'2017

РБ: В НС успяхме да се противопоставим на определени дивотии

България не може да си позволи ляво управление, каза Даниел Вълчев, член на Изпълнителния съвет на Реформаторски блок, на пресконференция във Варна. В много страни има ляво управление, но в България това би било недобра перспектива. По думите му, социологията по един много ясен начин показва, че разпределението на дясното ще бъде 6:1:1. Единствената дясна формация, която ще влезе в парламента, са реформаторите, заяви той. Реформаторите отново настояха да се преразгледа възможността за избирателни секции в Турция, ако там не може да се осигури свободно изразяване на вота, заяви още Даниел Вълчев, но допълни, че не трябва да се ескалира темата, а да се разглежда прагматично и наистина патриотично, а не популистки.

Вълчев заяви, че Реформаторски блок- Глас народен е единствената политическа формация, която няма ляв ход. Патриотите имат ход вляво, Марешки има ляв ход, ДПС има даже цяла магистрала, даже Борисов има ляв ход.

Реформаторите няма да допуснат това, ние сме били коректив на ГЕРБ и ще продължим да бъдем. В миналия парламент не успяхме да постигнем всичко, но успяхме да се противопоставим на определени дивотии, каза той. Това, че малко се окастриха партиите в блока, имаше своето предимство, смята той. Ние сме се опитали в програмата си да престанем да робуваме на тези, които са прекалено либерални и които основателно не се приемат от мнозинството от българските граждани, добави Вълчев.

Вълчев засегна и чувствителната за обществото тема - бежанците. Нека да кажем кой е бежанец, кой е икономически мигрант, кой застрашава националната сигурност. От моя гледна точка бежанец е човек, който наистина бяга от военен конфликт, идва на българската граница и минава пред КПП. Човек, който нощно време минава през браздата, е нарушител, каза той.

Купуването и продаването на гласове е престъпление
494
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД