×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,297,116
Активни 425
Страници 10,535
За един ден 1,302,066

НАТО ще използва Киев, за да засили присъствието си в Черно море

НАТО планира постоянно присъствие на своя ескадра в Черно море, за чиято цел възнамерява да си сътрудничи с военноморските сили на Украйна, пише руският в."Независимая газета". В украинските медии се обсъжда евентуално предаване на бойни кораби на САЩ и други страни от НАТО на ВМС на Украйна с цел увеличаване на тяхната боеспособност и решаване на военнополитически цели на алианса в региона. Това би означавало в близко бъдеще западни военни съдове да плават в Черно море под украински флаг, като по този начин ще могат да се намират в него повече от три седмици, както предвижда конвенцията от Монтрьо.

Руската армия започва вчера учения на полуостров Крим, в които участват Въздушно-десантни войски (ВДВ), Черноморският флот (ЧФ) и Въздушно-космическите сили (ВКС). В маневрите на полигона Опук участват над 2500 десантчици и около 600 единици бойна техника". Тема на учението е "бързо реагиране против незаконни въоръжени формирования и редовни войски на условен противник".

5
981
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
20 Март 2017 20:31
И поради фашизоидната напереност на укрите се сблъскат с руски военни и някои кораби се успокоят на дъното,кво праим?Няма член 5-ти...,а има натовски военни извън строя?!Умници...
21 Март 2017 22:49
М`чи то НАТО-то се пъне да използва Киев за въпросните си попълзновения много отпреди връщането на Крим в лоното на Империята през 2014-та - още от времето на Хрушчов.
Явно вече са забравили "казачока" на Су-шката над "Доналд Кук" и отново са се наперили, та пак ще трябва да им се прави "показно"
22 Март 2017 00:56
Тези дни Украинците завършиха изпитанията на новите си усъвършенствани ракети.
С което на тов. Шойгу му се опъна шейгуня :-)
22 Март 2017 01:12
покрай тая работа с флотското сътруничество да вземе и Одеса да се присъедини към Новорусия или ДНР и ЛНР да си построят за един ден бойни кораби
22 Март 2017 20:26
ША, БРАТВА!

https://www.youtube.com/watch?v=HMmFwJhyRiw

Одесса-мама поет...

https://www.youtube.com/watch?v=gSoSmGcZV8A

Десантчиците - в катакомбите, зазиждане и бетониране на всички лазейки и пукнатинки. Во веки веков.

Пусть там попоют дуэт Аиды и Радамеса с хором из "Набукко"!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД