:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Комисията не откри картел в търговията с горива
Валери Симеонов имаше късмет, че се разминахме, защото едно е да се закачаш с 80-годишна бабичка, друго е да се срещнем като мъже, каза лидерът на ДОСТ
"Не сме устремени към властта на всяка цена и няма голяма драма, ако тази коалиция стане и без нас", твърди още той
Подкрепяте ли идеята "Европа на 2 скорости"
Да
Не
Нямам мнение
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 323,821,881
Активни 1,466
Страници 81,075
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Пролет пукна

Пролет пукна, ние - не, както пееше навремето мераклията за референдум (нещо замря неговата политактивност). Предизборен джумбуш кипи, а асфалтът... цъфти. Така де, пролет е. Пълнят трапове по 875 улици в София", съобщава "Монитор" новина, която всяка година се повтаря, най-много някоя цифра да се смени. "Кърпят зимните кратери с 50 млн. лв."

И ако неговите заглавия се въртят на ротационен принцип около непреходните теми в държавата, то "Телеграф" залага на друг подход - да изненадва с дъх на древност! "Ученици катерят Витоша за весели гъби", информира газетата за най-новата мода в психотропните вещества. "Информира" и "мода" са поетически волности. "Телеграф" не е точно субект на информация, а "модата" с психотропните гъби, кактуси, треви и прочие съществува от зората на времето :) "Астронавт видял мъртви извънземни", допълва психорубриките "Телеграф". Фермата за вестници не пропуска да онагледи и поговорката "крадецът вика "дръжте крадеца". "Страх разтресе драгалевската кочина", плющи вестникът по вечния враг Иван Костов. То език, то богатство! Заглавието има за цел да рекламира т.нар. книга "Маските на задкулисието", разпространявана безплатно с вестника, въпреки че ЦИК опорочи успеха на бестселъра "Крадци на демокрация" - избирателната комисия "забрани" книгата, когато вече бе разпространена в приказни тиражи из лафките на родината.

Еех, един изнесе сакове с милиардите от КТБ, друг опоска клетата демокрация, а "Демокрацията ни отне много" ("Труд"), забива последния пирон в ковчега на политическата комуникация Корни. "Лъжедемократи, спрете да ревете", фръцка се българската стригана Годайва, след като словото й предизвика деветбалови реакции. Абе, едно е да яздиш кон, друго е да обяздиш властта! "Поемам отговорността да променя България", нагърбва се Корни и в "24 часа".

"Стандарт" пък пролетно го стягат демографията и антропологията: "Русите и синеоки българи като Васил Левски скоро ще изчезнат", вайка се професор. Абе то да дойде един нов Левски, ако ще да е най-тъмният балкански субект!
2
779
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
21 Март 2017 11:14
българската стригана Годайва


Брилянтно!
21 Март 2017 11:14
българската стригана Годайва


Брилянтно!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД