:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Над една трета от заболелите от морбили са бебета
Бройката на министерствата се запазва, обяви Красимир Каракачанов
Северна Корея предупреждава, че няма да търпи провокации от САЩ
Трябва ли да се премахне двойното гражданство?
Да
Не
Нямам мнение
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 327,429,595
Активни 762
Страници 30,699
За един ден 1,302,066

Двама работници загинаха в Пещера

Двама работници, които са почиствали съоръжение в завод "Биовет" в Пещера, са загинали днес от задушаване с газ.
Сигналът за инцидента е подаден към 14 часа в пожарната служба в града, предаде БГНЕС.
По първоначални данни, първо единият работник е започнал да показва признаци на задушаване, а другият е влязъл да му помогне, но не е успял и двамата са починали на място.
Екипи на пожарната и полицията в Пещера правят оглед на местопроизшествието под ръководството на следовател от Окръжен следствен отдел. Там са областният управител на Пазарджик и директорът на Регионалната дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението".
Няма опасност за живота и здравето на работниците в завода, както и за населението в Пещера.
12
1937
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
12
 Видими 
20 Март 2017 17:25
Домусчиев ще бере ядове...
20 Март 2017 17:35
Язък за хората! Трябвало е предварително да се вземат мерки против задушаване.
20 Март 2017 17:39
Минувача

Домусчиев ще бере ядове...

Да се чете:
Домусчиев би могъл, но няма да бере ядове...

Жалко за хората, Бог да ги прости!
20 Март 2017 17:53
Така е на територията ни,на която Онзи за 7-8 години превърна държавата ни в Пожарникария.Няма план,няма модели,няма сравняването,оценяването и избор на най-подходящия,няма най-вероятните ситуации...Това е обичайна ситуация-на единия му прилошава и другият трябва да е предвидено как да помогне без да влиза...Има пожар/всичко лошо/ и...тогава почва геройско пожарогасене и фотосесии...
Жалко за невинните жертви и за близките им.Светла им памет.
20 Март 2017 18:33
Нищо няма да бере Домуса. Винаги го отнасят дребните рибки, а временно даденият на Домус ага бизнес не е дребен. Жалко, че си отиват работяги, а не паразити и "олигарси"...
20 Март 2017 18:40
Жалко за работниците ! Другите ще се оправят но дано им осигурят семействата . " ний бедните деца на майката земя"
20 Март 2017 18:47
Най вероятно са влизали да чистят някоя цистерна или биореактор.Ама как така без да се провери дали е обгазено без предпазни средства нямам представа.Хванали са от пътя някои неграмотни бедни нещастници и ги вкарали вътре.Дреме им на чорбаджииите...като умрат...умрат...няма да им се плати а на портала чакат още гладни!
20 Март 2017 19:31
Защо нападате Домусчиев. Първо, той е собственик на 50% от предприятието - другият собственик не носи ли отговорности? Второ, Домусчиев ли е издал нареждане на загиналите работници да влязат в съоръжението без да вземат предохранителни мерки?
20 Март 2017 20:00
Гадното е че на много места било стройтелни обекти, фабрики или заводи и къде ли не, да не говорим за мините, - се работи без каквито и да е предпазни мерки, охрана на труда и подобни. Както ми каза веднъж една патило младо момче: там всеки ден е като на война. Имаше предвид една корабостройтелница където беше работил.
Бог да ги прости момчетата. Аз не виждам в близко бъдеще изход или подобряване на положението.
20 Март 2017 21:34
Двама, които са почиствали съоръжение в завод "Биовет" в Пещера.. единият работник е започнал да показва признаци на задушаване, а другият е влязъл да му помогне, но не е успял и двамата са починали на място..
Така разбирам, че нито първия, нито втория са носели противогази. Това официална политика ли е на фирмата Биовет - умишлено да не се раздават противогази на работещите, имащи контакт с опасни за живота газове?
Щом това е така, то тая фирма трябва до живот да издържа останалите от семействата на загиналите.
20 Март 2017 22:03
1965, малко не си в течение със собствеността на дружеството (а за това как се финансира, да не говорим). Биовет е АД, а Хювефарма има доста над 50%. Киро бей е и председател на Надзорния съвет. Същият е и радетел за благото на т.нар. "работодатели", "индустриален капитал" и т.н. Бòли го за работниците. Важното е да има бèло...
20 Март 2017 23:05
Съд до дупка и милионни обезщетения!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД