:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 381,610,185
Активни 1,623
Страници 36,140
За един ден 1,302,066

CNN Тurk.com: Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара

Изгонването на главния секретар на администрация в Одрин може да разгневи Турция
"Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара", съобщава турската телевизия "CNN Тurk", цитирана от Агенция Фокус.
Турската телевизия прави това предположение в репортаж за изгонването от България на Ибрахим Тарандж, главен секретар на областната администрация в Одрин. Телевизията припомня, че решението за Тарандж и за още двама турски граждани е взето по искане на ДАНС.
CNN Тurk смята, че подобно действие може да "разгневи Турция", въпреки че досега официална реакция от страна на властите няма.
46
4023
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
46
 Видими 
20 Март 2017 15:00
Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара


Възможни са, знаем, но България не ги е предизвикала.
20 Март 2017 15:07
При този стил на изказване на турските управници - да наричат черното бяло , като нищо може да ни изкарат виновни за всякакви грехове.
20 Март 2017 15:08
Ти да видиш!!
След като поне сега се показа, че България не е в крайно насипно състояние и не е просто територия- ще се разгневели! Ми добре, само че след 26 април тогава накъде ще гледа Турция, след като инвестициите там са предимно от Европа, част от която е и България. само като се сетя, че ако се разгневим, та вземем да спрем турските камиони да преминават само за един след обед и да карат пияни, правейки нарушения, че и убивайки наши граждани- тогава гневът не ще да е към нас само, ами малко по-навътре в самата Турция!
Кортма, комшу, щото икономиката ви зависи и от пътищата през България! Гневете се, ама малко по-умерено! Баш с комшиите не си разваляйте достлука- ще загубите, щото няма като как да спечелите! Обикновените турци въобще не ги грее, че проекта на Ердоган и синът му - ДОСТ няма и да помиришат парламента- бъдете сигурни в това. Тях ги грее да си напълнят хотелите и да си продават стоката...Къде ли-ами пак в Европа, минавайки откъде- ами през България!
20 Март 2017 15:10
Радев,затваряй границата и минирай оградата!Сега му е времето,после ще е късно!
20 Март 2017 15:12
тези искат да се скарат с целия свят, май!
20 Март 2017 15:15
Синеците няма да отворят и лаф. Те държат на комшолука. Пък и България не им е толкова интересна поради организираната и легализирана диаспора.
20 Март 2017 15:19
въпреки че досега официална реакция от страна на властите няма.

Просто изчакват да минат изборите да видят кой ще ги спечели и дали това е само предизборен пиар на не дотам умни хора или ще се превърне в трайна тенденция.
20 Март 2017 15:19
Изгонили сме някакъв Ибрахим?
Не съм чувал новините и причините, но само по логика ми стига да дам
20 Март 2017 15:27
Ми... така е - ще се ядосват. Идиотите, които нарязаха СС-23 и кво ли не още, да вървят да ги отядосват.
20 Март 2017 15:27
изгонването от България на Ибрахим Тарандж, главен секретар на областната администрация в Одрин


Що ще тоз администратор в България? Нашите съобщиха, че изгонените са имами. Секретар проповядва дългосрочно в България?
20 Март 2017 15:28
Друго беше, по-хубаво, при външната "Дюнер - политика", на най-подготвения, когато се връщаха невинни хора, за заколение! А сега, нашето -направо холандска работа!
20 Март 2017 15:38
Бай Драган 20 Март 2017 15:15
Синеците няма да отворят и лаф. Те държат на комшолука.


Не знам какво са Синеци, но ако става дума за Турция, то те са комшии и на Сирия, а Ердоган бе дълго време сърдечен приятел на Асад. Сега част от турската армия е на територията на Сирия и подкрепя смъртните врагове на Асад.

ППС
Това е подходяща забележка и за продължаващите глупотевини на Neopol.
20 Март 2017 15:49
CNN Тurk.com: Възможни са усложнения в отношенията между София и Анкара

Много обичам га некой пише нещо за информация за "долната земя"
А нека стане пък тогава ще го мислим. От векове живеем с тия хора . Знаем си кътните зъбки. .
Вчера комшийката ми открадна 6 кокошки, виках , виках , ама не ги върна. Осрамих я пред хората..Приказваме си , ама не влиза вече в къщи.
Не съм си минирала границата.
20 Март 2017 15:50
Ердоган бе дълго време сърдечен приятел на Асад


https://www.youtube.com/watch?v=FW423rCw1kc
20 Март 2017 16:00
Когато ДАНС започне да работи както е нужно, само
20 Март 2017 16:14
При този стил на изказване на турските управници - да наричат черното бяло , като нищо може да ни изкарат виновни за всякакви грехове.
20 Март 2017 16:22
Президент Радев, ясно ти е какво става. Давай по-смело, както захождаш при излет с МиГ29.Натисни тук
20 Март 2017 17:04


Някой пита по темата : Кой регистрира ДОСТ, кой? И къде спа ДАНС когато Местан се кри в турското посолство? Глупаво е да се пише за миниране на границата . Първо не може да стане и второ , ефекта ще бъде нулев. Даже в минус за нас.
20 Март 2017 17:23
B-52
20 Март 2017 15:10
Радев,затваряй границата и минирай оградата!Сега му е времето,после ще е късно!

Минирането - веднага.
Затварянето - с оглед на ситуацията .
20 Март 2017 17:34
Авакуме, Авакуме, сигурно си 8-ти набор и си с промита горна част на тялото, щом мислиш по този начин. Римляните преди повече от 2000 години са казали една вчна мъдрост - искаш ли мир, готви се за война, но с войници като теб, само погром ни чака.
20 Март 2017 17:34
Герберското правителство ще ни скара с целия свят!
20 Март 2017 17:52
Президентът събира спецслужбите и Цацаров на спешна среща за Турция
В съвещанието ще участват също и шефовете на специалните служби. Не се планира участието на служебния премиер Огнян Герджиков
Съвещанието започва в 16 часа на "Дондуков"2

Държавата ще бъде на мястото си, обеща преди два дни в тв интервю по БНТ президентът, а в същия ден стана ясно, че ДАНС е изгонила от страната ни турски емисари, проповядвали разделение в смесените региони. Напрежението предизборно ескалира и заради включването на турски държавни служители в нашата кампания на страната на ДОСТ.
Не една и две политически сили протестираха с жалби и декларации в ЦИК срещу ДОСТ и рамото на турската държава, като сред тях бяха Патриотите, социалистите, реформаторите. От РБ малко по-рано днес внесоха декларация до президента, в която настояват да бъдат затворени всички секции извън дипломатическите мисии в Турция.
Преди дни пък служебният премиер Огнян Герджиков успокояваше, че подобна намеса в нашите избори от страна на Турция е имало през всичките години на Прехода, но нямало нищо страшно, защото това били само опити. В същото време служебният вицепремиер Стефан Янев пък гарантира, че всички автобуси на изборните туристи от Турция ще минат без проблем и държавата ще направи възможното, за да облекчи пресичането на ГКПП-та през всички възможни коридори.

http://epicenter.bg/article/Prezidentat-sabira-spetssluzhbite-i-Tsatsarov-na-speshna-sreshta-za-Turtsiya/123222/2/48
20 Март 2017 17:59
Глупаво е да се пише за миниране на границата. Първо не може да стане и второ , ефекта ще бъде нулев. Даже в минус за нас.
Дали е глупаво или умно - не знам. Може да наемат специалисти- сапьори, и да ги разминират. Преди да почнат настъплението. Та затова само миниране, няма как да стигне. Трябва си граничари, с добри заплати, техника (и за нощно виждане), и добро въоръжение. Когато се разчуе, то ефекта тогава никак няма да е нулев (0). А доста в плюс (+).
защото се уважават - само силните. Слабаците ги газят.
Но ми е интересно също - защо не можело да стане? В България няма вече военни заводи - или те могат да работят само за ислямистите?
20 Март 2017 18:04
бай драгане, те синеците в момента са в шаш. баце и той. само сюлейманчетата са надигнали глава. ама ако има данс, скоро и те ще заквичат вай аллах.
20 Март 2017 18:04

Радикалният ислям вече е влязъл в България, след като служители на ДИАНЕТ, турската дирекция на вероизповеданията, са на заплати у нас като мюфтии. Те нямат жилища у нас, те са турски граждани и не знаят български.

Това заяви пред Би Ти Ви бившият главен мюфтия Недим Генджев по повод изгонването на турски граждани от България като заплаха за националната сигурност.


„Ние сме българи мюсюлмани, български граждани и българската държава трябва да ни защитава. Но нея я няма.

България е светска държава, имаме подготвени имами, но над 60 имами има от Турция у нас , даже софийската е с турски имам, който не знае български. Ние сме сунити алефити, уважаваме светската държава”, обяви Генджев. Той допълни, че през последните 4 години натискът от Турция е страшен.

„Министърът на външните работи Николай Младенов ми се обади и каза: Д-р Генджев махни се от мюфтийството, защото Ергодан не те иска. Ние турско мюфтийство сме или българско ? ”, пита Генджев.

Според него Българското главно мюфтийство работи за партия ДОСТ, защото на учредяването на партията освен турския посланик Гьокче, там е бил главният мюфтия Мустафа Хаджи, както и Дормуш Али, председател на мюсюлманския духовен съвет.

„Управниците ги е страх от Ердоган. Дайте заплати на имами български граждани, а не да получават заплати от Турция или нелегални пари”, призова Генджев.

http://frognews.bg/news_131399/Nedim-Gendjev-Radikalniiat-isliam-veche-e-v-Balgariia/
20 Март 2017 18:06
иначе и изобщо: ще живея в мир с тях - но ако те живеят в мир с мен. точка.
а по темата: не само са възможни, а желателни. гъжаллъка разбират само от тояга.
20 Март 2017 18:10

"Авакуме, Авакуме, сигурно си 8-ти набор и си с промита горна част на тялото, щом мислиш по този начин. Римляните преди повече от 2000 години са казали една вчна мъдрост - искаш ли мир, готви се за война, но с войници като теб, само погром ни чака."


Ся , Авакум не беше дисциплиниран войник но добър боец беше. Това за промитата горна част на тялото го кажи на баща си . Сега за минирането . Ти куко виждал ли си , че всяка атака на чаршафите започва със самовзривяване или с автомобил или с шахидски пояс като възрастта на извършителите все повече намалява . И резервната скамейка им е безкрайна ! Та какво правим когато пуснат пред европейските камери ( а такива ще има ) 20 шахидчета които ще се хвърлят на минното поле ? Кръв и черва , и реки от помия върху България . А мисля ,че подписахме договор ли беше , конвенция ли против използването на мини . И какво правим тогава "храбрецо "? Ако ти стиска иди , с гърди ли , с АК ли , с баба Дона ли защищавай границата а не да се криеш зад минни полета ,и да раздаваш акъл който явно ти е в дефицит . ТЧК.
20 Март 2017 18:13
Изпращайнето на държавен служител като пропагандатор и създател на неразрешена система е диверсия...
-------------------
Сайтът на Генек
20 Март 2017 18:22
Той Президент Радев добре ги събира , ама не ми е ясно защо казва,
Мигар Президент Плевнелиев не го е правил , в някакви специални случаи. , ама не се е афиширало така.
Намирисва ми предизборно дуене за пред електората. Зле го съветват съветниците. .
20 Март 2017 18:26
Той Президент Радев добре ги събира , ама не ми е ясно защо казва,
Мигар Президент Плевнелиев не го е правил , в някакви специални случаи. , ама не се е афиширало така.
Намирисва ми предизборно дуене за пред електората. Зле го съветват съветниците. .

Пълна тъпотия!
20 Март 2017 18:27
Клип на турски на ДОСТ: Помниш ли, братко, онези дни
Кандидат-депутатката Михриджан Исмаил Изет е публикувала в профила си във Фейсбук изображение с чужд флаг и изписване на годините 1341 -2017 г.

Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ внесоха жалба в ЦИК срещу „Обединение ДОСТ“ заради видеоклип на турски език, който агитира за него. „Клипът е 6-минутен и възмути потребителите в социалните мрежи – той е изцяло на турски език, което е в разрез с българския закон. В него се вменява вина към България по отношение на българските мюсюлмани“, се казва в съобщeнието на националистите на сайта на ВМРО.

http://www.mignews.info/klip-na-turski-na-dost-pomnish-li-bratko-onezi-dni/
20 Март 2017 18:28
Махалото между българските медии и турските започна. Ще видим докъде ще стигне.
20 Март 2017 18:32
"Пълна тъпотия!"


Ама нали и откранаха кокошките , не е у ред .
20 Март 2017 18:43

Марион Марешал льо Пен: Бъдещето на турските граждани в Европа е Турция

20 Март 2017
Крайнодесният френски депутат Марион Марешал льо Пен заяви, че „бъдещето на турските граждани в Европа е Турция“, в отговор на призива на турския президент Реджеп Тайип Ердоган към турските граждани в Европа да „имат пет деца“, пише Hurriyet.
„Скъпи Ердоган, бъдещето на турските граждани, живеещи в Европа, е Турция“, написа льо Пен в „Туитър“.
Турският президент призова турските граждани в Европа да имат пет деца, с цел да се увеличи тяхното присъствие на континента и така те да бъдат „бъдещето на Европа“.
20 Март 2017 18:51
RE:
На същото основание/макар и НЕизказано/, на което български Гражданин, който има и друго Гражданство, НЕ може да бъде депутат, президент, министър и премиер, български Гражданит, който има и друго Гражданство НЕ трябва да бъде допускан да гласува на български Избори! КАЗАХ!
20 Март 2017 18:54
Пълна тъпотия!


И що да е тъпотия?
Това осветляване на действията на Президента , само нагнетяват обстановката между България и Турция.
20 Март 2017 18:57
RORIK,
/:/
И що да е тъпотия? Това осветляване на действията на Президента , само нагнетяват обстановката между България и Турция.

.....................................................................................
На кой президент- на българския или на турския?!?
20 Март 2017 19:03
Това осветляване на действията на Президента , само нагнетяват обстановката между България и Турция.
20 Март 2017 19:24
Дядо Иване къде ,е .е си?
20 Март 2017 20:15
Авакуме,не питай Кой регистрира ДОСТ,защото знаеш много добре отговора,а питай ЗАЩО регистрираха ДОСТ!И между другото предпочитам 20 шахидчета сред минно поле без шанс за измъкване, пред 200 хиляди тарамбуки на пълен пансион в Бълтария.
20 Март 2017 21:56
"И между другото предпочитам 20 шахидчета сред минно поле без шанс за измъкване, пред 200 хиляди тарамбуки на пълен пансион в Бълтария."


Едното не изключва другото.
20 Март 2017 23:30
...и реки от помия върху България ...

Който се плаши от помия, си кротува и не мрънка че някакви си няколкостотин хиляди скоро ще се настанят неканени в България. Унгария се абстрахира от реките от помия и си гледа националния интерес.
21 Март 2017 03:41
предпочитам 20 шахидчета сред минно поле без шанс за измъкване, пред 200 хиляди тарамбуки на пълен пансион

А дебела сянка от минаре не искаш ли?
21 Март 2017 03:45
Профил на потребителя
Прякор B-52
Вид Потребител
Теми 20- Покажи
Мнения 401 - Покажи
Санкционирани мнения 4
Край на последна санкция 2011-05-31 11:25:48
Регистриран на 2004-11-17 19:55:25
E-mail vesko_ap@abv.bg
Име
Пол Жена
Лична страница
Държава Bulgaria

Я вече не смогваме.Редиците оредяха, грантовете намаляха.Грабвайте телата... Спящите клетки взеха да понамърдват. Смешници.
21 Март 2017 06:46
Главатарите на истанбулската политвърхушка ще дадат указания скритата, Подмолна война срещу България да продължи -- с не толкова явни, открити способи, а с тихи и подмолни, така че да се създаде впечатление че всичко е наред. В същото време Подмолната война на Турция срещу България ще продължава -- тя никога не е спирала.
Нека никога не забравяме това и когато мерим българо-турските отношения в различни области, отправна точка за мерилото и отношенията ни да бъде водената от Турция нерекъсвана Подмолна война срещу България. И че някъде напред във времето, рано или късно в удобен исторически момент, Турция ще продължи заложеното чрез Подмолната война с оръжие и войска.
21 Март 2017 06:48
Вчера комшийката ми открадна 6 кокошки, виках , виках , ама не ги върна. Осрамих я пред хората..Приказваме си , ама не влиза вече в къщи.
Не съм си минирала границата.

Следващия път като влезе комшията предложи му кафенце и нещо друго!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД