×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Той е имал ключова роля в срещата между Тръмп и Ким Чен-ун в Сингапур
Целта била да се избягват задръстванията
Съжаляваме за резултата от състоялото се гласуване, обяви официално Москва
Новата заплаха на американския президент се отнася до европейските автомобили
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,874,722
Активни 1,303
Страници 33,416
За един ден 1,302,066
СНИМКА: ЮЛИЯН САВЧЕВ
В навечерието на Благовещение БНБ пусна тематична златна възпоменателна монета. Номиналната й стойност е 100 лв. Монетата, която тежи 8.64 грама, е от най-висока проба злато и в тираж 2000 бр. Ще се продава от понеделник на касите на БНБ за 920 лв. без ДДС.

НАКРАТКО

90 млн. лв. помощ за тютюнопроизводителиутвърди управата на фонд "Земеделие", съобщи земеделският министър Христо Бозуков вчера. "Искаме справедливо разпределение на средствата по преходната национална помощ за тютюн, така че да са удовлетворени максимален брой производители", каза той на консултативен съвет по тютюна. Представителите на сектора гласуваха с мнозинство за предложената от МЗХ схема, която предвижда изплащане на 2.55 лв./кг за сортова група "Басми", ако изкупеното количество е до 1000 кг. При количество от 1000 до 2000 кг ставката е 2.48 лв., а за над 2000 кг - 1.65 лв. За сортова група "Каба Кулак" ставката е 1.30 лв., за "Бърлей" - 0.95 лв., и за сорт "Виржиния" - 0.75 лв. Средствата по преходната национална помощ се предоставят, за да се преориентира дейността на тютюнопроизводителите, а не за подпомагане на производството на тютюн, припомни обаче министърът.

823
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД