:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Решението е взето, но ще бъде официално обявено утре на срещата на върха
Иначе бил мил и тя била изненадана какво е извършил
Дори лидерът на БСП намери изказването на руския президент за непреимливо
Високопоставен депутат твърди, че това било държавна политика, а те били над 1 млн.
СТАТИСТИКИ
Общо 332,267,016
Активни 1,364
Страници 69,528
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Волна програма с бухалки

"Свободата, Санчо, е едно от най-ценните блага, с които Бог дарява хората", проповядвал Алонсо Кехана на своя най-верен спътник в живота. Като в предизборна кампания, чалнатият идалго нареждал още популистки лозунги: "За свободата, както и за честта, може и трябва да се жертва животът. И обратно, лишаването от свобода е най-голямото зло, което може да сполети човека".

Последствията от битки с вятърни мелници са всеизвестни още от памтивека, а донкихотовщината е пагубна и до днес. "БСП: Гарелов защити свободата на словото, затова е вън", преразказва без елементи на разсъждение "24 часа". Цитираните думи са на Дулцинея Нинова, която жалее по разжалвания медиен съветник на кабинета и пита възмутено: "Държава на SMS властта ли ще бъдем?" ("Стандарт").

Не точно. По-скоро държава на четвъртата власт. "ДАЙ, България опитва да запуши устата на "Телеграф", оплакват се в един глас "Монитор" и самият "Телеграф". В допълнение клонингите на корпулентния владетел радеят за по-малко цензура и повече справедливост: "Брожението срещу книгата "Крадци на демокрация" е удар срещу свободното слово"!

В конспирацията срещу онеправданите вестници се включи и самата ЦИК, която вече забрани разпространението на томчето. Но на Кого му пука? "Напук на опитите на псевдополитици да запушат устата на ежедневника от редакцията на "Телеграф" планират, ако имат възможност, да направят допечатка на изданието", тропа с краче "Монитор".

Е, дано имат възможност, че изборите вече чукат на вратата. А после - я камилата, я камиларя; я карикатурата, я карикатуриста. За всеки случай клубът на анонимните писатели вече е подготвил продължение на бестселъра със заглавие "Маските на задкулисието". В него на читателя предстои да преговори наученото от първия том, за да е по-сигурно, че е схванал кои са истинските медии бухалки и Кои - набедените. И после да гласува свободно.
875
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД