:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Сирийската обсерватория за човешките права твърди, че убитите руснаци били 9
Тенисистът би "щастлив губещ" от Египет и е във II кръг на "Ролан Гарос"
Бившият кмет на Трън, ударил дете с джипа си - оправдан
СТАТИСТИКИ
Общо 382,232,280
Активни 1,368
Страници 96,770
За един ден 1,302,066
Интервю

Вашите патриоти са предишни социалисти

Марина льо Пен не вижда партньори в България и търси съюзници в Западна Европа за разтурване на ЕС и НАТО
Марина льо Пен е лидер на създадения от баща й Национален фронт. Кандидат е за президент на Франция. В момента е евродепутат.
- Г-жо Льо Пен, имате ли партньори в Източна Европа? В България отказахте да сътрудничите с партия "Атака", но тя вече е част от по-голяма коалиция, наречена Патриотичен фронт. Ще установите ли отношения с него?

- Това са предишни социалисти.

- Те са националисти като Националния фронт.

- Нямаме контакти с "Атака". Но искам да ме разберете: ако изградим Европа на нациите и сътрудничеството, тя ще бъде много по-голяма. Защото всеки ще запази суверенитета си. Имаме съюзници в известен брой европейски държави - Северната лига в Италия, Партията на свободата в Австрия, Партията за свобода в Холандия, Партията на независимостта във Великобритания. Нямаме съюзи, но големите идеи ни обединяват. Полша справедливо обвинява ЕС в намеса във вътрешните работи. Нямам контакти с г-н Орбан в Унгария, но неговото противопоставяне срещу намесата на ЕС е изключително ясно. ЕС обмисля да санкционира държави, които не приемат мигранти, пратени им за релокализация. Разходите ще възлязат на 250 000 евро за мигрант. Стоп, стоп!

- Как правите разлика между хората, според каква идентичност?

- Не може да има много идентичности, трябва да се гледа приоритетът. Аз съм преди всичко французойка. Човек има религия, териториална принадлежност, произход. Може да си французин от друг произход. Исторически и географски сме европейци. Но когато (Джоузеф) Стиглиц казва, че ЕС ще убие Европа, напълно съм съгласна с него. Ако поставяте мюсюлманите над Франция, не разбирате френската идентичност и френската република, която е неделима, светска, демократична и социална.

- Каква Европа желаете?

- В цяла Европа народите се отнасят критично към Европейския съюз. Той загуби референдумите за своето бъдеще. През 2005 г. загуби референдумите във Франция и Холандия (за европейската конституция), после във Великобритания. Вижда се, че има енергично оспорване на претенцията на ЕС да се намесва във вътрешните работи на държавите - за охраната на националните граници или за икономическата регулация. Такова е например принудителното затягане на коланите заради спасяването на еврото като обща валута, която не просто е болна, а направо е мъртва. Виждат се тежките последици в Гърция, където е шокиращо, че част от работниците и служителите получават заплати във вид на купони, каквито е имало само след войната. Преди дни г-жа Меркел каза, че еврото е прекалено слабо за Германия. Аз бих казала, че еврото е твърде скъпо за Франция. Подобно е положението в Италия, Испания и другаде. Време е да седнем на масата и да договорим раздяла по взаимно съгласие, за да не стигнем до чупене на чинии. Общата валута е провал, народите се стремят да си върнат суверенитета и свободата да разполагат със себе си, като сложат край на тази политическа конструкция, наречена Европейски съюз.

- Как ще извадите Франция от Европейския съюз?

- Имам следния график. На другия ден, след като бъда избрана за президент, ще обявя, че свиквам референдум в срок от 6 месеца с въпрос "Искате ли Франция да излезе от Европейския съюз?". През това време ще започна преговори с ЕС и мисля, че към мен ще се присъединят известен брой страни, окуражени от намерението на голяма държава като Франция за излизане от ЕС. Те страдат от същите проблеми, създадени от ЕС. Моята цел е да си върнем 4 суверенитета: първо, териториален суверенитет - кой влиза и кой се настанява на нашата територия; второ, икономически суверенитет - аз съм икономически патриот и искам да резервирам икономиката за френските фирми, като установя интелигентен протекционизъм вместо споразуменията за свободна търговия, наложени от ЕС; трето, паричен суверенитет, защото искам да си върнем националната парична единица вместо еврото; четвърто, законодателен суверенитет, което означава, че френският народ ще гласува закони, които ще имат приоритет над договорите и законите, произтичащи от ЕС. Ако ЕС се съгласи да ни върне тези четири суверенитета, ще кажа на французите, че можем да останем в новата политическа система. Ако откаже, ще призова френския народ да гласува на референдум за излизане от ЕС.

- Какво ще стане с правото за свободно движение?

- Кой къде отива ще зависи изключително от страните, които го приемат. За да работи някъде, ще трябва да се съобразява с правилата на съответната държава. Трябва да има споразумения между държавите. Чудесно е да има споразумения за сътрудничество в сферата на полицията, разузнаването, образованието, санитарните норми - но нищо да не бъде принудително, наложено против волята на държавите.

- А безмитната търговия?

- Когато говоря за интелигентен протекционизъм, имам предвид, че не може да паднат митата за всички страни и всички стоки. Да вземем за пример свинското месо - Германия прави откровен дъмпинг и това е позиция, по която можем да наложим мита. Други страни не прилагат екологичен и социален дъмпинг, както и в нормите за сигурност, което означава, че няма причини да им налагаме мита и такси. 80% от страните се придържат към свободна търговия, включително и Съединените щати, но това не им пречи да наложат защитни мерки в случаите, когато са жертви на нелоялна конкуренция или когато е стратегически важно да се защитят. Искаме да сложим край на дивата глобализация с нейните вредни последици върху френската икономика.

- С коя партия бихте се коалирали, за да можете да управлявате?

- Вече е овехтяла тази дребнава партийна политика. Разделението на левица и десница не е актуално, защото хората сега се делят на глобалисти и патриоти. Еманюел Макрон е символ на новото разделение. Той събира подкрепа от избраници както отляво, така и отдясно по оста на глобализма, европеизма, имиграционизма и на ултралибералната политика. Аз съм в лагера на патриотите - на онези, които още вярват във Франция - и към мен всеки ден се присъединяват хора, които иначе гласуват или за левицата, или за десницата. Традиционните партии, които се наричат социалисти или републиканци, са в процес на деградация. Ние (французите) се намираме донякъде в положението на австрийците, където традиционните партии се сриват и се появява разделение между глобалисти и патриоти. Това разцепление преминава през Великобритания и Съединените щати и съм абсолютно сигурна, че французите ще ми дадат президентско мнозинство - и на първия, и на втория тур на изборите.

- Подлежи ли нещо на преговори между двата тура, за да привлечете повече избиратели - например отказ да се разделите с еврото?

- Суверенитетът не подлежи на преговори. Четирите суверенитета са категорично условие. Ако французите не ме последват, да си намерят друг ръководител - например, канцлерката Меркел или губернатор от някоя европейска провинция. Ако французите ми кажат, че искат да останат в ЕС, нищо от моя проект не може да се изпълни. Днес губим суверенитет под ударите на ислямския фундаментализъм, който се настани в нашата страна и вербува хора от други държави.

- Какво място виждате на Франция сред другите държави?

- Балансирано - по-специално между САЩ и Русия. Искаме добри отношения и с другите, като прилагаме принципа за ненамеса. Което означава, че признаваме правото на всички народи да защитават своята свобода, идентичност и просперитет.

- Не ви ли притеснява политиката на Русия?

- Франция няма никаква причина да не развива стратегически и търговски отношения с Русия. Имаме ноу-хау, което можем да предложим, по-специално в селското стопанство. Можем да имаме стратегически отношения в енергетиката. Русия не е нападнала Франция. Тя няма враждебно поведение към Франция. Няма никаква причина Франция да следва слепешком политиката на студена война, водена от ЕС срещу Русия от години по нареждане на предишната американска администрация. Ако се успокоят отношенията между Русия и САЩ, което пожелавам, бихме могли само да се радваме. Много пъти съм казвала, че не желая да се засилва враждебността между САЩ и Русия. Влошаването на отношенията е напълно изкуствено и няма причини да се тласка Русия в ръцете на Китай, за което европейските държави ще съжаляват.

- Не ви ли тревожи присъединяването на Крим към Русия?

- Мисля, че ЕС допринесе много за този конфликт (в Украйна). Политиката му беше нечестна, защото упражни шантаж върху Украйна, като й каза: за да дойдете при нас, трябва да скъсате отношенията си с Русия. Но там половината от населението гледа на запад, а другата половина - на изток. Това бе наливане на масло в огъня. Ако продължава Франция се държи като агент на американската администрация, това не помага с нищо. Днес Доналд Тръмп и Владимир Путин искат да възстановят отношенията си и Франция може да съдейства дипломатично за уреждане на проблема в Украйна, който е тъжен и обезпокоителен.

- Но Русия не спазва ангажиментите си.

- Ние не спазихме нашите ангажименти, защото милитаризирахме териториите, за които се договорихме, че няма да милитаризираме.

- По какъв начин Франция участва?

- Образно казано, Франция е на автопилот заради ЕС. Контролната кула е в Брюксел, а аз искам да поемем ръчното управление на Франция. Не може да си полусвободен - или си свободен, или не си.

- Каква е вашата оценка за съперника ви от десницата Франсоа Фийон, който също има добро отношение към Русия?

- Той е глобалист, иска супер Шенген, което означава да отвори широко границите, желае да продължи интеграцията в ЕС, която е във вреда на френския народ. Фийон иска суперминистър на европейската икономика, на европейския бюджет - което е много далеч от вижданията на генерал Дьо Гол.

- Как ще управлявате Франция, ако нямате мнозинство в парламента?

- Сега имаме двама депутати. Но на общи избори получаваме 15%. Мажоритарната система в два тура бе измислена, за да поддържа двуполюсния модел, но може да се обърне срещу изобретателите си. Ако французите решат да ме изберат, ще ми дадат и президентско мнозинство (в парламента). Вярна съм на Петата република, но мисля, че може да бъде модифицирана, за да се възстанови пропорционалната система.

- Кой е по-близо до вашите идеи - Меркел или Тръмп?

- Г-жа Меркел е все повече изолирана. Германия е първата икономическа сила в Европа за сметка на другите, но ако питате народите, ще ви кажат, че политиката на г-жа Меркел е погрешна. Така мислят държавите от Вишеградската четворка, както и държавите от Южна Европа. Нямам враждебни чувства към Германия, защото мисля, че тя защитава своите интереси, но и Франция има право да защитава своите. Ако се откажем от еврото, новата германска марка ще поскъпне с 14% , а новият френски франк ще олекне със 7-10%. По този начин конкуренцията между Франция и Германия ще се уравновеси с един удар. Излишъците, които Германия трупа на гърба на другите, ще се стопят като сняг на слънце.

- Съгласна ли сте с Доналд Тръмп, че НАТО е вехтория?

- Очевидно той е прав. НАТО е структура, замислена да пази Запада от Съветския съюз. СССР вече не съществува и НАТО няма смисъл. (Съдържа въпроси и на други журналисти от Източна Европа.)
 Марина льо Пен водеше в досегашните допитвания за президентските избори, които ще се проведат на 23 април и 7 май, но в най-новото изследване либералният кандидат Макрон я минава с 1 %, като на втория тур за него биха гласували 65% от избирателите.
49
4873
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
49
 Видими 
09 Март 2017 19:33
Далавери Симеонов как ще коментира?
09 Март 2017 20:15
Ха-ха. Грубо. Но от сърце. Че кой националист вярва на социалисти!
09 Март 2017 20:16
И милюционери от ДС, се пак...
09 Март 2017 20:17
И милюционери от ДС, се пак...


Без роднините на форумните антикомунисти. И без самите тях. Те никогаш не са даже минавале близо до таквиз
09 Март 2017 20:26
Не знам как тази жена няма да спечели! Ще има гоолеми "изненади" като с Брекзит и Доналд Тръмп!
09 Март 2017 20:45
Има право кака Марин.
Никъде по света цоциалистите не са патриоте...
09 Март 2017 20:48
Вашите патриоти са предишни социалисти
социалисти- не, а комунисти
09 Март 2017 21:03
глупости, волен беше пръв седесар и гл. редактор на Демокрация, когато горните сте махали от балкона на СДС демонстрациите.
09 Март 2017 21:12
Преди да стане волен седесар се пак е бил вербуван от органите.
Даже е скатал казармата...
09 Март 2017 21:28
Ха-ха, право куме в очите.
09 Март 2017 21:29
Вашто Иво Инджев и през СДС не е минавал - от ДС направо е станал антикомунист.
09 Март 2017 21:38
Кажете ми кой партиен лидер в България е готов с копи-пейст да вземе горния текст, да замести ФРАНЦИЯ с БЪЛГАРИЯ, ФРЕНСКИ с БЪЛГАРСКИ, и след като завърши така артикулираната му редакция, вземе та ПУБЛИЧНО да го произнесе !?! Ако такъв се намери и произнесе текста до 24 март т.г. включително, НЕГОВАТА партия ще вземе МОЯ глас!!!!
09 Март 2017 22:18
Браво, г-н Терзиев!
09 Март 2017 22:26
Кажете ми кой партиен лидер в България е готов с копи-пейст да вземе горния текст, да замести ФРАНЦИЯ с БЪЛГАРИЯ, ФРЕНСКИ с БЪЛГАРСКИ, и след като завърши така артикулираната му редакция, вземе та ПУБЛИЧНО да го произнесе !?! Ако такъв се намери и произнесе текста до 24 март т.г. включително, НЕГОВАТА партия ще вземе МОЯ глас!!!!


- Как ще управлявате ФранцияБългария, ако нямате мнозинство в парламента?

- Сега имаме двама депутати. Но на общи избори получаваме 15%. Мажоритарната система в два тура бе измислена, за да поддържа двуполюсния модел, но може да се обърне срещу изобретателите си. Ако французитебългарите решат да ме изберат, ще ми дадат и президентско мнозинство (в парламента). Вярна съм на Петата република, но мисля, че може да бъде модифицирана, за да се възстанови пропорционалната система.

09 Март 2017 23:23
по-рано цитирах колегата aralambi от форума на дневник, че г-жа нинова е доказателство, че психиатричната помощ в бг не е на ниво. за съжаление това интервю показва, че психиатричната помощ във франция също не е на ниво.

иначе браво на г-н терзиев за интервюто.
09 Март 2017 23:55
Интервюто ми беше много забавно, особено на фона на последните проучвания във Франция. Льопенката е изравнена с Макрон на 1ви тур, а на втори тур губи от него с 60/40 или дори 65/35

Евентуално избиране на Макрон ще е голям шамар за фашунгелите и расистите по света и у нас. Даже не шамар, ами зъбоизкъртващ юмрук в грозните им личица

10 Март 2017 00:41
mehudi
09 Март 2017 23:23
по-рано цитирах колегата aralambi от форума на дневник, че г-жа нинова е доказателство, че психиатричната помощ в бг не е на ниво. за съжаление това интервю показва, че психиатричната помощ във франция също не е на ниво.


Тази е по - зле от Нинова И от баща си е по - зле. Хората, които имат за цел да разрушават, винаги са неуспешни. За разлика от тези, които се стремят да градят.
10 Март 2017 01:34
Удар под кръста за БКП/БСП и нейните издънки. А толкова надежди и възлагаше форумният прогресариат да се пребори с глобализаторите. Част от които се явява и най-видния БСПец, оня левия, дето избяга в Брюксел. Що три трябваше Мари да си навличаш пролетарският гняв ????
10 Март 2017 01:45
Това са предишни социалисти.
Правят се ма како. Бедните са им през капитала.
10 Март 2017 01:47
То френските патриоти са и настоящи социалисти, ама и те се гнусят от нашите...
10 Март 2017 07:46
Гледам нещо много специалисти-психиатри сте са събрали под статията - да не са затворили някоя психиатрична болница и да са ви изтървали ?
Вие и за Тръмп така плюехте и подкрепяхте буля Клинтъница , да не се случи същото ? Че не можем да сварим да ви бършем сълзите и сополите из Форума ...
Единият процент преднина за Макарона може да подейства само като стимул , да амбицира повече французи да гласуват за Льо Пен - тия , кото досега са били пасивни , неутрални ! Така , че колкото "по-лоши" статистически проучвания пускат - толкова повече французи ще амбицират да гласуват за нея !
10 Март 2017 07:55
Щурчо, в Германия социалистите са били навремето и патриоти.
10 Март 2017 08:07
Ако се откажем от еврото, новата германска марка ще поскъпне с 14% , а новият френски франк ще олекне със 7-10%. По този начин конкуренцията между Франция и Германия ще се уравновеси с един удар.

Тоест с един удар французите ще станат с 24% по бедни от германците.
Какво "просто" решение, пък гърците не искат да го приложат.
И "глупавите" българи не искат да махнат валутния борд и да се откачат от еврото.
Що ли?
10 Март 2017 09:07
Франция си е самодостатъчна като военна и икономическа сила. Затова на Марин й е лесно да се опълчи на глобалистите.
За нас е по-важно , че Тръмп направи революция в САЩ и в света, която соросоидите се правят , че не забелязват.
Затова, ако се закачим за колесницата на САЩ и Русия, ще се измъкнем пак без кръвопролития !
10 Март 2017 09:57
Русия не е нападнала Франция.

Ако на 6 юни 1944 съюзниците не бяха дебаркирали в Нормандия, щеше да има ФССР или Човекът във високия замък
10 Март 2017 10:29
Хехехехе!!!! Ахахахаха! Всичкото либераст и седерунгел във форума се разбесня. Даже един радетел, на арабската любов иска удари по муцуната на расизма....Смех ...смех. Всичкото атлант като онзи тъп виц:
- Прасчо..?
– Да, Пух?
– Йори да ти го напори!
Та нашто струйнолюбител, седерунгел, атлант и арабловер като гледам как се пеняви се сещам онази фраза че "Човешката мерзост започва от там, когато отричаш добрите намерения"
10 Март 2017 10:50
Светослав Терзиев
10 Март 2017 10:51
kasad 10 Март 2017 10:29
Хехехехе!!!! Ахахахаха! Всичкото либераст и седерунгел във форума се разбесня. Даже един радетел, на арабската любов иска удари по муцуната на расизма....
10 Март 2017 10:51
Льо Пен ако не спечели сега , ще спечели следващия път . Интересно без ЕС колко време ще има държава с име България.
10 Март 2017 11:56
toly
10 Мар 2017 / 10:51
Льо Пен ако не спечели сега , ще спечели следващия път . Интересно без ЕС колко време ще има държава с име България.

Не вярвам Марин льо Пен да стигне до балотаж. Колкото и добър резултат да има на първия тур, вероятно на втория тур всички партии (включително и социалистите) ще се обединят срещу нея. Това е ставало и преди.
През 2002 г. Жак Ширак спечели изборите срещу Жан-Мари Льо Пен основно заради обединението на десните и левите партии срещу партията Национален фронт. Тогава обединението им бе под лозунга:‌ По-добре мошеник, отколкото фашист!
French get choice of 'crook or fascist'
--
PRESIDENT CHIRAC'S plans for a triumphant re-election as leader of a country united against Jean-Marie Le Pen are summed up in a slogan now heard at demonstrations across France: "Vote for the crook not the fascist".

Night after night across France, demonstrators deride M Le Pen, the National Front leader, as "the fascist", and the president, "the crook".

But now five days after Sunday's shock first round result, the demonstrations have changed from being anti-Le Pen protests to containing a warning for M Chirac that the victory he expects should not be seen as an overwhelming mandate.

Those chanting the slogan are political opponents of M Chirac who will vote for him as a protest against M Le Pen, but do not want him mistaking their support for approval. They hope to ensure this by prodding at his weakest point, his alleged involvement in numerous financial scandals.

M Chirac has been accused of running a vast system of cash kickbacks and expense account fraud while he was the mayor of Paris between 1977 and 1995, and as head of his party, the Rassemblement pour le Republique.


M Le Pen often calls M Chirac "a liar", "super thief", "immoral and detestable" and had hoped to confront him with his scandals during a television debate. Now that the president has refused to debate with him, M Le Pen has been denied his chance.

But the Left, forced into having to vote for the president, plans to make his victory as bitter as possible. The Socialists hope that M Chirac will be weakened rather than strengthened by his walkover on May 5 and will flounder at the legislative elections which follow in June. They hope to hold on to their majority and hobble M Chirac's second term from the outset.

M Chirac also faces trouble on the Right as he tries to form an alliance to contest the legislative elections. The leaders of the Union de la Democratie Française and Democratie Liberale, the two other mainstream Right-wing parties, are resisting his plan.

François Bayrou, head of the UDF, said: "When two people live and work together, that's a union. When one wants to eat the other, that's cannibalism."
http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/europe/france/1392313/French-get-choice-of-crook-or-fascist.html


Интересно без ЕС колко време ще има държава с име България.

Преди ЕС е имало държава България и след ЕС ще има държава България!
10 Март 2017 12:11
dorko
09 Мар 2017 20:15
Ха-ха. Грубо. Но от сърце. Че кой националист вярва на социалисти!

Ми прав си!
През 2002 г. социалистите обявиха, че 'гласуват с отвращение' за лидера на десните голистки партии Жак Ширак, срещу Националния фронт на
Жан-Мари Льо Пен.
10 Март 2017 12:19
През 2002 г. Жак Ширак спечели изборите срещу Жан-Мари Льо Пен основно заради обединението на десните и левите партии срещу партията Национален фронт. Тогава обединението им бе под лозунга:‌ По-добре мошеник, отколкото фашист!


През 2002 Париж все още бе "градът на любовта".
10 Март 2017 12:31
Потребител 7, Льо Пен вероятно няма да спечели тази година. Ще има ли подем Франция който да я подсигури , че следващия път Льо Пен няма да спечели? Вероятно не.
10 Март 2017 12:53
Не вярвам Марин льо Пен да стигне до балотаж. Колкото и добър резултат да има на първия тур, вероятно на втория тур всички партии (включително и социалистите) ще се обединят срещу нея. Това е ставало и преди.

Значи не вярваш, че ще стане президент. До балотаж се стига на първия тур и много е вероятно, че ще стигне, бидейки първа или втора на първия тур на изборите.
10 Март 2017 13:14
Мужик
2017-03-10 12:53:42


Възможно е да бъде първа или втора на първия тур на изборите, но на втория тур, на балотаж ще изгуби, както е ставало в миналото, защото десни и леви ще се обединят за пореден път срещу Националния фронт. Няма да ѝ стигнат гласовете на тези избори и тя няма да бъде избрана за президент на Франция!
Това е моето усещане.
10 Март 2017 13:18
NATURAL
10 Мар 2017 01:34
Удар под кръста за БКП/БСП и нейните издънки. .... Що три трябваше Мари да си навличаш пролетарският гняв ????
Aбсолютно на сърце паднаха думите на Льо Пен за поизмъчената напоследък седерастка паплач .. NATURAL
Бития по главата с тиган - Йожени ги изостави и се приюти при Местан (бивш кандидат депутат от СДС с звучното име Владимир Зидаров Натисни тук ) Радан не поведе дясното, както трябва, Надето Михайлова - обучена на Таекуондо лично от Трактора никаква се не вясва , за да обедини синьомислещите , Йоло Денев грипав и пази леглото - та няма къде да се обикаля след него и да се подскача ... тъга и мъка седерастка..
И изведнъж Льо Пен - пристига със гръм!
Удря под кръста БКП/БСП!

Седерастка радост, късане на рубашки, танцуване, махане с крачета , усмивки !
"Льо Пен ни подкрепя - светът е с нас, вдигни очи , синьото ще се обедини "!

Да даде Бог всекиму!
10 Март 2017 13:33
"Льо Пен ни подкрепя - светът е с нас, вдигни очи , синьото ще се обедини "!

симче, да не сме забравили апченцата?
10 Март 2017 13:37
Мужик
10 Мар 2017 13:33

"Льо Пен ни подкрепя - светът е с нас, вдигни очи , синьото ще се обедини "!

симче, да не сме забравили апченцата?
Може и да сте си ги забравили .. .. та не е зле да си ги вземете !
Внимавайте, драги ми седерастки другари, дали покрай буйната ви радост "Льо Пен удря БКП под кръста" да не вземете да вдигнете кръвно, а на вашите години - до инфаркта не е далече ..

Не дай Бог да се капичнете, в това славно време ..
Сакън !


Как ще е без седераст-соросоиди из форумите, не мога да си представя..
10 Март 2017 14:57
Mme Льо Пен, у нас всички политици са не само бивши социалисти, ами и бивши комунисти или какндидат-комунисти. Или са били женени ( омъжени) за такива. Но не се плашете. Те ( нашите политици, де) са преди всичко и единствено опортюнисти и колаборационисти, компрадори. Спечелите ли власт, веднага ще намеррят начин и оправдания да ви обикнат. Те и марсианци биха обикнали, ако има келепир и далавера ( извинете за трудния превод на последните две думи, но те са квинтесенцията на политическия живот у нас)
10 Март 2017 18:21
Сим4е, чедо недоучило, пействаш опорни точки които са ти пратени за друг тип статии и коментари. Нямат връзка снастоящите. Кутев дан'ти спре дажбата, че ще те загубим като развеселител.
10 Март 2017 19:08
NATURAL
10 Мар 2017 18:21
Сим4е, чедо недоучило, пействаш опорни точки които са ти пратени за друг тип статии и коментари. Нямат връзка снастоящите. Кутев дан'ти спре дажбата, че ще те загубим като развеселител.
1. С две висши съм, евроатлантически ми другарю NATURAL .. ТИ с колко си и от къде са ти дипломите кои държави, кои вузове , на кое място са според класацията Quacquarelli Symonds (QS)? ..

2.Опорната точка " Удар под кръста за БКП/БСП и нейните издънки. .... Що три трябваше Мари да си навличаш пролетарският гняв ???? " неправилна ли е?
Да не е наяисана от някакъв малоумен идиот? .. Не ,не мисля така - правилна си е - Сорос ако я прочете и ще се възторгне !
Ей какъв тип коментари съм сметнал за подходящи , като допълващи и поддържащи, на ей това по-горното мнение ..

.. И изведнъж Льо Пен - пристига със гръм!
Удря под кръста БКП/БСП !
"Льо Пен ни подкрепя - светът е с нас! .. вдигни очи.. животът днес върви напред, а не назад .. Вдигни очи, светът е с нас!"3.Но да не забравяме ... може и хубави да са опорните точки, ама В Началото бе Словото на Натурал .. ей го мнението, дето инициира цялата евроатлантическа еуфория от типа – "радвайте се и всеселете се с мене, че блудната ми овца се найде - Льо Пен удари мъжки БСП/БКП под кръста" ..
Ей го и Натурал :

NATURAL 10 Мар 2017 01:34 Удар под кръста за БКП/БСП и нейните издънки. .... Що ти трябваше Мари да си навличаш пролетарският гняв ????

10 Март 2017 19:21
Язък ти за висшите тогава и за похарчените от родителите ти пари.
Добре, че ми напомни поста, бях го забравил .... правилно предсказание съм направил за пролетарския гняв
10 Март 2017 19:35
NATURAL 10 Мар 2017 19:21 Язък ти за висшите тогава и за похарчените от родителите ти пари.
Добре, че ми напомни поста, бях го забравил .... правилно предсказание съм направил за пролетарския гняв
Верно ли забравяш, за какво си хортуваме в Дискусията?
Хубаво тогава, и съвсем на място, уважавания Мужик се намеси с питане "изпихме ли си хапченцата" ..

.. ми Гинко Билобата - май не сте!

Че то мнението ти - ОТ ДНЕС .. и ти в 13:18 би трябвало да си го прочел!
Старост - нерадост, а?
Ама виж как днешните събития , те връщат в буйната ти , богата на подскачане по площадите младост, а приятелю NATURAL ?

Иначе - виж какъв фундаментален пост е твоят а !?? ... NATURAL .. ..." Удар под кръста за БКП/БСП .. "

А аз подкрепям с "Радвайте се и веселете се с мене - светът е с нас, Льо Пен удря БКП/БСП под кръста" ... а пролетариите - то се знае .. ни четат, мене и тебе и са гневни, гневни!

10 Март 2017 19:45
Че то мнението ти - ОТ ДНЕС .. и ти в 13:18 би трябвало да си го прочел!


Ми не, маловажно ми е, нито го чета нито го помня. Само писвам по малко, да ти осмисля деня .
А да те видим колко ще подскачаш още
10 Март 2017 19:50
NATURAL 10 Мар 2017 19:45
Че то мнението ти - ОТ ДНЕС .. и ти в 13:18 би трябвало да си го прочел!

Ми не, маловажно ми е, нито го чета нито го помня. Само писвам по малко, да ти осмисля деня .
А да те видим колко ще подскачаш още
Че как така ЗАПОЧВАШ дискусия , и след това не помниш за какво иде реч?
Да, осмисли ми деня! Виж как те подкрепих, а? Льо Пен удари БКП/БСП точно, ама точно под кръста .. !

Иначе дано Йоло Денев се пооправи, да излъска мегафоните - и ние - евроатлантистите, пак да се емнем след него и да скачаме, а?
В паузите на скачането Йоло ще ни рецитира стихове, а ние - меланхолични от досега с Поезията .. ще свирим и на Белия роял!

Поздрави

10 Март 2017 19:55
Не съм започвал дискусия. Сторило ти се е и сега ожесточено си дискутираш сам.
Аз те чета, така че има смисъл да пишеш, давай.
Но пък и те забравям веднага, извинявай ....
10 Март 2017 20:04
NATURAL 10 Мар 2017 19:55 Не съм започвал дискусия. Сторило ти се е и сега ожесточено си дискутираш сам.
Аз те чета, така че има смисъл да пишеш, давай.
Но пък и те забравям веднага, извинявай ....
Извинен си, извинен .. вече казах - старост нерадост .. нищо, че ме забравяш веднага - не е важно да се помнят моите мнения .. ходенето до тоалетна .. и да е редовно, в твоето състояние е по-важно да го помниш ! .. голямата нужда да не забравиш, че .....

Там си концентрирай умствените усилия - мой съвет .. и Гинко Билоба! ..
А дано съм помогнал!

Иначе - да!
Едно и също пишем! .. Заедно сме - каква ти Дискусия ..

И Льо Пен удари БКП/БСП под кръста !
Светът е с нас, вдигни очи !

Опорните ни точки са правилни, и може би , лично Сорос ще ни ги прочете !

Йоло Денев , като се позакрепи и вземе батерии за мегафоните .. пак ще обикаляме след него, пак ще скачаме!

Поздрави
10 Март 2017 20:18
sim4o 10 Март 2017 20:04
вече казах - старост нерадост .. нищо, че ме забравяш веднага - не е важно да се помнят моите мнения .. ходенето до тоалетна .. и да е редовно, в твоето състояние е по-важно да го помниш ! .. голямата нужда да не забравиш, че ...
Никому не му се иска да сменя памперси на дъртаци .. да ти кажа ..


Тука вече удряш лошо голяма част от съидейниците си. Значи и за онова "язък" за похарчените пари за дипломите ти съм бил прав. Също излиза наяве въпросът дали не смяташ да се самоубиеш преди да достигнеш възрастта на дъртаците, която не си уточнил каква е.
10 Март 2017 20:24
NATURAL 10 Мар 2017 20:18
вече казах - старост нерадост .. нищо, че ме забравяш веднага - не е важно да се помнят моите мнения .. ходенето до тоалетна .. и да е редовно, в твоето състояние е по-важно да го помниш ! .. голямата нужда да не забравиш, че ...Никому не му се иска да сменя памперси на дъртаци .. да ти кажа ..
Тука вече удряш лошо голяма част от съидейниците си.
Съветите ми и към съидейниците и към всички, са същите каквито и към тебе, прятелю Натурал - Гинко Болоба да се взема на корем , да си гледат здравето и да се мисли за важните неща!
Проблемите ти с паметта - за които така доверчиво споделяш с мене (не помня да съм те питал) - могат да са симптом и за нещо по-сериозно и да има последици и във всекидневието ти!


Иначе виж и с тебе как споделяме еднакви идеи!
Ето ги:

1. И Льо Пен удари БКП/БСП! Удари ги ниско под кръста! Светът е с нас, вдигни очи!
2. Опорните ни точки са правилни, а пролетариатът чете , каквото си пишем и не може да не се ядосва ..!

Излиза - и с тебе сме съидейници, не ли?

Поздрави
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД