×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
По същото време там е бил и зетят на Тръмп и то в качеството на президентски съветник
Левицата губи депутати в навечерието на вота на недоверие
Виена ще направи това по време на председателството си на Съвета на ЕС
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,997,680
Активни 1,129
Страници 49,721
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Петепета

Униформените наричат катастрофите ПТП. Движението на мисли и политики из пресата също е динамично, та какви ли не петепета ни минават пред очите. Вчерашната преса е пълна със скорости - вятър ни забрули, докато четем! Борисов рекъл, че включваме на заден ход, ако дойде БСП на власт ("Стандарт"), а според Нинова сме на кръстопът. Всичко това във връзка с нечии евромераци да се сложи скоростна кутия на всяка държава в ЕС.

Това на нас, простата част от населението, не е ясно. Ако сме трен, да речем, то като как ще стане едни вагони да вървят бърже, а други - бавно? Нали тогава евротренът ще се разтегне като глист, направо ще се скъса? Ами ако ЦРУ следи всичко по телевизори и телефони, както пише "24 часа", то, като се разпълзят вагончетата навсякъде, няма ли да им изгубят дирята пустите шпиони? Че то не само вагоните ще се разлашкат, ами всеки отделен вагон може да са разпадне в суматохата! Да речем, вагонът "Полша" - едни в Полша искат Доналд Туск за втори мандат президент на ЕС, а други, водени от Качински, не щат да го видят! И не само Европа ще се сцепи, ами и ляхите ще се хванат за гушите, ако се вярва на писаното в "Труд".

В интересна посока ни теглят чиновници и министри от южния комшулук. В "Стандарт" пише, че ЦИК е взела отношение към участието на турския посланик у нас Сюлейман Гьокче, който се бил показвал в клип на ДОСТ. Това ни мяза не на трен вече, а на опит да се укаже керванджийска посока за родината. Гьокче, шефът му и политическите им фаворити у нас май се канят да се правят на керванбашии и да ни водят към Босфора. Тц, не става. Там сме ходили - ако беше хубаво, щяхме да си седим още. Пък и ако си бяхме седели там, нямаше да бием румънците по качество на живот, както пише в "24 часа".

Да биеш някого и по корупция, и по качество на живот, си е направо челен философски сблъсък. Ама да го мисли, който кара влака. Ние се возим на стъпалото.
897
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД