:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Главният прокурор разтури заседанието на съвета, защото "циркът" му дошъл в повече
Напрежението ескалира, но жандармерия овладя ситуацията. Кметът ще се срещне на обед с протестиращите
Става дума за хора от Либия, Сомалия, Судан, Сирия, Йемен, както и от Иран
Той говори пред служителите на Външото разузнаване на Русия (СВР)
Той бил изненадан, че го пуснали от ареста срещу 300 лв гаранция
СТАТИСТИКИ
Общо 337,268,167
Активни 1,373
Страници 71,299
За един ден 1,302,066

"Пирогов" и "Летище София" вече са с нови шефове

Христо Алексиев
След рокадите в НЗОК вчера дойдоха нови шефове и в болница "Пирогов". Бордът беше сменен с решение на министъра на здравеопазването Илко Семерджиев. От директорския пост е отстранен проф. Стоян Миланов, а на неговото място е назначен травматологът проф. Асен Балтов.

От спешния институт съобщиха, че досегашните членове на борда Константин Димов, Атанас Кацаров и Стоян Миланов са сменени. Министърът е определил нов състав на борда, в който влизат Асен Балтов, Емил Доросиев, Людмил Джунков, Илиян Кършев, както и досегашният шеф - Стоян Миланов. Последният обаче е подал оставка от новия борд "по лични и професионални причини". Той се е отказал и от длъжността на национален консултант по спешна медицина.

От транспортното министерство също съобщиха за промени - в управата на "Летище София" и Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" (ГВА). Служебният министър на транспорта Христо Алексиев назначи досегашния шеф на аерогарата Христо Щерионов за главен директор на ГВА - с мотива, че е специалист с дългогодишен опит в авиационния сектор. Досегашният шеф на въздухоплавателната администрация Иван Иванов оглавява дирекция "Авиационна безопасност" в същата организация.

Министър Алексиев смени целия съвет на директорите на летището. Пламен Станчев, който вече е бил шеф на аеропорта в периода 2006 - 2010 г., отново оглавява дружеството и влиза в съвета на директорите. Председател става Красимира Мартинова - бивш заместник на транспортния министър от времето на НДСВ Николай Василев. Третият член на съвета е Христо Михайловски, също зам.-министър, но на икомониката в кабинета "Сакскобургготски".

 Илко Семерджиев
2
1147
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Февруари 2017 00:14
Радев За възкръсналите НДСВ и СДС
18 Февруари 2017 13:27
Христо Михайловски беше зам.министър в правителството на Иван Костов , зет на Йордан Соколов
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД