:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Има умишлени опити да се саботира ратифицирането на Истанбулската конвенция, атакува Комитетът в писмо до парламента
Той влязъл в програмата за седемте най-застрашени паметници в Европа,
Това са установили и британски, и американски учени.
Те ще имат и общ отбор в женския турнир по хокей.
Смята се, че 9 млн. британци страдат от самота и че това е скрита епидемия
За пръв път в съдебната зала прозвучаха свидетелски разкази за взрива, който избухна през юли 2012 г.
Той беше и дългогодишен председател на Съюза на артистите в България
СТАТИСТИКИ
Общо 364,869,044
Активни 1,512
Страници 105,244
За един ден 1,302,066

"Пирогов" и "Летище София" вече са с нови шефове

Христо Алексиев
След рокадите в НЗОК вчера дойдоха нови шефове и в болница "Пирогов". Бордът беше сменен с решение на министъра на здравеопазването Илко Семерджиев. От директорския пост е отстранен проф. Стоян Миланов, а на неговото място е назначен травматологът проф. Асен Балтов.

От спешния институт съобщиха, че досегашните членове на борда Константин Димов, Атанас Кацаров и Стоян Миланов са сменени. Министърът е определил нов състав на борда, в който влизат Асен Балтов, Емил Доросиев, Людмил Джунков, Илиян Кършев, както и досегашният шеф - Стоян Миланов. Последният обаче е подал оставка от новия борд "по лични и професионални причини". Той се е отказал и от длъжността на национален консултант по спешна медицина.

От транспортното министерство също съобщиха за промени - в управата на "Летище София" и Главна дирекция "Гражданска въздухоплавателна администрация" (ГВА). Служебният министър на транспорта Христо Алексиев назначи досегашния шеф на аерогарата Христо Щерионов за главен директор на ГВА - с мотива, че е специалист с дългогодишен опит в авиационния сектор. Досегашният шеф на въздухоплавателната администрация Иван Иванов оглавява дирекция "Авиационна безопасност" в същата организация.

Министър Алексиев смени целия съвет на директорите на летището. Пламен Станчев, който вече е бил шеф на аеропорта в периода 2006 - 2010 г., отново оглавява дружеството и влиза в съвета на директорите. Председател става Красимира Мартинова - бивш заместник на транспортния министър от времето на НДСВ Николай Василев. Третият член на съвета е Христо Михайловски, също зам.-министър, но на икомониката в кабинета "Сакскобургготски".

 Илко Семерджиев
2
1255
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Февруари 2017 00:14
Радев За възкръсналите НДСВ и СДС
18 Февруари 2017 13:27
Христо Михайловски беше зам.министър в правителството на Иван Костов , зет на Йордан Соколов
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД