:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Василис Ст. бил разстрелян с 20 куршума в квартал на Атина
Волен Сидеров: "Атака" ще гласува "против" ратификацията на Истанбулската конвенция
Той влязъл в програмата за седемте най-застрашени паметници в Европа,
Това са установили и британски, и американски учени.
Те ще имат и общ отбор в женския турнир по хокей.
Смята се, че 9 млн. британци страдат от самота и че това е скрита епидемия
За пръв път в съдебната зала прозвучаха свидетелски разкази за взрива, който избухна през юли 2012 г.
СТАТИСТИКИ
Общо 364,908,687
Активни 386
Страници 16,829
За един ден 1,302,066

НСО обяви за нежелани дроновете над паметника на Васил Левски

Службата обяви крути мерки за възпоменателната церемония чрез указания за медиите
НСО обяви за нежелателно ползването на дронове над паметника на Васил Левски по време на възпоменателната церемония по повод 144-та годишнина от гибелта на Апостола на свободата, която ще се проведе на 19 февруари 2017 г. от 18.00 ч. Службата направи това в нарочно съобщение, в което чрез указания за медиите обяви крути мерки.
Проверката на представителите на медиите, отразяващи събитието, ще се осъществява посредством временен КПП, организиран на ул. „Дунав“ и ул. „Московска“ като крайният час за тяхното пристигане е 17.20 ч. Служителите на Национална служба за охрана ще изискват от представителите на средствата за масово осведомяване актуален документ за принадлежност към съответната медия и документ за самоличност, пише в съобщението. Стажанти без журналистическа карта няма да бъдат допускани. Не е желателно използването на безпилотни летателни средства (дронове) в района на провеждане на проявата заради съществуващите рискове от нежелани инциденти за всички присъстващи граждани и официални лица, добавят от службата.
Гражданите щели да имат възможност да поднесат цветя на паметника на националния герой до 17.00 ч. и след приключване на официалната церемония, с изключение на часовия диапазон от 15.00 до 15.30 ч.
"Напомняме на решилите да присъстват на събитието, че следва да спазват чл. 6, ал.1 от Закона за събранията, митингите и манифестациите и чл. 23, ал. 5 от Наредба № 1 за обществения ред и опазването на общинските имоти на територията на Столична голяма община, която гласи: „При провеждане на масови прояви на обществени места се забранява: внасянето на огнестрелно или хладно оръжие, както и на други предмети, предназначението или употребата на които би застрашило обществения ред, живота и здравето на присъстващите; забранява се посещението на лица в явно нетрезво или неадекватно състояние, както и ползването на предмети, предизвикващи силен шум.“ , добавят от НСО. Полицейските служители, в рамките на своята компетентност, контролират прилагането на Наредбата и съставят актове на гражданите при установяване на нарушения.
Служителите на НСО ще извършват проверки на предмети и вещества на основание чл. 30, ал. 1 от Закона за Националната служба за охрана като проверяват за наличие на огнестрелни и други оръжия,хладни оръжия и остри предмети, експлозиви и леснозапалими вещества, източници на йонизиращи лъчения, фойерверки и други пиротехнически изделия. Граждани, които носят обемисти багажи, няма да бъдат допускани на мероприятието, поради невъзможността на място да бъде организирано съхраняването им.
3
1347
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
17 Февруари 2017 17:31
Кажете простичко: Честването ще се охранява от снайперисти.
"Лошите" ще намалеят, след съобщението.
17 Февруари 2017 17:41
НСО обяви за нежелателно ...

А закон няма ли, че се налага тия да обявяват!
Еди дрон може да направи големи пакости, да не говорим за умишлени!!! Пази Боже!
17 Февруари 2017 20:25
Сам съм, други няма....
Хм.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10206470517560104&set=a.1366414178782.44636.1784490290&type=3&theater
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД