:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 266
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Марин Льо Пен: Крим никога не е бил украински

 
В ексклузивно интервю за руския вестник „Известия“ лидерът на „Национален фронт“ Марин Льо Пен разказа вижданията си за предизборната обстановка във Франция, перспективите за френско-руските отношения и европейската политика, предава Агенция Фокус. Същевременно тя подчерта, че никога не е възприемала Кримския полуостров като украинска територия.
На въпрос дали Крим е част от Руската федерация, Льо Пен бе категорична: „Да, след референдума, който показа съгласието на народа да се присъедини към Русия, аз също признавам Крим за част от Русия. Принадлежността на Крим към Украйна беше само един административен въпрос от съветско време, полуостровът никога не е бил украински. Съжалявам, че референдумът не беше приет от международната общност и ООН“.
Проучванията показват, че Марин Льо Пен има реални шансове да бъде следващият държавен глава на Франция. За много страни от Европейския съюз това е притеснително, тъй като лидерът на „Национален фронт“ обеща провеждането на референдум за излизане от Общността, който може да окаже безпрецедентно влияние на политическото и икономическото бъдеще на обединена Европа. Освен това Льо Пен се застъпва за отмяна на антируските санкции и връщането към конструктивен диалог с Русия.
38
3477
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
38
 Видими 
17 Януари 2017 08:38
о ла ла!
17 Януари 2017 08:40
Марин Льо Пен май е единственият европейски политик чел история на Европа.
Трябва да напомним на децата и НПО-то, които не са учили история, за участието на европейските "велики" сили в Кримските войни в миналото на страната на Турция срещу Русия.
17 Януари 2017 08:41
„Да, след референдума, който показа съгласието на народа да се присъедини към Русия, аз също признавам Крим за част от Русия.


Абе, ти признаваш, ама Сгуню и форумните хоремашки политолози-антрополози не го признават. Но ако спечели изборите и стане "началство" - може и да го признаят. А и ако още едно "началство" стане канцлер - направо не ми се мисли.
17 Януари 2017 08:42
Росен ще отиде ли да ръси акъл и на льо Пен? Да обяснава, че не може народът на Крим да решава съдбата си, щото нито един европейски лидер не бил съгласен?
Апропо днес е тъжен ден за Ръкито. Злите езици („Дневник” разправят, че днес Тереза Мей щяла да обяви излизането на Великобритания от ЕС. Но нищо -за неговата вяра бронебойни факти няма открити, няма открити...
17 Януари 2017 08:42
За много страни от Европейския съюз това е притеснително, тъй като лидерът на „Национален фронт“ обеща провеждането на референдум за излизане от Общността, който може да окаже безпрецедентно влияние на политическото и икономическото бъдеще на обединена Европа.


В това, че е обещала провеждане на референдум няма нищо осъдително и притеснително, защото суверенът ще каже какво да се прави. Но явно за "много страни от Европейския съюз това е притеснително", понеже усещат какво е настроението във французите. По всичко личи, че вече в никакъв случай не трябва да се допуска допитване до народа, а всичко да се решава от дебелг@зите бюрократи в Брюксел.
Защото според тях, богопомазаните, гениални "ръководители" - народа е тъп, прост, нищо не разбира и трябва да бъде воден за ръчичка там където решат тетките от европарламента и сталинките от еврокомисията.
17 Януари 2017 08:45
Агентство по страхованию вкладов (АСВ) пытается взыскать в суде кредит, выданный французской партии «Народный фронт», который переуступил Первый чешско-российский банк (ПЧРБ).
17 Януари 2017 08:46
Когато льо Пен го казва, изрично обяснява, че говори в лично качество. Нашето, дето си заминава тея дни, за Крим дума от името на България, без да е наясно с преобладаващото мнение в страната по въпроса...
17 Януари 2017 08:48
Хубу де, оня ден плезидента нали каза, че никой европейски политик не споделял мнението на Радев за Крим? Плевнелиев да не би да е излъгал, а? А? Кажете моля, какво да мисли правоверния евроатлантик и плевенист.
17 Януари 2017 08:56
Насам, народе!
Идвай, кликай, пиши, рефрешвай, прави трафик.
17 Януари 2017 09:02

види се, предводителят е платен агент на газетата.
17 Януари 2017 09:08
До къде я докараха либерастите - Маринчето да хортува истини...
17 Януари 2017 09:13
Притесняват се и има защо - там референдумът значи НЕЩО.
Щом хората са казали, значи трябва да стане. Така се получи с брекзит, така може да стане и с фрекзит, дори да грешат.
Само в нашата мамковина референдумът нищо не значи.
17 Януари 2017 09:13
Жужо да дава парите на Льопенката, че ще остане без "полезни идиоти"!
17 Януари 2017 09:27
Жужо да дава парите на Льопенката, че ще остане без "полезни идиоти"!

Защо,да не мислиш,че само в Боливия има жолодии.......... !?
17 Януари 2017 09:35
Крим е бил анексиран/ от УССР- Украйна/ през 1954 г.- с нелегитимна заповед на генсека на Комунистическата Партия на Съветския Съюз/украинецът Н.С. Хрушчов/!
През 2014 г. Крим беше ДЕанексиран- от самите Граждани на Крим, които го върнаха/ с референдум!/ там, където Крим е бил преди анексирането му през 1954 г.- в Русия, Руската Федерация!!! ТЧК
17 Януари 2017 09:57
Ако при Крим можем да говорим за анексия, ако можем въобще, то какво да кажем за Косово? Когато обаче всички медии в света ти набиват постоянно, че Крим е анексиран, лъжата става истина, а истината лъжа. Медиите са голяма сила в изграждането на фалшиви образи и обстановки. Това са нервните ни окончания, на които се плаща да подават грешна информация до мозъка. Така без основания стават войни, издигат се и се свалят "диктатори", затриват се цели народи, появяват се нови държави и др. В глобалния свят на интернет на медиите им става все по-трудно да изпълняват манипулиращата си роля.
17 Януари 2017 09:59
жолодиа 17 Януари 2017 09:13
Жужо да дава парите на Льопенката, че ще остане без "полезни идиоти"!

Бе друго си е да правиш като амбасадата... да даваш пари за "безполезни идиоти", да дращат по форумите!
17 Януари 2017 10:21
zdran
17 Януари 2017 08:45
Агентство по страхованию вкладов (АСВ) пытается взыскать в суде кредит, выданный французской партии «Народный фронт», который переуступил Первый чешско-российский банк (ПЧРБ).


И що така без линк, тенденциозно си постнал само първата част, сигурно защото продължението не ти помага за манипулативния ти препечат.

Ранее сообщалось, что Арбитражный суд Москвы признал банкротом Первый чешско-российский банк. Суд открыл в отношении банка конкурсное производство, назначив АСВ конкурсным управляющим.


https://www.gazeta.ru/business/news/2016/12/26/n_9502007.shtml

17 Януари 2017 10:29
Лошото в ситуацията е че,народите се плъзгат крайно вдясно. Това показва че лидерите на нормалните партии са се откъснали окончателно от народите си.Това е изключително неприятно за тези държави,защото те са движещата сила на Европа.И те това ще го разбера но по трудния начин.По мое скромно мнение Европа я чака трус подобен на 68-ма година.И говоря за този трус който ще промени целия политически елит.За първосигналните уточнявам-68-ма,но не в Чехословакия, а в Франция,Германия,Италия.
17 Януари 2017 10:29
липсата на пари, ептен размъти мозъка на льо пен.

проси вече от всеки срещнат.
17 Януари 2017 10:31
жолодиа 17 Януари 2017 09:13
Жужо да дава парите на Льопенката, че ще остане без "полезни идиоти"!


А, защо да остане - я какво е изтърсил Оланд за Тръмп: "В Париж Доналд Тръмп се възприема като чужд елемент в държавното управление на САЩ и ..." (има и доста друго по-нататък, но и това е достатъчно)
17 Януари 2017 10:34
Лошото в ситуацията е че,народите се плъзгат крайно вдясно.


И тъй минаха отвъд езерото в гадаринската страна.
И като излезе от ладията, на часа Го срещна от гробищата човек с нечист дух.
Той живееше в гробищата, и никой вече не можеше да го върже нито с верига;
защото много пъти бяха го връзвали с окови и с вериги; но той бе разкъсвал веригите и счупвал оковите; и никой нямаше сила да го укроти.
И всякога, нощем и денем, в гробищата и по бърдата, той викаше и се изпосичаше с камъни.
А като видя Исуса отдалеч, затече се и Му се поклони;
и изкрещя със силен глас и рече: Какво имаш Ти с мен, Исусе, Сине на Всевишния Бог? Заклевам Те в Бога, недей ме мъчи.
(Защото му казваше: Излез от човека, душе нечисти).
И Исус го попита: Как ти е името? А той Му каза: Легион ми е името; защото сме мнозина.
И много Му се моли да не ги отпраща вън от страната.
А там по бърдото пасеше голямо стадо свине.
И бесовете Му се молиха, казвайки: Прати ни в свинете, за да влезем в тях.
Исус им позволи. И нечистите духове излязоха и влязоха в свинете; и стадото, на брой около две хиляди, се спусна по стръмнината в езерото, и се издавиха в езерото.
А ония, които ги пасяха, побягнаха и известиха това в града и по селата. И жителите дойдоха да видят какво е станало.
И като дохождат при Исуса, виждат хванатия по-преди от бесове, в когото е бил легиона, че седи облечен и смислен; и убояха се.
И ония, които бяха видели, разказваха им за станалото с хванатия от бесовете, и за свинете.
И те почнаха да Му се молят да си отиде от техните предели.
(Марк, 5:1-17)


17 Януари 2017 10:40
Няш-Мяш - Крым наш!


https://www.youtube.com/watch?v=Xkun1VZgr3E
17 Януари 2017 10:43
Ами правилно казва жената. Явно добре познава историята. Те и други скоро ще почнат да говорят в този дух.....
17 Януари 2017 11:02
Франсетата ако спретнат референдум...хммм. Може би трябва да се замислим и да ги изпреварим с нашия, щото май хорс уен то дъ ривър.
17 Януари 2017 11:33
Западът все повече се отдалечава от демокрацията, като забравя, че демокрация означава власт на народа. А референдумът е най-ясно изразената воля на народа. Да признаеш Майдан, който е една насилствена и кървава смяна на правителството в Украйна с фашизоиден отенък, а да не признаваш волята на народа изразена в един референдум съвсем не е демокрация. Да създаваш исторически изкуствени държави, като Кососво, чрез бомбардировки на най-демократичната страна в цялата Вселена-САЩ, било демокрация а референдумът в Крим не бил демократичен. Между другото, ако се беше провел свободен референдум в цяла Украйна дали да се присъедини с Русия, съвсем не е ясно какъв ще е резултатът. Нека не забравяма, че Украйна извън СССР беше създадена от 3 души, единият от които пиян, въпреки нежеланието на народа и - 75% от украинците са искали да останат в СССР.
17 Януари 2017 11:38
The Bulgarian Lion 17 Януари 2017 08:40
Марин Льо Пен май е единственият европейски политик чел история на Европа.
И ревниво следваща историческата френската традиция на "Ние капитулираме"
17 Януари 2017 11:42
Тази сутрин имаше изказване на Лавров и там имаше доста неща, включително и свързани с дипломати на едни страни в Русия - човекът директно си каза, че чужди дипломати, често преоблечени, участват в антиправителствени митинги и събрания, включително в невралгични зани (даде пример за границаа в близаост до Донбас).
Направо си ги обвини в управление на мероприятията и надзираване на изпълнението.
Грантове, грантове, ама явно по стара традиция в Русия и чуждите дипломати са започнали да тачат заветите на Сталин: "Доверяй, но проверяй !"
17 Януари 2017 11:45
Обикновена рубладжийка.
18 Януари 2017 22:51
Новый президент Украины еще не избран. Но уже обозначен
12:1318.01.2017


Статья Виктора Пинчука в The Wall Street Journal была воспринята на Банковой улице как коварнейший удар в спину. Зря. Удар был прямым, открытым и фронтальным – прямо под дых.
Вся рать Петра Порошенко всполошилась в одночасье. Под королем уже явно шатается трон. Правда, начал он шататься еще несколько месяцев назад (не иначе – план "Шатун" сработал), но теперь появился реальный претендент на место короля. По крайней мере, так показалось самому украинскому президенту и его окружению. В подпиливании ножек трона заподозрили еще одного украинского олигарха – Виктора Пинчука. Фигура заметная во всех отношениях. Женат на дочке экс-президента Леонида Кучмы, состояние – третье по размерам среди украинских предпринимателей. Ну а самое главное – ни в каких политических скандалах замаран не был. Даже умудрился принять участие в финансировании предвыборной кампании Хиллари Клинтон и при этом не нажить проблем с Дональдом Трампом. Просто повел себя мудрее. Хиллари денег давал, а вот Трампа не очернял. По крайней мере, в публичном пространстве. В отличие от коллег по цеху.
А тут еще опубликовал в The Wall Street Journal статью, в которой обозначил свою позицию по решению украинских проблем. План господина Пинчука прост: налаживать отношения с Россией и восстанавливать экономику Украины. Для этого на вопрос территориальной принадлежности Крыма надо пока закрыть глаза и сделать вид, что его вообще не существует. На Донбассе срочно провести выборы – и пусть сами разбираются со своими проблемами. А внимание Киева сосредоточить на оказании помощи тем, кто вынужден был покинуть свои дома. Проще говоря, заняться обустройством и интеграцией беженцев с Донбасса. Про евроинтеграцию стоит забыть – хотя бы на время – не до нее сейчас. А вот вступление в НАТО – это голубая мечта, которая уж точно никогда не осуществится, и это надо признать. Проблем меньше будет.

https://ria.ru/accents/20170118/1485942188.html?utm_source=smi2&utm_medium=banner&utm_campaign=rian_partners
18 Януари 2017 23:01
To iи Хитлер понякога говори верни неща, нищо че е Хитлер. Напр." Водата е мокра, Крим е руски".
18 Януари 2017 23:04
Марин Льо Пен: Крим никога не е бил украински

Тая пръдла от натягане пред Путин не е намерила време да проучи какво е говорил самият той преди време.
https://www.youtube.com/watch?v=uoMUkDDILcs
18 Януари 2017 23:15
Марин Льо Пен: Крим никога не е бил украински

Спорен въпрос. Все пак АР Крим беше окупирана от Украйна в продължение на четвърт век.
18 Януари 2017 23:25
Права е! И НАТО е излишно. Всяка държава има право да се въоръжава и отбранява както намери за добре. Включително Германия...

18 Януари 2017 23:51
Тая пръдла от натягане пред Путин не е намерила време да проучи какво е говорил самият той преди време.


Тая наистина е повярвала че Путин е назнаил Тръмп и си мисли че и нея ще назначи.
18 Януари 2017 23:54
Леле мале тази година ще бъде още по трагична за евро атлантическите толерантни ценности и от 2016 година.
Путин, Тръмп, Радев, Лье Пен, Ердоган, модлавският и филипинският президент ни тормозят още от януарий.
Какво ще бъде по нататък не знам.
18 Януари 2017 23:59

Oraсle
17 Яну 2017 11:45
Мнения: 14,448
От: Bulgaria
Скрий: Име,IP
Обикновена рубладжийка.


Свиквай! Той света е такъв вече!
19 Януари 2017 01:32
Майката на Марин Льо Пен е от гръцки произход, правослана,
затова от малка, историята за Крим и е ПОЗНАТА.....
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД