×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,296,731
Активни 435
Страници 10,150
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Правителството предоставина президента Росен Плевнелиев офис с площ 192 кв.м на столичния бул. "Цариградско шосе" 111 Ж в "София тех парк". Мандатът на държавния глава приключва на 22 януари. След това той ще може да използва офиса за обществена дейност. Помещението се предоставя безсрочно и безвъзмездно. С решението се изпълнява ангажимент на държавата, който е предвиден в Закона за някои права на лицата, които са били президенти на Република България.Последният за това НС блиц контролне се проведе заради международни ангажименти на премиера в оставка Бойко Борисов. Тримата вицепремиери също били възпрепятствани, съобщи шефът на парламента Цецка Цачева. По предложение на Патриотичния фронт депутатите решиха всяка нова сесия на парламента да започва с националния химн. Това се случи за пръв път вчера.Ръководството на БНР няма да приемеусловията по новия договор, изпратен им от "Музикаутор". Предложението от сдружението за колективно управление на авторски права бе отправено в петък след среща между "Музикаутор" и БНР, организирана от СЕМ. Мнението на БНР е, че условията по договора са непроменени, следователно - неприемливи за ръководството. "Очевидно е, че БНР и сдружението се ръководят от различни принципи и подходи в разбирането си за ролята и мисията на обществената медия и нейното финансиране. Затова на първо място е необходимо сближаване на позициите за принципите, а след това и за методиката, която да очертае базата за разговор по конкретните финансови параметри на договор между БНР и "Музикаутор", пишат в позицията си от БНР.

2
783
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
12 Януари 2017 08:58
След това той ще може да използва офиса за обществена дейност. Помещението се предоставя безсрочно и безвъзмездно. С решението се изпълнява ангажимент на държавата, който е предвиден в Закона за някои права на лицата, които са били президенти на Република България.
Егаси подаръците. И то само за шушумигата-ястреб. Следващото правителство да промени закона ида му го вземе.
12 Януари 2017 12:18
А офиса на Гоце ще вземат ли? Или само на Пешо Коня и на Плевню?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД