×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това стана със 109 гласа „за“
Като основна причина се сочи „хроничното предубеждение на Съвета към Израел"
Гражданите ще могат да си поръчват от лекия наркотик и онлайн
Мотивът бил "създалата се обществена чувствителност във връзка с участието й" на конференция в Ню Йорк
От думите на еврокомисаря стана ясно, че важното е състоянието на банките
Това ще стане въпреки противодействието на американския Сенат
САЩ: Ще дадем мощна подкрепа за икономическото възстановяване на Гърция
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,498,310
Активни 1,457
Страници 69,430
За един ден 1,302,066

Австрия изпрати 20 полицаи на сръбско-българската граница

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Австрийският министър на вътрешните работи Волфганг Соботка заяви, че според Виена затварянето на т. нар. Балкански маршрут на бежанците е от съществено значение за преодоляването на мигрантската криза в Европа.
Австрия изпрати 20 полицаи, които ще участват в наблюдението на сръбско-българската граница, обяви министърът на вътрешните работи на страната Волфганг Соботка, цитиран от информационните агенции. Това е договорено по време на среща със сръбския му колега Небойша Стефанович миналия месец в Белград. Затварянето на балканския маршрут продължава да бъде от централно значение за овладяване на бежанската ситуация, се казва в съобщението австрийското МВР. "Искаме да продължим да бъдем за балканските държави партньор, на който може да се има доверие, и ги подкрепяме в това да остане затворен Балканският маршрут", заяви Соботка. По сръбско-българската граница вече има и други чуждестранни полицейски сили. Чешки полицаи патрулират в района на Неготин, словашки служители на реда има край Зайчар и унгарски - край Пирот.

Междувременно ЕК съобщи, че международен екип от 690 офицери към Европейската гранична служба "Фронтекс" е готов да участва в операции по експулсирането на незаконните мигранти. Те ще бъдат изпращани в страни от ЕС, за да съдействат за връщането на мигрантите, без право на престой в родните им държави.

-----------

53-ма австрийски полицаи участват в момента в мисии в чужбина.2
618
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
11 Януари 2017 07:10
що не ги пращат на българо-турската?
11 Януари 2017 23:22
„що не ги пращат на българо-турската?“
Защото страната ни вече е отписана като нормална страна в Европа и е определена за буферен лагер за прииждащите мигранти-мюсулмани.
Припомнете си:
- отказът на Б. Борисов към Вишеградската Четворка да ни помагат за охрана на южната ни граница;
- постановление 208, от лятото на 2016, подписано от същия Б.Борисов за приемане, настаняване и обгрижване на същите тези мигранти-мюмулмани.
Само това постановление, без да се връщаме към останалите му противодържавни деяния, би осигурило на Борисов и неговата група дълги години в затвора, ако ги постигне заслуженият Народен Съд.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД