:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Вучич ми каза, че Сърбия няма да стане член на НАТО, твърди американският сенатор
Партийният егоизъм на БСП не позволява Деница Златева да продължи да работи за председателството, твърди още той
Лозан Панов: Никой не го е завел под ръка при Георги Гергов
За психично болните у нас не се мисли, заяви Цветеслава Гълъбова
ЕП започна процедура по отнемането на имунитета на Марин льо Пен
Разполагането на системата за противоракетна отбрана THAAD в Южна Корея протича гладко
Очаква се то да бъде възстановено след 17:00 часа
Трябва ли да се премахне двойното гражданство?
Да
Не
Нямам мнение
Резултати
СТАТИСТИКИ
Общо 328,084,682
Активни 1,499
Страници 56,487
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

2 и 2 прави 22

Знаехме си, че дългите ваканции в училищата не са на добрe, но не подозирахме колко тежки поражения могат да предизвикат в печата. "24 часа" даде пример какво става, когато се пропускат часове по аритметика. "Минахме минус 95 градуса за седмица", пише изданието над главата си, за да забележим колко зле са редакторите му със събирането и изваждането. Спомнили си нещо от началното училище и ето какво съчинили: "В петък минималната температура е била -10 градуса, в събота -15, в неделя -18, в понеделник -14, във вторник -15. Като се прибавят очакваните в сряда -10 и в четвъртък -13, се получава общ сбор за една седмица минус 95 градуса, почти минус 100". Ако продължат да събират, до края на зимата ще паднат под абсолютната нула от минус 273.15 градуса и ще опровергаят физиците, че е недостижима. По същия начин могат да съберат температурите на всички болни в една болница и да получат термоядрен синтез в стайни условия.

Като виждаме колко се оплита с числата, как да вярваме на същия орган, че "От премиерите в ЕС Борисов е с най-скромно възнаграждение". Те се затрудняват да събират малки числа, какво остава за големите...

Само журналистите да бяха зле със смятането, нямаше да е толкова закъсала държавата. Но вижте какво става в други сектори. "Още 10 дни броят повторно гласовете от референдума" ("Монитор"). Щом проблемите идват от просто броене, значи някои са бягали от час още в първи клас.

"Труд" се опитва да обясни този национален феномен: "От 2000 г. досега над 1000 училища по-малко у нас". Ще излезе, че децата са учили смятане на улицата заради масово затваряне на училища. И кой ги е учил? Отговорът е в съседна дописка: "Близо 120 малчугани получили помощ от свои връстници". Взаимоспомагателният метод (Бел-ланкастърска система) на ниско равнище била развита чрез инициативата "Деца помагат на деца" на социалното министерство.

Просто като 2 и 2.
2
955
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
11 Януари 2017 09:47
Екстра прелет!
11 Януари 2017 14:35
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД