:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 182
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Лудница

"Монитор" разтревожи четящата общественост: "300 в психиатриите безсрочно, близките им ги зарязали". Съчувстваме на безсрочно зарязаните, но се тревожим повече за онези, които са "вън", а не "вътре" - а имат нужда да им се помогне.

Министрите. "Стандарт", който денонощно трепти с трепетите на кабинета, установил, че министрите луднали след поражението на Цецка Цачева на първи тур и се втурнали да й спечелят втория. "Министри правят рейд за Цачева", обявява простодушно изданието, без да схваща, че резили правителството, което по конституция би трябвало да си има друга работа. Сякаш в подкрепа на пословицата, че "луд умора няма", вестникът описва ситуацията: "Представянето на резултатите от управлението е най-добрата подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, отчели в предизборния щаб". Сякаш никой не е разбрал, че лошото представяне на Цачева се дължи тъкмо на разочарование - кой познава ген. Радев?

Лудница и в ЦИК. "24 часа": "ЦИК не призна референдума - брои пликове, а не подписи и бюлетини". Как да не луднат главните изборджии, когато трябва да кажат на 3,5 млн. българи, че нахалост са се блъскали на опашки да пускат отговори на референдум, за който предварително се знаеше, че не е по гайдата на управляващите? За сметка на това вестникът отбелязва: "Гласуване в САЩ за президент бързо и без опашки и драми".

Като стана дума за изборите в САЩ, няма да пропуснем "Труд", който тича пред вятъра, ама той пък си сменил посоката. "Хилъри изпревари Тръмп пред урните" - замисълът е да се види на другия ден кой първи разгласи резултата от президентските избори в САЩ. Само че се получи обратното и Тръмп избута Хилари. Затова съобщението е някак "и вако, и тако": "Символично или не Хилъри Клинтън първа от двамата претенденти за Белия дом пусна бюлетина във вчерашния вот в САЩ".

Символично или да - Хилари е довиждане.
1072
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД