:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 262
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Лудогорец" се закани и на фаворитите в групата

Шампионите съжаляват за изпуснатите точки в Базел
СНИМКА: ЕПА/БГНЕС
Бразилецът Джонатан Кафу (в средата) увенчава чудесния си пробив с гол, с който "Лудогорец" поведе на мача в Швейцария. След мача нападателят обяви, че няма намерение да напуска тима, тъй като иска да продължи да бележи попадения за шампионите.
"Както изненадахме "Базел", така ще изненадаме и "Пари Сен Жермен" и "Арсенал", заяви треньорът на "Лудогорец" Георги Дерменджиев след първия мач на тима му от групите на Шампионската лига. Разградчани направиха 1:1 като гости на шампиона на Швейцария, като допуснаха изравнително попадение едва 11 минути преди края.

"Точката е добра за нас, но ми се искаше да бъдат три. Някои от футболистите, които за първи път играят в Шампионската лига, прегоряха и затова ни беше по-трудно в началото. Направихме перфектно второ полувреме, като ни вкараха гол от едно не толкова футболно положение, но подобни неща се случват - без грешки няма да има голове. Като цяло отборът ни показва едно израстване и мога да кажа, че вече се намира на средно европейско ниво. Вървим по възходяща линия и очаквам съперниците вече да започнат да ни взимат по-насериозно. Това обаче не ни притеснява", каза още Дерменджиев.

Една от звездите на тима - Марселиньо, на свой ред бе ядосан от изгубените 2 точки. Според българския национал съперникът в този мач не е показал нещо сериозно като игра, но се е възползвал от една от малкото грешки на "Лудогорец" и е стигнал до равенството.

"Всеки следващ мач ще бъде още по-труден, но сме амбицирани да постигнем нещо наистина сериозно. Вярвам, че имаме сили да спечелим второто или третото място в групата", каза бразилецът. На подобно мнение бе и капитанът на отбора Светослав Дяков, който игра на обезболяващи инжекции срещу "Базел": "Не мисля, че изненадахме с нещо съперника, както и той нас. Познаваме се отлично с швейцарския отбор. Имахме своите шансове, но и "Базел" също пропусна някои положения, така че равенството е логично."

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов, който сбърка фатално при гола на домакините, пък допълни, че късметът не е бил на страната на българския шампион. "Излязох да боксирам топката и никой не ми каза, че съм сам. Мислех, че зад мен има играч на "Базел". Избих топката, тя попадна в играч на съперника и ни изравниха. Съжалявам за изпуснатите точки, но важното е, че в следващите мачове ще имаме повече късмет", допълни Стоянов.

678
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД