×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,292,875
Активни 538
Страници 6,294
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Даниел Митов
Санкциите срещу Русияи енергийните проекти в България и региона са били основните въпроси, разгледани по време на визитата на министър Даниел Митов в САЩ вчера, съобщи външното ни министерство. Изграждането на газовата връзка с Гърция и на терминал за втечнен природен газ край Александруполис са били акцент в разговора му със спецпратеника по международните енергийни въпроси на Държавния департамент Амос Хокстийн. Сътрудничеството със САЩ в областта на санкциите и увеличаването на тяхната ефективност е било темата на срещата на Митов с координатора на Държавния департамент по политиката на санкции Даниел Фрийд. Първият ни дипломат е участвал и на кръгла маса за сигурността в Черноморието, на която е заявил, че "България подкрепя регионално сътрудничество в Черноморския регион за укрепване на сигурността под егидата и командването на НАТО".ЕС е най-хубавото нещо, коетоможеше да се случи на България и Румъния, обяви българският еврокомисар и зам.-председател на ЕК Кристалина Георгиева в интервю за влиятелния вестник "Люксембургър Ворт". "Трябва да си направим изводите от референдума във Великобритания, да си вършим работата добре и да обясняваме на хората това, което правим," коментира Георгиева. "Няма смисъл комисията да застава срещу страните членки или обратното, в Европа имаме още един шанс да престанем да се сочим с пръст един друг и да обединим силите си," разсъждава в интервюто еврокомисарят.

 Кристалина Георгиева
1
831
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
25 Юли 2016 10:28
Идва ми в повече - две американски подлоги в един материал!?!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД