:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Това можело да се преодолее или чрез избори, или с един демонтаж на това управление и програмно правителство
Простести в Солун. 75 % от гърците не са съгласни в името на северната им съседка, да има думата "Македония"
Частните болници изсмукват обществения ресурс, твърди още сестрата на Борисов пред БНТ
Запазвала се негативната тенденция от 2016-та
Истанбулската конвенция за пръв път поставяла в "толкова сгъстен вид противодействието срещу насилието и защитата на жените"
Целта на Турция не е и никога няма да бъде поставяне под съмнение на сирийската териториална цялост, твърди той
Стотината останали жители на селото искат аптека, чешма, асфалт, канализация
Законопроектът за държавните разходи ще бъде гласуван в Сената на САЩ в понеделник
Ние живеем тук в Ротердам, Холандия, а не в Мароко, Турция или Саудитска Арабия, скандира той
СТАТИСТИКИ
Общо 365,332,397
Активни 1,116
Страници 52,624
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Малко над 7% е безработицата у насв момента, обяви ресорният министър Зорница Русинова вчера. В момента се търсят 10 хиляди шивачки, посочи тя по време на посещението си в Ямбол. Според промени в Закона за насърчаване на заетостта общините и областните управи на всеки 6 месеца ще дават прогнози какви са нуждите от работна сила. Министерството ще подпомага в първата година с до 200 лева хора, които са си намерили постоянна работа в друг град или село и се налага да се преместят. Парите ще са за наем за жилище, такса за детска градина и други режийни разходи. До момента такъв пакет са заявили 2000 души, уточни социалният министър.

Универсалните пенсионни фондове имат 1.77%средна годишна доходност, съобщи Комисията за финансов надзор. Всички фондове за допълнително задължително пенсионно осигуряване са постигнали доходност над определения минимум. С най-добра годишна доходност е бил УПФ "Съгласие" - 3.5 на сто годишно, следван от УПФ "Топлина" - 2.60 на сто, и УПФ "Доверие" - 2.55 на сто. Сред тези фондове само "Алианц България" е бил на загуба - минус 0.13 на сто годишна доходност. Сред професионалните пенсионни фондове най-добре се е представил ППФ "ЦКБ Сила" - 4.68 на сто, следван от "Съгласие" - 3.61 на сто.
633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД