×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,638,830
Активни 1,524
Страници 70,948
За един ден 1,302,066

Разследване откри частен плаж край Созопол

Красивият Созопол от птичи поглед
Ваканционно селище в местността Буджака край Созопол си е заградило частен плаж. Въпреки че пясъчната ивица е изключителна държавна собственост и по конституция е на всеки българин, достъпът до jтози сегмент е затворен, установи разследване на БНР.

Плажът, показан на сайта на курорта, е дефиниран като "собствен", а достъпът до ваканционния комплекс е възможен само през бариера и контролен пункт. Екип на БНР се опитал да влезе като "случайни туристи", но бил спрян от охраната, която обяснила: "Тука нямаме плаж. Това е жилищен комплекс от затворен тип".

Според местни жители плаж има, само че не се вижда, защото е скрит от скалите. Управителката на комплекса Веселина Маринова обаче има интересно обяснение: "Направено е брегоукрепване, покрит е теренът с пясък, за да бъде по-красиво, по-естетично, в никакъв случай не можем да говорим за плаж". Маринова твърди, че селището не е непристъпно и че "всеки може да се разходи в комплекса и до брега, но трябва да е с придружител, защото се минава през частен терен".
3
1680
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
24 Юли 2016 20:28
Не се научихте че като искате да наказвате БГ мутрите за поразиите по черноморието си харчете парите в чужбина!
24 Юли 2016 20:31
И в Свети Влас има, даже го рекламират по радиото
25 Юли 2016 14:04
Казва се "Панорама бей"?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД