×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Бунтовници заявиха, че САЩ са им отказали да се месят в Южна Сирия
ГЕРБ прехвърли на фирми охраната на народа, а там се генерират между 1,5-1,7 млрд. лева ресурс, твърди тя
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,025,438
Активни 1,577
Страници 77,479
За един ден 1,302,066

ЕС спира парите за Испания и Португалия

Евросъюзът трябва да спре структурните фондове за Испания и Португалия, след като те не успяха да овладеят своя бюджетен дефицит, гласи писмо на Еврокомисията, попаднало в агенция АФП, предаде "Дойче веле". Финансовите министри на еврозоната се съгласиха по-рано този месец да бъдат наложени безпрецедентни санкции срещу двете държави заради високия им бюджетен дефицит, надхвърлящ 3-процентния таван от БВП. Това ще е първият път, в който Брюксел ще накаже по този начин страни членки в опит да ги накара да спазват правилата за бюджетния дефицит. Най-вероятно мярката ще засили напрежението между тях и Брюксел. Зам.-председателят на Еврокомисията Юрки Катайнен заяви, че социално-икономическите фактори, включително високата безработицата в двете иберийски държави, трябва да се вземат предвид, когато се налага наказанието.
916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД