×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Фандъкова: Няма установени щети по общинска и транспортна инфраструктура
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,293,033
Активни 533
Страници 6,452
За един ден 1,302,066

Родители въстанаха срещу цигарите в киното

imdb
Кадър от филма на Уди Алън "Вики, Кристина, Барселона". Други филми, които според ищците оказват вредно влияние на децата, са „Трансформърс: Ера на изтребление“, поредиците "Властелинът на пръстените" и "Хобит" и др.
Гневни родители ще съдят американската асоциация Motion Picture за това, че препоръчва на деца филми, в които героите пушат. Асоциацията защитава интересите на киноиндустрията в САЩ и разпределя филмите в категории според възрастта на публиката.

Жалбата беше подадена още през януари т.г., като ищците се позоваха на проучване на Световната здравна организация, според което 4.6 млн. младежи в Америка са пропушили, за да приличат на герой от любим филм.

От асоциацията контрират, че такава забрана би накърнила свободата на словото. Освен това децата и техните родители предпочитат да гледат филмите, които са с най-висок рейтинг, така че асоциацията отказва да носи отговорност за вредните навици на децата.

Делото вече е в ход и изходът му би могъл да промени начина, по който филмите се категоризират. При успех на ищците се очакват забрани за употребата на алкохол, хазарт, шофиране с висока скорост.
595
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД