×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Земеделският министър Румен Порожанов: Няма опасност за хората
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,758,135
Активни 1,259
Страници 53,604
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Слънчево, с гърмежи

Вестници не останаха много, но прелитащият неуморно облита надпечатното пространство - това не е перверзия, а вярност към поста.

И ето че има с какво да ни изненадат ("Стандарт"): "Симеон разплете убийство. Роднината му Албер I не бил жертва на заговор". Явно иде реч за Симеон Две (тъй му вика Пената). Вече си го представихме с лупа и лула как фиксира следи, измъква доказателства, прави неочаквани, но поразяващи с логиката си изводи. Но както винаги, решихме да се разочароваме и да прочетем ситния шрифт: "ДНК на Симеон Сакскобургготски сложи край на една от най-големите мистерии на 20 век - смъртта на Албер I Белгийски", гърмят научните сайтове в Европа.

Новината я изоставяме като прозаична, обаче как ви звучи източникът "научните сайтове в Европа"? Че и с гърмежи - това трябва да е някакъв Цар Бомба на научната общност. (Цар Бомба е най-мощното ядрено оръжие, създавано и взривявано някога - изделие на академик Сахаров.)

И още една бомба на същата страница: "Созопол би Кан по яхти. Любители на лъскавите играчки за богаташи окупираха вчера пристанището в Созопол". Подайте им новина, те ще я превърнат в съскащ фитил на бомба!

Ах този напрегнат интелектуален стил!

От времето е. Прегърмявания сред бял ден по целия ни дърт континент. "Напрежението и страхът в ЕС растат, обяви Бойко Борисов" ("24 часа").

Иначе небето е ясно, жегата не е зад ъгъла, ами по цялата околна среда. По света - "Жителки на Лондон се разхлаждат във фонтан в жегите, налегнали британската столица (Ройтерс / "24 часа"); и у нас - "Адска жега и днес" ("Стандарт"). В тия условия - "Плажът по- евтин за нудистите. Край Варна плащат по 5 лв. за шезлонг" ("Телеграф").

Това сега бомба ли е, шок ли е, ексклузивно ли е? Не знаем, но има снимка на нудистка, ой на дяда! И това е толкова сериозно, колкото и съседното бомбастично съобщение: "Разбиха най-младата наркобанда по морето".

Весело шумим - бум!

900
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД