×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,241,958
Активни 1,504
Страници 88,244
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

РБ засега остава без свои представителив новата комисия, която ще проучва месят ли се Русия и Турция във вътрешнополитическия живот на страната. За председател беше избран Валентин Радев (ГЕРБ). Предложението за сформирането й дойде от ДПС и бе подкрепено от ГЕРБ, ПФ, БСП и БДЦ. Реформаторите останаха недоволни от отпадането на идеята депутатите да искат информация от партньорските спецслужби, вкл. турските, за "руска връзка" на Ахмед Доган и Делян Пеевски. Десните все пак си оставиха вратичка да влязат в комисията с 2-ма души.Дефицитът на НЕК е свит с 365 млн. лв. за една година,заяви министърът на енергетиката Теменужка Петкова. През 2014 г. той е бил 586 млн. лв., а справка към 31 декември 2015 г. показва, че загубата за НЕК вече е 221 млн. лв. Според Петкова през 2015 г. приходите на компанията се увеличават с 6%, а разходите са намалени с близо 5 на сто.
615
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД