×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Според оперативни данни те се канели да започнат да секат и фалшиви 2 евро
Токио реагира гневно
Борисов предлага затваряне на всички граници в Европейския съюз
Новата инсталация ще плува в езерото Сърпентайн в Хайд парк
СТАТИСТИКИ
Общо 385,241,938
Активни 1,498
Страници 88,224
За един ден 1,302,066

Интерпол търси с червена бюлетина Евелин Банев-Брендо

Български съд го пусна да пътува из Европа, докато Румъния го разследва за трафик на наркотици
Евелин Банев
Румънските власти поискаха от световната полицейска организация Интерпол да издири Евелин Николов Банев, известен като Брендо. Той е поставен в списъка за приоритетно издирваните, а като причина е посочено разследване за създаване на организирана престъпна група и трафик на наркотици.

На практика основната причина за действията на северната ни съседка е отказът на България да предаде Банев, за да бъде разследван в Румъния. Вече няколко години Букурещ иска това, но процедурни причини, както и постоянното разкарване на Банев от Италия, където също има дело срещу него, в България и обратно направи така, че той не е предаван. В един момент Софийският градски съд дори разреши екстрадицията му в Румъния, но при обжалването Софийският апелативен съд отмени решението.

Банев е подсъдим и в България по дело за пране на пари от наркотрафик. Обвиняеми са и негови близки и роднини. По това дело той първо бе осъден на 7 години и половина затвор, а след това оправдан на втора инстанция. Върховният касационен съд отмени присъдите и върна делото на Софийския апелативен съд, който сега ще го решава за втори път.

Отделно от това Банев е съден и в Италия по дело, свързано с наркотрафик, и в съучастие с други българи. По него на две инстанции той бе осъден на 20 г. затвор, но Върховният съд ги отмени и върна делото за ново гледане. За останалите осъдени същият съд потвърди тежки присъди, отмяната бе само за Банев.

Издирването му сега от Интерпол става ясно точно след като Софийският апелативен съд му разреши да напуска страната. В края на януари той отмени забраната на Банев да излиза зад граница за периода 22 февруари - 13 март, за да пътува за лечение до Германия. Отделно от това щял да ходи и до Милано, за да се подготви по италианското си дело.1
1192
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Февруари 2016 19:41
Софийският апелативен съд му разреши да напуска страната


Алоу, Редакцията,
все осведомени хора сте - кажете им и ИМЕНАТА бе, на съдиите от Софийския апелативен, дето са му разрешили да напуска страната!
Кажете ги, бе - по-сладко ще ми е да кажа ДВЕПМ на конкретни персони, а не така безименно, безадресно да използвам това сочно благопожелание!
Чакам!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД