×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,461,858
Активни 1,296
Страници 32,978
За един ден 1,302,066

Лукарски направи плах опит да защити Янко Станев

Лидерът на СДС Божидар Лукарски направи опит да оправдае връщането на скандалния Янко Станев начело на синята структура във Варна. Преди години Станев бе изключен от партията заради действията си срещу интересите на СДС. По-късно той оглави ДПС в града и бе избран за общински съветник от квотата на движението.

"Янко Станев е достатъчно известен и уважаван, той е зам.-председател на общинския съвет във Варна, работи добре с кмета на града и аз не виждам как това може да бъде определено като скандално", обяви Лукарски пред бТВ. Той не виждал нарушение при избора на Станев на 8 февруари, въпреки че това стана през главата на по-голямата част от ръководството в морската столица. Заради разразилия се скандал Станев подаде оставката си пред НИС и изпълнителният съвет реши да насрочи отчетно-изборна конференция до два месеца.

Изказването на Лукарски влиза в конфликт с думите на главния секретар на СДС Филип Кирев. В края на миналата седмица той обяви, че приемането на оставката и решението за насрочване на нова конференция са предпочетени като "по-бърз и лек вариант" пред касирането на избора на Станев. "Предложението за предприемане на подобна процедура трябва да бъде внесено от НИС в Контролния съвет на СДС", обясни процедурата Кирев. Следва изслушване на двете страни в спора, довел до касиране. Крайното решение на Контролния съвет трябва отново да бъде потвърдено от НИС. "Цялата тази процедура е прекалено сложна и отнема не по-малко от два месеца", допълни Кирев. Дотогава Янко Станев продължава да е начело на синята партия във Варна.

Лидерът, който е и министър на икономиката, не приема и твърдението, че Станев е "синият Пеевски" и намекна, че в Реформаторския блок се е вляла цяла партия - НПСД на Касим Дал и Корман Исмаилов, чиито лидери преди това са били в ръководството на ДПС. Лукарски не приема и думите на председателя на ДСБ Радан Кънев, че "СДС е стара партия и би трябвало да е имунизирана срещу подобни преврати". "Никой, който не е член на СДС, няма право да прави крайни изказвания. Това е нерегламентиран опит за намеса във вътрешните работи на СДС", отговори на коалиционния удар Божидар Лукарски.

1
1257
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
19 Февруари 2015 09:14
ЛЕЛЕ МАЛЕ ! Тия пътуват към центъра на Земята.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД