:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Те са в размер на около 50 млрд. долара и са с цел противопоставяне на предполагаемата кражба на американска интелектуална
Пред България са само Лесото и Латвия, а зад нас е дори място на военен конфликт и тероризъм като Афганистан
Тя планирала „мащабен терористичен акт в центъра на Киев"„ твърди украинският главен прокурор
СТАТИСТИКИ
Общо 373,347,986
Активни 1,811
Страници 122,465
За един ден 1,302,066

Шефът на българските атлети прогнозира 20 олимпийски квоти

Президентът на федерацията ни по лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов оптимистично обяви, че очаква 20 квоти за олимпиадата в Рио де Жанейро`16. Той изказа очакванията си по време на инспекцията на стадиона в Стара Загора, където на 21 и 22 юни ще са състезанията за европейското отборно първенство във II лига.

"От май започват да се покриват олимпийските нормативи и ще бъдем щастливи в Стара Загора да бъдат спечелени първите квоти. Потенциалът е много сериозен и затова българската атлетика ще има поне 20 квоти. Има невероятен подем в средните и дългите бягания", обяви Карамаринов.

Прогнозата му е доста смела с оглед на факта, че в Лондон`12 лекоатлетите ни бяха всичко на всичко 9. Към момента например едва шестима национали са покрили норматива на БФЛА за европейското на закрито в Прага (5-8 март). Другите ще се опитат да направят това на балканиадата в Истанбул през уикенда. В състава са включени общо 18 състезатели.

Ето и списъка: жени - 60 м Инна Ефтимова, 400 м Ваня Стамболова и Карин Околие, 800 м Ваня Стамболова, 1500 м Силвия Дънекова, 60 м преп. Елена Митева, ск. височина Венелина Венева-Матеева, овч.скок Маня Булкина, тр.скок Андриана Бънова, гюле Радослава Мавродиева; мъже - 60 м Денис Димитров и Георги Георгиев, 3000 м Иван Попов, 60 м с преп. Милен Вълканов, ск.височина Тихомир Иванов, овч. скок Атанас Петров, тр.скок Румен Димитров и Живко Петков, гюле Георги Иванов.
799
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД