×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,638,957
Активни 1,523
Страници 71,075
За един ден 1,302,066

Шефът на българските атлети прогнозира 20 олимпийски квоти

Президентът на федерацията ни по лека атлетика (БФЛА) Добромир Карамаринов оптимистично обяви, че очаква 20 квоти за олимпиадата в Рио де Жанейро`16. Той изказа очакванията си по време на инспекцията на стадиона в Стара Загора, където на 21 и 22 юни ще са състезанията за европейското отборно първенство във II лига.

"От май започват да се покриват олимпийските нормативи и ще бъдем щастливи в Стара Загора да бъдат спечелени първите квоти. Потенциалът е много сериозен и затова българската атлетика ще има поне 20 квоти. Има невероятен подем в средните и дългите бягания", обяви Карамаринов.

Прогнозата му е доста смела с оглед на факта, че в Лондон`12 лекоатлетите ни бяха всичко на всичко 9. Към момента например едва шестима национали са покрили норматива на БФЛА за европейското на закрито в Прага (5-8 март). Другите ще се опитат да направят това на балканиадата в Истанбул през уикенда. В състава са включени общо 18 състезатели.

Ето и списъка: жени - 60 м Инна Ефтимова, 400 м Ваня Стамболова и Карин Околие, 800 м Ваня Стамболова, 1500 м Силвия Дънекова, 60 м преп. Елена Митева, ск. височина Венелина Венева-Матеева, овч.скок Маня Булкина, тр.скок Андриана Бънова, гюле Радослава Мавродиева; мъже - 60 м Денис Димитров и Георги Георгиев, 3000 м Иван Попов, 60 м с преп. Милен Вълканов, ск.височина Тихомир Иванов, овч. скок Атанас Петров, тр.скок Румен Димитров и Живко Петков, гюле Георги Иванов.
853
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД