:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Възможно е той да търси трети мандат през 2022 г.
Ник Кириос е следващият съперник на българския тенисист
Фактически е било проучено имуществото на около 11 000 лица
СТАТИСТИКИ
Общо 365,125,769
Активни 1,075
Страници 97,418
За един ден 1,302,066

Котоошу взе треньорски лиценз под името Наруто

СНИМКА: TWITTER.COM
Облечен в цивилни дрехи, Калоян Махлянов гостува в японската национална телевизия NHK, където бе представен като новия притежател на треньорския лиценз на Наруто.
Най-успешният български сумист Калоян Махлянов-Котоошу вече има право да отвори собствена треньорска школа в Япония. 31-годишният ветеран от Джулюница, който след края на професионалната си кариера миналата година се отказа от българско гражданство и стана поданик на императора под името Кароян Андо, вчера получи лиценз от японската сумо асоциация (JSA) и ново прозвище - Наруто.

Досега първият в историята европейски озеки ("голям шампион") остана да работи в JSA с временен лиценз като помощник-наставник в школата на своя ментор - "Садогатаке Бея". А сега старейшините повериха на Котоошу освободения лиценз от семейството на покойния йокозуна Таканосато. 59-ият "велик шампион" се спомина на 59-годишна възраст през ноември 2011 г.

Махлянов стана японец, тъй като треньори в професионалното сумо могат да бъдат само поданици на страната. Бивш озеки пък има право да остане в асоциацията и да работи с временен лиценз не повече от 3 г. Котоошу е четвъртият чужденец, сменил гражданството си и получил постоянен треньорски лиценз след хавайците Такамияма, Конишики и Мусашимару.
868
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД