×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
След два мача "сборная" е с голова разлика 8:1
Това е нискобюджетният вариант за лична помощ, ще я получават около 77 хил. българи
Протестиращите поискаха лидера на опозицията да се присъедини към тях
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,425,254
Активни 1,399
Страници 138,673
За един ден 1,302,066

Бивш спонсор осъди Армстронг за $10 млн.

Развенчаният колоездач Ланс Армстронг трябва да изплати $10 млн. обезщетение на американската застрахователна компания "Ес Си Ей Промоушънс", постанови арбитражният съд в Остин, щата Тексас. В решението на тричленния състав е записано, че 43-годишният ветеран е изнесъл "безподобно представление на международно лъжесвидетелстване, измама и конспирация" по време на професионалната си кариера.

Лишеният от всички свои отличия - включително рекордните 7 купи от "Тур дьо Франс", Армстронг е осъден да върне част от бонусите, изплатени му от "Ес Си Ей" по спонсорски договор с неговия разформирован отбор "Ю Ес Поустал Сървис". По силата на споразумението застрахователят бил длъжен да изплати общо $12 млн. на състезателя, ако той спечели три пъти поред Обиколката на Франция от 2002 до 2004 г.

След като през 2004-та обаче се появяват първите съмнения за употреба на допинг от страна на американеца, от компанията отказват да преведат последния транш. Само че Армстронг завежда дело и след като под клетва обявява, че никога не е използвал забранени вещества, съдът се произнася в негова полза и той получава още $7.5 млн. от "Ес Си Ей".

"Трудно е да се каже точно колко големи щети е нанесъл Ланс Армстронг на "Ес Си Ей Промоушънс" чрез своята мрежа от лъжи, но това е добро начало да започне възстановяването им", коментира решението на арбитража президентът на компанията Боб Хаман.
810
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД