×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
45-годишният Есам ел Хадари спаси дузпа
Към него се създава Обществен съвет по физическо възпитание и спорт
Той нямал право да влиза в Щатите заради посещение в Иран
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 386,169,594
Активни 1,373
Страници 105,951
За един ден 1,302,066

Малайзийският самолет може да е паднал край Австралия

Снимка: ЕПА/БГНЕС
Журналист от китайска телевизия показва карта на района в Австралия, където са били забелязани два големи предмета, за които се смята, че може да са от изчезналия на 8 март самолет на Малайзийските авиолинии.
Малайзийският самолет, който от 8 март е в неизвестност, може да е паднал край бреговете на Австралия, предадоха агенциите. На сателитни снимки, направени на 16 март в района, се виждат два големи плаващи обекта. Те са забелязани във водите на Индийския океан на около 2500 км югозападно от австралийския град Пърт. Изпратените самолети и кораби обаче до късно вчера не бяха открили двата предмета, като за единия от тях се смята, че е с дължина около 24 метра. Операцията бе прекратена заради падналата нощ и лошото време. Търсенето продължава и днес в този район, както и по целия коридор, определен от разследващите в началото на тази седмица - на север до Централна Азия и на юг до Австралия. Австралийският премиер Тони Абът заяви пред парламента, че се е появила "нова и надеждна информация" за "Боинг 777", който мистериозно изчезна с 239 души на борда. Досега на няколко пъти се появяваха данни за плаващи обекти, засечени от различни сателити, но никой от тях не се оказа от самолета на Малайзийските авиолинии.
1
1369
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
21 Март 2014 09:02
Е щом за разстояние от около 2 500 км. от австралийския бряг се пише, че е "край Австралия", то по същата логика може да е паднал и край Антарктида или Индонезия. Тези километри за нищо ги нямате.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД