:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 292
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Бунтовници завзеха посолства в Триполи

Сградата, в която се намират офисите на британското и канадското посолство в Триполи, е завзета от нелегални въоръжени групи, предава ИТАР-ТАСС, цитирайки либийската информационна агенция "Тадамун". Екипите на дипломатическите мисии не могат да изпълняват задълженията си поради заплахата за сигурността им, причинена от незаконните бойци, пише "Тадамун".

В четвъртък влиятелната групировка "Операционен щаб на либийските революционери" призова за оставка на настоящия кабинет, оглавяван от Али Зейдан, и за създаването на временно кризисно правителство. Представители на "Операционния щаб" съобщиха, че в следващите дни ще проведат извънредна среща, на която да обсъдят общата програма на незаконните групировки. Те осъдиха плановете на ООН да изпрати в Либия 200 свои служители от Департамента по безопасност и охрана, които да защитават мисията на световната организация в страната. "Възразяваме на всяка външна намеса във вътрешните ни работи", се казва в изявлението им.
10
1493
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
29 Ноември 2013 23:01
Ех каква демокрация и спокойствие царят в Либия след убиването на диктатора Кадафи!
29 Ноември 2013 23:59
Тука имаше едни мирикански айпита, дет много се радваха, че са убили диктатора Кадафи...сега никви ги няма.
30 Ноември 2013 11:40
Те зачезнаха още когато връчиха почетното дражале на посланика им.
30 Ноември 2013 13:04
Една прилична, нормална държава, с благоденстващ народ, бе разсипана. За да се окраде. Но за ширпотреба се обяснява че там нямало демокрация -- разбирай да плямпаш каквото си искаш и където ти падни, до толкова че никой да не ти обръща внимание, заради неизброимата камара от приказки; където плямпането по вестници, списания телевизори и радиа, не е нищо друго освен обикновен бизнес.
Сега в Либия има бизнес демокрация, всеки е свободен да плямпа каквото и където си иска, а владетелите на медиите са свободни да го пускат или не по медиите Плямпалото, според бизнес ползата.
30 Ноември 2013 13:15
АК-47 - баща на всяка демокрация!
30 Ноември 2013 20:57
Гладиатор - бащата на всяка граматика.
30 Ноември 2013 21:05
Благоденстващата държава била разсипана.
Ми дайте властта на кой да е племенен вожд и ще имате същата благоденстваща държава, ако не и по-благоденстваща, понеже шансовете новият вожд да е по-откачен от стария не са големи.
01 Декември 2013 08:04
Те щото вождовете в западнала Европа и отвъд океана не са откачени ...
Кадафи каквото правеше го правеше за и срещу народа си.
Вождовете на западнала Европа и Вашингтон го правят срещу целия свят -- крадат и грабят чрез войни, трепят и убиват хора и разсипват държавите им. Побъркаха света, с две думи, ненакрадоха се и ненаядиоха се.
И чрез медиите и неправителствените организации налагат политическа мода с която зомбират останалото население -- все на някой умът му ще поддаде на обработката, мерзските им дела ще има за нормални, а най-крайните, се лумпенизират и дори величаят и възхваляват т.н. атлантици, мислещи се за атланти, за мерските им дела, види се ...
01 Декември 2013 11:10
Благоденстващата държава била разсипана.


Точно така - "разсипана" и то тотално. Може и да не е било всичко цветя и рози по времето на Каддафи, но имаше на различни нива мир, ред, законност, храна, образование и здравеопазване. Това им трябва на хората, а не първобитна "демокрация" при което правото е при този, който държи оръжие в ръка. Същото се случи и в Ирак, както и сега се опитват да направят и в Сирия. И то все едни и същи "демократи" стоят зад разрушенията, жертвите и анархията, която настъпва след "демократизирането". Единственото, което е учудващо, че все още има хора, които умишленно си заравят главата в пясъка, оставайки слепи и глухи по отношение истинските виновници за нещастията по тези държави.
01 Декември 2013 13:38

Благоденстващата държава била разсипана.
Ми дайте властта на кой да е племенен вожд и ще имате същата благоденстваща държава, ако не и по-благоденстваща, понеже шансовете новият вожд да е по-откачен от стария не са големи.


Боже, боже, какви интелектуални висоти на мириканската емигрантската мисъл ? А уж емигрирахте най-умните и способните...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД