×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Става дума за рецидивист с 12 годишна присъда за изнасилване и грабеж
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,651,561
Активни 1,401
Страници 83,679
За един ден 1,302,066

НАКРАТКО

Обвинения в престъпно нехайство

са повдигнати срещу бившия военен министър на Русия Анатолий Сердюков, предаде РИА "Новости". Според данни на прокуратурата нехайството му е нанесло щети на държавата в размер на 56 млн. рубли. Като военен министър Сердюков устно е наредил строителство на път за създаването на почивна база на Военното министерство на територията на частно сдружение. Изграждането на пътя било за сметка на министерството, което обвинението смята за неправомерно. Освен това самото строителство на пътя и озеленяването на почивната база било извършено от военносужещи, които по тази причина не са се занимавали с военната си подготовка. Сердюков обаче го чакат леки наказания, ако съдът го признае за виновен - максимум три месеца затвор, но по вероятни са глоба или поправителен труд. Не е изключено обаче в хода на делото срещу него да бъдат повдигнати и по-тежки обвинения.

Испански съд оправда

млада професионална пианистка след 6-годишна сага, предизвикана от нейна съседка, обвинила я, че вдигала шум, докато репетирала у дома, предаде БГНЕС. Соня Бонсом от каталунския град Хирона обвини 28-годишната Лаиа Мартин, че й причинила психически проблеми, защото шумът от пианото надхвърлял допустимите децибели. По думите й "тормозът" продължавал 40 часа седмично през 2003-2007 г., когато Лаиа била студентка. Въз основа на жалбата пианистката и родителите й били обвинени от прокуратурата за "престъпления срещу околната среда" и по-конкретно за "звуково замърсяване", както и за психически увреждания на съседката. Съдът обаче в каталунския град оправда младата музикантка и родителите й, подчертавайки, че претенциите на ишцата били несъизмерими с щетите.

667
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД