:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Възможно е той да търси трети мандат през 2022 г.
Ник Кириос е следващият съперник на българския тенисист
Фактически е било проучено имуществото на около 11 000 лица
СТАТИСТИКИ
Общо 365,127,591
Активни 1,196
Страници 99,240
За един ден 1,302,066

Стадионите за Мондиал `14 гълтат $435 млн. допълнително

СНИМКА: TWITTER.COM
Кранът почти е разрушил единия край на трибуната на "Коринтианс Арена".
Оргкомитетът за световното първенство по футбол в Бразилия догодина призна, че за една година цената за изграждането на 12-те стадиона се е увеличила с още $435 млн. Въпреки това на някои от обектите има сериозно изоставане от графика и не е ясно дали крайният срок, поставен от международната футболна асоциация (FIFA) - 31 декември, ще бъде спазен.

С добавката общата сума, вложена в съоръжения за Мондиал `14, набъбва до $3,5 млрд. Първоначалният бюджет по това перо бе $2,3 млрд., а миналия декември сумата нарасна до 3 млрд. Освен това някои от инфраструктурните проекти също поскъпват и разходите по тях са нараснали до $11,2 млрд.

Късно в сряда оргкомитетът претърпя нов удар, след като строителен кран се срути върху една от трибуните на "Коринтианс Арена" в Сао Пауло, където трябва да е мачът на откриването на първенството, плюс други 5 двубоя. В резултат от инцидента са загинали трима работници, нанесени са и много щети по трибуната. Стадионът бе готов на 94% преди срутването и се очакваше да е едно от тези, които ще бъдат завършени до срока, поставен от FIFA.
600
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД