:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

На петела опашката

Август е пъстър месец - като на петела опашката: убийства и самоубийства, катастрофи, давене, пожари - от една страна; от друга страна - коктейли, плаж, монокини... А като забъркаме към тая смес и малко политика, нещата загрубяват. Едно време имаше политкомисари, днес е времето на политкоктейлите.

"Коктейл "Оставка" пиха пред президентството", преглъща "Труд". 50 човека от контрапротеста се събраха пред сградата, в която се помещава главнокомандващият, направиха си фъдж "Импийчмънт" и с него - коктейл "Оставка". "В съставките на напитката се включваше "двоен стандарт", листа от гербер, "частично вето", щипка арогантност и ледено мълчание за желанието на българите за по-добър живот", разясняват акцията си контрапротестантите.

"Плевнелиев отива във Виетнам през октомври", пише "Стандарт" редом до своя разказ за коктейла "Оставка". Държавният глава щял да ходи в Далечния изток още през февруари, но оставката на кабинета на ББ отложила пътуването за есента. Тъкмо човек да си помисли, че Плевнелиев само във Виетнам го канят и "Стандарт" информира, че преди това ще лети за Ню Йорк, за да участва в заседанието на ООН. Там президентчето щяло да изнесе реч и да участва в срещата от Глобалната инициатива на Бил Клинтън.

"Един развод на всеки 2 сватби", отбелязва на 1-ва стр. "Телеграф" - сякаш за да напомни, че коктейлите, съпътстващи бракосъчетанието, водят до тежък екзистенциален (и конвенционален) махмурлук. На месец имало по цели 1000 развода - храна за адвокатите и сеир за комшиите.

"На нос Калиакра откриха пръстен убиец от 14-и век", пише пък "Преса". В накита имало специална кухина за отрова (за незабелязано изсипване в коктейла). Според археолозите това бил "първият пръстен за извършване на убийства, намиран някога в България". И жертвите вероятно били благородници и аристократи. С какво убива, как убива - с удар по чайника ил с капка татул из унутре? Мълчат.

Един такъв коктейл - и спираш да чуваш петлите.
1
1655
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Август 2013 08:52
Псевдо президентът само това може да ходи на визити и да влиза в ролята си на макиаж, да сее гафове и да ни излага пред другите народи. Много ми допадна коктейла импийчмънт и смятам, че Плевнелиев трябва да го реализира и след всичките си гафове и злоупотреби да има доблестта да си подаде оставката.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД