:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 276
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Полицията разкри убийство в Ямбол, станало заради стара вражда

Ямболските криминалисти разкриха извършителя на убийството на 68-годишния треньор по акробатика и батут Стойчо Младенов, известен с прякора Манджата, предаде "Фокус". Младенов бе намерен мъртъв пред дома си в кв "Каргона" на 21 януари 2013 г.
Извършителят е на 50 години от Ямбол, но самоличността му е все още е следствена тайна, тъй като не е задържан, заради влошено здравословно състояние. В момента е с постоянна мярка „Подписка” и със забрана да напуска страната. От Окръжната прокуратура в града са повдигнали на мъжа обвинение за извършено убийство с огнестрелно оръжие. По непотвърдена информация Стойчо Младенов е убит от мъж с прякор Капучиното. Мотивът за убийството е вражда между двамата още от 1997 година. Тогава Младенов е изпратил да пребият Капучиното. След побоя въпросният получава усложнения и се налага хемодиализа. Дни преди убийството разбрал, че състоянието му е влошено, а лекарите не му дават добри шансове за живот. На 21 януари той застрелва с един изстрел Стойчо Младенов пред дома му.
10
3042
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
10
 Видими 
05 Август 2013 14:41
Капучиното нещо не е повярвал в правосъдната система, па даже и в Божията справедливост...
05 Август 2013 14:52
05 Август 2013 15:08
Извършителят е на 50 години от Ямбол, но самоличността му е все още е следствена тайна
По непотвърдена информация Стойчо Младенов е убит от мъж с прякор Капучиното.

има ли някакви наказания за разгласяване на следствена тайна? а утежняващи обстоятелства, ако разкриването на тази информация е извършено при изпълнение на служебните си задължения като част от следствието?
аман от полицейски пиар! присъда, разбира се, няма да има. ще почакат някой тежко болен да умре, ще го обявят посмъртно за извършител - хем отчитат разкриваемост, хем няма присъда и няма опасност "разкритията" да паднат в съда.
05 Август 2013 15:10
И аз съм за Капучиното ! Вече обядвах...
05 Август 2013 15:15
Мдаа. В същото време:

...Вътрешният министър Цветлин Йовчев закрива полицейския СОД (Сектор "Сигнално-охранителна дейност", съобщи Нова телевизия. Това е част от структурната промяна в МВР, планирана от новите управляващи.
Държавната охрана вече е спряла да сключва договори с нови клиенти, а до края на годината всички подписани договори ще бъдат спрени. Цветлин Йовчев е взел решение да закрие единствената структура в МВР, която носи приход в бюджета от над 25 милиона лева годишно.
След като полицейският СОД бъде закрит, над 10 000 охранявани от тях обекта в цялата страна ще бъдат "подарени" на частните охранителни фирми...

Те така става, кога другарете се докопат до властта.

05 Август 2013 15:16
По логично то това което е направил Капучиното
не може да се измисли...
/абе прошка това онова.. зарежи тези работи/
Аз съм за Капучиното.
05 Август 2013 15:35
впечатляващо много хора са "за Капучиното". не живея в Ямбол и не познавам героите, правя изводи само от статията. какво ни казва тя:
- двама носители на "хранителни" прякори;
- единият е сега на 68, другият около 50;
- събитията са предопределени от нещо, станало през 1997 г., т.е. преди 16 (шестнадесет) години;
- не се упоменава жалба, съдебно преследване или нещо по-официално за периода.

журналята ли спестяват част от информацията или да? тази "стара вражда" между двама "добре облечени бизнесмени" ли е или между рекетьор и рекетиран? и в двата случая какво е правила същата тази полиция по темата?
05 Август 2013 15:48
Ами... депутатите излязоха във ваканция, контрапротест ще има чак утре... няма за какво да се пише и спори по форумите, а и тази инжекция е слаба...
05 Август 2013 17:41
Когато правозащитните органи не си вършат работата, инициатива имат отделните граждани. За "Капучиното"!
06 Август 2013 05:21
Класика в жанра. Който нож вади от нож умира. Да живее Капучиното, а Манджата си е получила заслуженото. На всеки нормален българин с покъщнина примерно над 10 000 лева държавата трябва да подари пистолет и ще станем държава с най-ниска престъпност в света. Всички проспериращи държави сега в зората на частната си собственост са минали период когато всеки е носел оръжие.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД