×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,640,060
Активни 1,560
Страници 72,178
За един ден 1,302,066

Германче откри мумия на тавана на баба си

снимка: ЕПА/БГНЕС
Тайнственият саркофаг с увита в плат мумия е престоял на тавана на Кетлерови повече от 40 години.
10-годишният Александер Кетлер от Дипхолц, Северна Германия, откри на тавана в къщата на баба си египетска мумия, съобщава местният в. "Крайзцайтунг". Тя кротко си лежала в дървен саркофаг - опакована като по учебник в платнени ленти.

Засега не е ясно дали става дума за истинска мумия, или за фалшификат. Бащата на момчето Луц Волфганг Кетлер, който е зъболекар, казал пред местната преса, че починалият му баща е посещавал Египет и Северна Африка през 50-те години на миналия век. Той не се наема да каже дали находката е автентична и възнамерява да натовари мумията на колата си и да я закара в Берлин, за да й бъде направена експертиза, пише в. "Билд". Журналисти го питали дали "мумията" миришела лошо, на което Кетлер отговорил отрицателно.

916
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД