×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Няма да позволим да бъде застрашен нито един милиметър от територията, обяви той
Милитаризацията на космоса е път към катастрофа, обяви Москва
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,638,518
Активни 1,541
Страници 70,636
За един ден 1,302,066
Реконтра

Тука е така

Членът на коалиция "Трабант, боб и леща", изгмурнал се изпод дъгата като членка и на политкорпорация "Лорен Дитрих-Стъдебейкър-LGBT".
След мазните борби и бойния кючек най-обичам предизборните дискусии, та затова не ме закачайте, че дискусията започва!

Нещо там музика думба-лумба, водещата каза, каквото каза и на екрана се размаза първият политически лидер - с костюм, вратовръзка и бръснат до синьо от клепачите надолу и от веждите нагоре.

- Уважаеми избиратели - започна той, - ние от коалиция "Евротрабант", знаем, че поради развоя на историческите събития обикновеният българин кара трабант...

- Извинете! - прекъсна го водещата - Какво е това трабант?

- Нещо като кола. Произвеждана в Германската демократична република, тя бе евтина и сравнително достъпна. В нашето страшно време тя отново е евтина и достъпна. Но какво се получава! В днешни дни трабантът се явява германска кола и резервните части за нея се продават наред с тези за "Мерцедес", БМВ и прочие луксозни лимузини. Ето затова, уважаеми избиратели, вие карате трабант, а плащате като за мерцедес!

- Какъв символ на нашия живот!

- Веднага щом "Евротрабант" спечели изборите, ние ще постановим трабантите в нас да бъдат признати за мерцедеси! Няма съмнение, че ние сме правите, а нашите опоненти грешат, но въпреки това ще участваме в предизборната надпревара цивилизовано, без да нагрубяваме или нападаме противниците си. Въпреки това не може да не отбележа арогантното поведение на пътя на собствениците на БМВ-та и мерцедеси, тези хуни на асфалта и диваци зад волана! "Евротрабант"! Победа!

Нещо там музика думба-лумба, водещата пак нещо каза и на екрана пак се размаза естественият враг на самобръсначките.

- Уважаеми госпожи и господа...

- Извинете...

- Да?

- Вие не бяхте ли представител на коалиция "Евротрабант"?

- Точно така, но преминах към партия "Мерцедес".

- Разбирам. Заповядайте.

- Благодаря. Уважаеми госпожи и господа, включвайки се в предизборната надпревара, партия "Мерцедес" е твърдо решена да спазва цивилизован, джентълменски стил на агитация, без лични нападки и груби атаки към моите уважавани конкуренти. Въпреки това не мога да премълча вредната и дори опасна роля на някои измислени псевдокоалиции от рода на "Евротрабант", които само се пречкат на пътя, опушват останалите участници в движението и саботират устремното ни движение по европейската магистрала!

Нещо там музика думба-лумба и останалото го знаете.

- Братя и сестри!...

- Извинете...

- Слушам ви?

- Дано не греша, но вие бяхте представител на коалиция "Евротрабант", впоследствие на партия "Мерцедес", сега сте преминали към съюз "Тротинетки без граници"?

- Точно така. Еволюирах. "Тротинетки без граници" ме привлече с етичния, цивилизован, европейски стил на предизборна борба без печално познатите ни нападки и удари под кръста! Но ние няма да търпим брътвежите на разни измислени политици! Ало, гледайте си трабантите, лъскайте с гюдерия мерцедесите и не се бъркайте в политиката, която не разбирате! Тротинетката и само тротинетката ще ни изведе дотам, докъдето сме тръгнали!

Думба-лумба.

- Здравейте!...

- Знаех си.

- Какво?

- Вие сте представител и на партия "Боб и леща за всеки".

- Точно така. Намерихме общ език, гласуваха ми доверие.

- Ще сгреша ли, ако кажа, че са ви гласували доверие и от Съюза за по-справедлива справедливост?

- Засега не, но текат някои консултации.

- И с партия "Тояга" ли текат консултации?

- Да.

- За коалиция "Минали под дъгата" да питам ли?

- Рано е.

- Е, в такъв случай най-добре е аз да обобщя...

Пак думба-лумба, но аз превключих на друг канал, където започваше риалити с елементи на чифтосване...
2
1388
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Април 2013 09:50


http://www.youtube.com/watch?v=cY_tV-6IkJQ
26 Април 2013 10:29
този път реконтрата ми тъпее в стил нло.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД