:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Други 16 човека са ранени
"Тези, които сега ми опонират и ме нападат, след време първи ще искат да развиваме икономически връзки с Москва", предрече той
Бебето е пети по ред наследник на британската корона
Нарушават се правото на живот, забраната на изтезанията и правотото на свобода и сигурност
"Не сме виновни, че госпожата, заместникът й и посредникът решиха да се срещнат в центъра на София”, обяви прокурорът Иван Гешев
СТАТИСТИКИ
Общо 377,546,633
Активни 962
Страници 791
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Между бръмбара и скаридата

Бременната скарида на Лилето Павлова е украсила предизборно печата. "Имаме воля скаридата да живее!" - така "Труд" иронизира герберския пиар, който направи за смях бившата министърка и нейната електорална обиколка. Възхитителният улов споходил кандидатите от варненската листа на ГЕРБ край град Бяла, а събитието е развълнувало и "24 часа".

Останалите си траят по скаридения въпрос, повече ги занимават "бръмбарите" на Цецо. "ЦецOFFгейт може да преобърне вота", пророкува през устата на социолозите "Преса". "Случаят "Флоров" разколебава 1/3 от привържениците на ГЕРБ", плюнчи молива и реди дебели сметки вестникът. И за да е флората и фауната в печата пълна (дето Флоров, там и Цветанов - все е късно, либе, за гербер-китка), "Стандарт" цитира прокуратурата: "Няма свещени крави!"

"Монитор" пък взима на прицел великденската софра с прилежащите й хайванчета и техни субпродукти. "Щраусови яйца по 40 лева", рекламира рядката стока изданието, после преминава към други подточки от празничното меню. В отчаяно коментарче за контрабандния внос на храни "Преса" жали: "Доматите и чесънът (разбирай родното производство) в музея".

"24 часа" пък го удря на демографско-урбанистичен апокалипсис: "Опасност: 1000 села ще изчезнат, 100 гета ще се появят в София". "Монитор" му приглася песимистично: "Първи сме по разводи в Европа, старите моми и вечните ергени стават все повече и повече". Някъде тук се промъква и носталгията. "Бойко Борисов ми липсва. С него работихме отлично" - признава шефът на пътната агенция Лазар Лазаров. Да не говорим за непремерените признания на Пламен Орешарски (кандидат-премиер на червенотиквениците) в Брюксел. "Не съм чел "Винету". Не ходя на тенис. Не правя мачле. И на риболов не ходя. Не плувам и ски не карам..."

То е ясно в чия градина трупа камънак орешарчето, ама поради що се срами пък чак толкоз от "Винету"?!2
1141
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
26 Април 2013 07:52
Срамно е да не си чел "Винету" в юношеска възраст. А и Карл Май не е виновен, че някакъв толуп разказва, че е чел само това.
26 Април 2013 10:15
***
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД