Вчера:

- Пак няма смисъл, но ще си подам оставката. Властта ...' />
Вчера:

- Пак няма смисъл, но ще си подам оставката. Властта ...' />
:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 282
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Квот можахме - овършахме

Житейските възгледи на един крайъгълен камък

Оня ден:

- Не виждам смисъл да си подавам оставката, България ми е мила. Дянков да върви на лелин'та си.

Вчера:

- Пак няма смисъл, но ще си подам оставката. Властта ми е мила, но България ми е мила-майчина. Дянков да не ми се прави на Дякона.

Днес:

- То въобще смисълът е химера. Правете квото искате. Ако щете - кабинет, ако щете - плод-зеленчук. България ми е мила, истината ми е мила, Платон ми е мил, Дянков ми е мил даже, но най-мил съм си аз.

Утре:

- Открих смисъла на живота! Слагам шапката LAPD, пълня си джобовете с димки и пиратки и отивам на барикадите да рева срещу глобалния дянковизъм.

***

Дянков дойде и внезапно си оттегли оставката:

ББ яростно му я входира отново.

Дянков я изходира нежно.

ББ я входира рязко.

Дянков пак я изходира и отрони въздишка.

Свободният артист Вежди Рашидов се погнуси:

- Е това вече е жива порнография! Аз си излазям и повече тука не влазям.

***

- Аз няма да оставя бюджета и Джиджи на комунисти и далаверисти! - изписука Дянков и се засмя на развален грузински. - Нахвамдис, генацвале!

***

Решенията на ББ много зависят от температурните амплитуди и промените в атмосферното налягане. Зависят от кръвното му налягане и сутрешните атитюди на ставане от леглото. Сложно е.

- Такава си ми е личността: неочаквана и спонтанна като протест в моя подкрепа - обясни ББ на журналистите. - Аз съм крайъгълен камък. От едната страна съм гладък и заоблен, но от другата съм ръбест! И това, което ви спретнах сега, никой друг не може да ви го направи.

***

- Кво прайш бе, Яне вироглаво?

- Дърпам и задържам! Имам страшен коз срещу мафията. Аз съм от Коза Мостра и навремето ми викаха Яне Димката. Имам такъв коз, че всички ще се разкашлят! Премиерът постъпи мъдро, като подаде оставка, за да ми отстъпи мястото си. Държа един много силен коз и ще реша дали да споделя. Този коз е много силен и ще преобърне представите ви. Този коз няма за позволи на мафията да ликува, защото най-добре се смее този, който държи коза!

***

Попитаха ББ как гледа на събитията и какви са плановете му.

- Днеска играха "Милан" с "Барса" - отговори той. - Интересен мач и трябва да ви кажа, че една капка кръв не е пролята по трибуните. Но аз съм от "Реал-Мадрид", знаете, че веднъж ходих на техен мач на разноски на партията. Джокович днес не играе, въобще в тениса нищо кой знае какво не се случва, макар че Джоката е голям приятел на България и личен мой приятел. А Сесил Каратанчева даже не я харесвам.

***

- Защо все пак подавате оставка?

- Защото не полагам асфалт, за да се лее кръв по него. Има си начини да се бият хората, но нека това става на определените за това места и без кръвопускане. На един човек с лош вкус и погрешно мнение винаги можеш да му разбиеш бъбреците без видими следи от насилие. Аз не ща да управлявам с полиция, дето бие хората така несръчно.

***

В Минсъвета:

- Днес щях да вдигна заплатите и пенсиите с 50%! Но трябваше да подам оставка. Мислех утре да вдигна и майчинските, но един глас ми каза да се пръждосам. Казаха ми го и други гласове, но аз слушам само вътрешното си чувство. Довечера съм на Орлов мост. Имам един познат балкон. Така че - божа работа, а и зависи от настроенията ми. Както казват зърнопроизводителите - квот можахме, овършахме. На добър ни час на всички!
3
1924
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
21 Февруари 2013 09:55
Този коз е много силен и ще преобърне представите ви. Този коз няма за позволи на мафията да ликува, защото най-добре се смее този, който държи коза!


Иво, ти си гений!!!
21 Февруари 2013 13:20
Само дето в белота можеш да изкараш и много силен коз от играта с един фатмак-кръвопиец
21 Февруари 2013 15:10
Иво е страхотен!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД