:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
За София сумата е 3023,64 лв.
Най-голям е напливът към прокуратурата
Русия предупреди САЩ да не си играят с огъня в Сирия
Молитва с цел подкрепа на операцията „Маслинова клонка” била озаглавена: "Джихад: Борба с живота и благата по пътя на Аллах”
Григор Димитров се изкачи до №4 в световната ранглиста
СТАТИСТИКИ
Общо 369,136,309
Активни 1,418
Страници 73,467
За един ден 1,302,066

Художничка ще разказва как става рисуването

Снимка: архив
Бояна Попова
Довечера за първи път художничка ще опита да обясни изкуството си, вместо само да го покаже. В Нощта на музеите и галериите в София Бояна Попова ще разкрие подробности около създаването на картините си в изложбата "Резултат от любов". Това ще стане в галерия "Модо". С помощта на малко вино, предоставено от фондация "Култура на виното", художничката обещава да отговори максимално изчерпателно на всички въпроси по технологията на живописването, както и относно участието на вдъхновението в процеса. При това смята да направи това на достатъчно разбираем за широката публика език. Такъв тип събитие е новост и рядкост за българската културна сцена. Входът е свободен, а галерията смята да продължава с търсене на по-нетрадиционни форми при поднасянето на изкуството, при това без да се бои от смесване на родове и жанрове.
Репродукции: архив
Творби на Попова
 ----
884
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД