×

Здравейте, по повод новата страница на в. "СЕГА" ви молим да прегледате информацията, която сте въвели за вашия потребителски профил. При стартирането на новия сайт ще бъдат прехвърлени единствено потребителите, които са потвърдили имейл адреса си. Ще виждате това съобщение, докато не потвърдите вашата информация. Имейлът, който сте използвали за създаването на този потребителски профил е:

(Ако полето е празно, значи нямате въведен имейл адрес и при прехвърлянето на новата страница ще изгубите акаунта си.)


Потвърди по-късно Потвърди СЕГА
:: Добре дошъл CommonCrawl [Bot] (Бот)
Юнкер и без това покани само България, Франция, Италия, Австрия, Гърция, Германия и Испания.
Децата им не могат да учат в новопостроено училище. Сградата даде дефекти, а ремонт още няма
Наводнение в подлеза на СУ Св."Климент Охридски"
СТАТИСТИКИ
Общо 385,727,688
Активни 835
Страници 23,157
За един ден 1,302,066

В "Литекс" смятат, че са най-добрите

"Литекс" разполага с най-проспериращия треньор, най-добрите футболисти и най-обещаващите младоци и затова е на първо място в България. Това обяви президентът на клуба Трифон Попов, който допълни, че спечелването на Купата на България е сред приоритетите пред тима. Ловчанлии гостуват на "Черноморец" (Балчик).

"Много хора не могат да преживеят, че сме на първо място, и затова ни атакуват - продължи Попов. - Направили сме организация да станем шампиони отново, но тя е вътре в самия клуб. Очаквам да победим "Черноморец" (Балчик), въпреки че домакините не бива да бъдат подценявани. Колкото по-силно се хвърлят срещу нас, толкова по-добре, защото само по такъв начин можем да израстваме и да вървим напред".
3
805
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
10 Ноември 2010 20:37
Не знам, каква организация са направили, но Латексите вече не са отбор за подценяване. Дали Любо е причината, рано е да се каже, но ги е стегнал яко и.... Същото , но в по-мека форма, наблюдавах миналата година, /и го споделих във Форума/, от Илиян Илиев. Та...
11 Ноември 2010 08:11
Е, пропуска да каже, че разполага и с повече от половината съдии!
11 Ноември 2010 09:27
хайде Черноморец
сега напред за купата,
а догодина
Балчик в "А" група
какво дербита ще стават с Каварна
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД