:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 260
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

 
В пространството между храм-паметник "Св. Александър Невски" и парламента започнаха снимките на клип на песента "Европа" в изпълнение на Коцето Калки. Клипът е част от програмата: "Комуникационна стратегия за присъединяване на България към ЕС".
16
755
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
16
 Видими 
18 Юни 2005 08:52
Успех на България в ЕС!!!
Това е пътят!!!
18 Юни 2005 11:40
И какво трябва да ни комуникира тази песен???
18 Юни 2005 15:36
По пътя каъм ЕС с достойни политици.
ОДС е колацицията, номера е 19
18 Юни 2005 16:47
И защо ми го комуникират с песен???
Защо не ми го комуникират с разумни доводи в прав текст! Никой не е информиран какво аджеба е Европейския Съюз, а всички искат да влезем!!! WTF
18 Юни 2005 16:48
Би ли дефинирал оксиморона "достоен политик"?
Мерси!
18 Юни 2005 17:41
TZISTIA, по пътя към ЕС трябва да вървим ограмотени!...
Повече четете, по-малко пишете...
19 Юни 2005 00:07
Като ми пееш Коце-ле, кой ли ти ме слуша? Европа в момента, сякаш за да угодят на САЩ е в страхотна междустранна криза. Конституция скоро нема да има. Бюджет - също. Европейските Съединени Щати се отлагат до второ нареждане. Това, което е лошо за нас е, че може и да не ни огрее светлата дата 01.01. 2007 като влизане в ЕС. Тук по-горе някой задава елементарния въпрос "Трябва ли България да влиза в ЕС?" Бих му отговорил да се разходи до Гърция, Португалия, Испания и други бивши бедни заподно европейски (не в географския смисъл за Гърция например) за да види заслужава ли си или не една бедна страна като България да става член на ЕС. Членство в този съюз не желаят само богати страни като: Норвегия, Швейцария, Монако и др., но България не е за съжаление от тях. Не бъркайте НАТО с ЕС! Членството ни в НАТО е чиста грешка и ни носи само негативи. ЕС е икономически съюз, не военен. Псевдофашистски партийки като Атака например, която си е баш ДС организация начело с Румен Воденичаров и баш демократа от баш парцала - "Демокрация", Болен Сидеров се опитва да спечели гласовете на неориентираните с иначе добре гласящи лозунги като "Сами да си помогнем, със собствен труд..." и т.н., лозунги, които имат за цел да облагодетелстват "нашия", роден ДС/мутренско-ком. бизнес. Да, със собствени средства, но когато му дойде времето, когато България има поне на Гърция стадарта. Иначе на този етап собствените ни средства ще бъдат експлоатирани от ДС-Мутробизнеса. Това не е патриотизъм а залагалки за наивници на млада възраст. На България не и трябва Русия, не и трябва Америка, освен нормалните търговски отношения с тези гиганти. На България обаче и трябва Европа, въпреки, че Европа не се нуждае от България. Усилията трябав да се насочат към влизане в ЕС. Иначе не 2007, 2017, България ще бъде готова за ....Октомврийската и това сигурно е желанието на Атакарите?
19 Юни 2005 00:18
CHICHO DR,
ТИ защо КАШЛЯШ !?
Къде прочете или чу - от източник от Коалиция "Атака" !?- че тази коалиция е ПРОТИВ влизането на България в ЕС ?!? НЯМА такава позиция на Коалиция "Атака" !!!
Може ли/МОЛЯ!/ малко повече Прецизност и Коректност- поне, като уважение за форумците тук!!!
========================================= ===========
А ЕТО ТИ и ЗА КАКВО И ПРОТИВ КАКВО Е КОАЛИЦИЯ "АТАКА" :.................................... ..... ......................................... ............
Из програмните документи на Коалиция "Атака":
Ние, от Коалиция "Атака", сме за:
1.Еднонационална българска държава, неподлежаща на разделяне по верски, етнически или културен признак, за равнопоставеност пред закона на всички български граждани. Различието в произход или вяра не може да се поставя над националната принадлежност.
2.Осигуряване на ред и сигурност, защита на собствеността, живота и честта на гражданите; драстични мерки срещу престъпността, доживотен затвор за убийците на нашите деца - разпространителите на дрога.
3.Пълно разследване на криминалните приватизационни и концесионни сделки, раздаването на необезпечени кредити и операциите по външния дълг. Наказателна отговорност за виновниците.
4.Отнемане на незаконно придобитите от българската политическа класа имущества, в това число и на имотите на фамилията Сакскобургготски. От средствата да се създаде фонд за животоспасяващо лечение на български граждани.
5.Отмяна на всички престъпни договорености, като закриването на първите четири блока на АЕЦ “Козлодуй”, разполагането на чужди военни бази на българска територия и продажба на българска земя на чужденци.
6.Незабавно и безусловно изтегляне на българските войски от Ирак.
7.Възстановяване на социалната справедливост към поколенията, които съзиждаха България; осигуряване на хляб, работа, здравеопазване и образование в съответствие с Конституцията на Република България. Пряка помощ за българското семейство в името на преодоляване на демографския колапс.
8.Въвеждане на мажоритарно-пропорционална избирателна система; равнопоставеност между българските граждани и премахване имунитета на народните представители. Законова възможност за тяхното отзоваване.
.......................
А вие ЗА какво и ПРОТИВ какво от написаното по-горе сте ?!?

Създадено: 18.6.2005 г. 21:20:29


Редактирано от - paragraph39 на 19/6/2005 г/ 00:22:22

19 Юни 2005 01:14
paragraph39,

пропусна да споменеш:

"Връщане на смъртното наказание."

Може ли наистина сериозна политическа сила да се "изпусне" така?
19 Юни 2005 02:22
JORION,
МОЖЕ! Даже и го е направила!!!
Аз лично съм ПРОТИВ Смъртното "Наказание"- защото то НЕ е Наказание, а е ОТМЪЩЕНИЕ !
Аз съм ЗА "Доживотна КАТОРГА"- БЕЗ право на ЗАМЯНА !!!
Казал съм, че ще гласувам ЗА Коалициа "Атака" НЕ защото са ПЕРФЕКТНИ, а защото са ПО-МАЛКОТО Зло от тези, които управляваха България повече от 15 години, до ДНЕС ! И защото Коалиция "атака" са , все още , НЕдоказано Зло!!!
15 ГОДИНИ /ми, ни, ИМ/ СТИГАТ!
"АТАКА-А-А-А!"...

Редактирано от - paragraph39 на 19/6/2005 г/ 02:23:16

19 Юни 2005 03:05
Айде ***** и легай да спиш. Стига ти толко за днес



Мнението е редактирано поради

- неуместни диагнози

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 20/6/2005 г/ 10:40:16

19 Юни 2005 10:23
Д-р Косев, нощни дежурства ли давате или съвестта не Ви оставя да заспите в тези нощни часове?...
ПАРАГРАФА може и да се увлича понякога, но винаги излага коректно своето мнение...
Пренебрежителното Ви отношение в написаното от Вас в 03.05 ч показва освен липсата на възпитание, но и липса на начална грамотност... Ако наистина сте д-р, то интересно как сте получили тази степен... и от къде...
То и премиерът наскоро стана д-р...

Редактирано от - редник на 19/6/2005 г/ 16:30:26

19 Юни 2005 10:32
Що се отнася за смъртното наказание, мисля, че трябва да се проведе референдум... Какво, според Вас, д-р Косев и според Вас, Jorion, заслужават изнасилвачите и убийците на деца или терористите, взривяващи бомби на обществени места...
Тези дни четохме, че и в Япония се издават смъртни присъди...

Редактирано от - редник на 19/6/2005 г/ 10:40:16

19 Юни 2005 12:50
Редник, аз смятам, че казаното от д-р Косев в 3:05 е съвсем на място. Този път параграфът се оля
19 Юни 2005 16:33
Мастика, за какво е прав д-р Косев и с какво "се оля" Параграфа?...
19 Юни 2005 20:08
параграфа ВИНАГИ казва ВСИЧКО ТОЧНО И ЯСНО не разбирам как някои форумци се отнасят по такъв начин-недопустимо е ако на някои не му изнася истината да не я чете бе!!!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД