:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 291
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

неделя

Драма



Верига от подозрения



На опелото на съпругата на известен мафиотски бос, полицията тръгва по следите на изчезналия малък син на семейството. Той се издирва от 14 години за убийство. Оказва се, че живее по друга самоличност, при това като уважаван и съвсем почтен човек. Има чудесно семейство, съсобственик е на строителна фирма и дори е регистриран за гласуване. Но...

КАНАЛ 1, 20.40





Драма



Да откриеш Форестър



Джамал Уолъс е 16-годишно хлапе от Бронкс, чиято тайна страст е писането. Заради добрите постижения в училище и най-вече на баскетболното игрище, той е приет в елитно училище в Манхатън. Там Джамал се сблъсква със среда различна от тази, в която е израснал. При малък инцидент, той случайно среща ексцентричния писател Уилям Форестър. Бивше литературно величие и носител на наградата "Пулицър" от преди 40 години, Форестър е престанал да пише и се e скрил от външния свят в мрачния си и претрупан с книги апартамент...

НОВА ТВ, 21.30





Екшън



Целувката на дракона



Майсторът на бойните изкуства и азиатска сензация Джет Ли е в ролята на Ли Жиан, офицер от китайското разузнаване. Пристигнал в Париж със задача да разследва престъпленията на крупен китайски наркодилър и да открие френската му връзка, той се оказва в центъра на смъртоносна конспирация. Докато между него и сексапилната очевидка Джесика (Бриджит Фонда) припламват романтични искри, Ли разбира, че френският инспектор Ришар (Чеки Карио - един от любимите актьори на Бесон) е всъщност двойният агент, когото той търси. Ришар отвлича дъщерята на Джесика, за да я принуди да мълчи.

ДИЕМА+, 18.00



Комедия



Психаротерапия



В Ню Йорк, Дейв Бузник е компетентен и работлив, но страда от тежка травма от детството му в Бруклин, която го прави несигурен. Той не може да целува приятелката си на публично място и също така е неспособен да се бори за повишение.

По време на бизнеспътешествие, "съмнителен" инцидент с един ексцентричен пътник, Бъди Дайдел, го кара да изпусне нервите си, за което е изпратен на съд. Съдията осъжда Дейвид да посещава психолог, специалист по контролиране на гнева. Назначеният доктор се оказва Бъди Дайдел - станал първопричина за инцидента.

HBO, 20.00



Драма



Ангелски шепот



Северна Испания. 1936 година. Младата, красива и своенравна Мери Левъл бяга в Испания, за да се спаси от предстоящият си брак с политически активист от Ирландия. Започвайки работа като гувернантката в богато семейство, тя разбира много неща за политическите борби, за идеалите и за мечтата на всеки човек да бъде свободен.

Всъщност не след дълго, осъзнава че е влюбена в човек, който се опитва да промени не само нея, но и всички които се борят за свобода. Това я кара да се замисли за Ирландия, за хората който обича и за това какво значи да си далеч от родината си.

MSAT, 22.45



Драма



Възход



Филмът показва истинска история за италиански военнопленник, който избягва от затвора, за да изкачи планината Кения, но се връща в затворническия лагер. Името му е Франко. Той прекарва по-голяма част от времето си в затвора, планирайки бягството си. Франко и останалите италианци от лагера измислят план за изкачването на планината, а целта им е да закачат италианското знаме на върха.

Веднага щом избягват по следите им тръгват войници от Британската армия. Начело е командирът на лагера, майор Фарел, който мрази Франко на личностна основа заради общата им любов към Патриша, дъщеря на британски заселник.

АЛЕКСАНДРА, 22.00
694
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД